Αρχική σελίδα

Ο ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ! ! !

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ,ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ…

ΣΑΣ ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ..

ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ :

1.       ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ.

2.       ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 8 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 4 ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ..

                                                             ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΞΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!

ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ,ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ Χ..ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ???ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΜΕΣΩΣ..

                                                                                                                 

1.       ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΝΙΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 130 ΕΥΡΩ..ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΙΤΟ ΠΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ..ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ..

2.       ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ..

3.       ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΣΤΟ «Χ» ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2 ΕΥΡΩ.!!ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΗΡΕΣΤΕ…2 ΕΥΡΩ!!ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΣΤΟ «Χ»..ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 8,16,32,64!!

4.       ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΩΡΙΣ,ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

5.       ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ «Χ» ΣΤΟΝ 5 ΜΕ 6 ΑΓΩΝΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ 3,30 ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ 64 ΕΥΡΩ Ν ΠΑΡΟΥΜΕ 190…ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΚΕΡΔΟΣ 4.500!!!ΣΑΣ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ??ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ!!

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ….ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ..ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ!!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ…