Wie Wat Waar

  
Welkom op onze site
CHAPEAU voor onze nieuwe voorzitster LUT POLFLIET
Bedankt voor jouw engagement!!!

https://sites.google.com/site/lendeledekwb/home/2018_02_28%20NIEUWE%20VOORZITSTER%20Lut%20Polfliet.jpg

KWB wil zoveel mogelijk GEZINNEN verenigen en hen mogelijkheden tot ONTMOETING aanbieden. Deze eenvoudige vorm van solidariteit is vandaag meer dan ooit noodzakelijk. Het is het KWB-antwoord op de groeiende nood aan sociaal contact.

We zijn een vereniging die GEZINNEN wil boeien met allerlei TOFFE activiteiten.

Deze kunnen variëren van ontspanning, kookavonden, informatieavonden, sportactiviteiten tot uitstappen voor het hele gezin (zie rubriek AGENDA)

Door een paar grote activiteiten te organiseren zoals onze MOUNTAINBIKETOCHT en ons MINIVOETBALTORNOOI kunnen we onze leden tal van kortingen aanbieden op onze activiteiten.

Wij organiseren ook ieder jaar voor al onze leden en hun gezin een nieuwjaarsreceptie in januari en een eetfestijn  rond oktober/november – gratis natuurlijk

Klik hier voor Contact of hier om lid te worden

Diashow activiteiten: zie rubriek GALLERIJVOLGENDE ACTIVITEIT:

https://sites.google.com/site/lendeledekwb/home/affiche-voorstel-Soiree-musette-2.jpg


VO
ORBIJE
 ACTIVITEITEN:

GEZINSNAMIDDAG 16 september 2018
er kwamen in totaal zo'n 80 personen naar onze gezinsnamiddag op een stralende nazomerdag. Er kon 20 km gefietst worden of 7km gewandeld. Op de tussenstop en aan het wijkhuis Westhoek stonden er volksspelen en de winnaar kreeg achteraf een magnum Gran Baron. Er stond ook een springkasteel opgesteld tot jolijt van de allerkleinsten en iedereen kreeg achteraf 3 pannenkoeken van onze huiskoks Steven en Solange. Weeral een geslaagde activiteit met enkel tevreden gezichten!!

GEEFCAFE 25 augustus 2018

https://sites.google.com/site/lendeledekwb/home/KWB%20Geefcafe%202018_08_25.jpg

MUZIEK IN BEWEGING op zaterdag 2 juni 2018 vanaf 14u
organisatie Beweging.net met start aan Chiro Jongensheem P.De Beirstraat waarna er gewandeld wordt naar Korenveld waar KWB tegen 15u30 oliebollen aanbiedt en kinderanimatie voorziet alsook initiatie KUBB. Om 17u kan je in Kloostertuin voor een ijsje en om ~19u wordt in Zaal Lindelei aperitief en beenhesp à volonté aangeboden - dit laatste evenwel tegen betaling (slechts € 12/p en kind<10jr gratis).  Folkgroep ET ENCORE brengt de sfeer erin met hun optreden.

47ste KWB MINIVOETBALTORNOOI - 4 tot 10 mei 2018
9 herenploegen streden voor de titel en uiteindelijk werd Bouwwerken Bossuyt de eindwinnaar na een spannende finale tegen De Meibloem die gewonnen werd na verlengingen met 4-3
De cateringtent had ook veel aftrek en is ondertussen ook een vaste waarde geworden op ons tornooi.

VAN PALLET TOT MEUBEL op zaterdag  14 april 2018 om 14u 
stipt op een paar dames na kwamen 10 deelnemers samen in het Trefpunt om tips en trics te vernemen hoe men van wegwerppalletten 'iets' bruikbaars 'en mooi kunnen maken. Gekozen werd voor als proefstuk om een éénzitbank te maken voor in de tuin. Het was behoorlijk zwoegen om de planken op zijn geheel van de palletten los te krijgen maar allerlei klein en 'groot' gereedschap kreeg men het voor elkaar om een schone éénzit in elkaar te timmeren, dit onder deskundige assitentie van Bernard Bruyneel en Bernard Piccavet - waarvoor dank! 
Verschillende deelnemers kregen nog een paar paletten mee om het thuis alvast al eens uit te proberen. Het was een geslaagde activiteit

WHISKY TASTING op vrijdag 23 maart 2018 om 19u30
in Zaal Lindelei kwamen 12 proevers samen om te genieten van 6 verschillende whisky's met commentaar en degelijke uitleg van Timmy Degroote , die dit als bijberoep uitoefent en dus ook heel gestoffeerd en geanimeerd de avond entertainde - zie zijn website www.whiskywanderer.be (toepasselijke naam!). Wij danken ook de leden van Sente Whisly Society i.h.b. Peter Gevaert die zorgden voor de proefglaasjes en het bijhalen van de whisky's.

WORKSHOP routes ontwerpen voor fietsgps
op donderdag 22 februari - 8 maart en 15 maart 2018
in het PC-lokaal van GVBS Lendelede - Stationsstraat
20 mensen hadden zich ingeschreven en werden deskundig door Erik Verleden ingewijd in de app RIDE WITH GPS (internet) en BASECAMP waarbij men de mogelijkheid heeft om routes te ontwerpen en naar een fietsgps te downloaden

NIEUWJAARSRECEPTIE donderdag 4 januari 2018
een 25tal aanwezigen genoten van de gezellige sfeer in het KAJ lokaal 't Sulferke. Bubbeltjes met lekkere borrelhapjes maakten het geheel af!
Geanimeerde gesprekken en alleen maar lachende gezichten.
En geen problemen gehad met het sluitingsuur :O)