Iskustva u lečenju gavezom

http://www.gavez.info/

Gavez postoji otkako je čoveka na zemlji i nikada nikoga nije izneverio, pa neće ni Vas.

Evo šta kažu oni, koji su mu verovali:


Zovem se D. Bačić, iz Sombora sam i imam 30 godina. Dana 13. januara 2007. godine, slomila sam ruku iznad zgloba i nosila gips sedam nedelja. Kada sam skinula gips, nisam mogla ništa da radim, šaku sam mogla tek malo da stisnem, a ruku u zglobu nisam mogla ni malo da pomeram. Počela sam da mažem ruku sa masti od gaveza i već posle tri dana imam jači stisak u šaci, a mogu saviti ruku u zglobu, nastaviću i dalje da koristim mast jer je stvarno delotvorna.

Zovem se K. Šuster, ulica Ivana Cankara 13, u Somboru. Imam veoma veliki problem sa reumom, i to već dosta dugo traje, a najviše bolova imam u kolenima i u kičmi. Pre dva meseca sam hodala sa štapom i kako sam počela da koristim mast od gaveza, počeo je bol da popušta. Sada mnogo lakše hodam, bez opterećenja, bolovi su skoro nestali, preporodila sam se. To sve što sam navela dosta govori o tome koliko mi je pomogla vaša mast. Uz mnogo zahvalnosti vaša Šuster Katica.

Zovem se D. Ilić. lz Kljajićeva sam i imam 76 godina. Mnogo godina bolujem od reume, a najveće bolove osećam u zglobovima i rukama. Na moment nisam mogla da se obučem. Ruke su me toliko bolele da nisam znala za njih. Po nagovoru moje ćerke počela sam da koristim mast po nazivu gavez. Posle 2 nedelje osetila sam da bolovi nestaju polako ali sigurno. Mast od gaveza koristim 2 puta dnevno. Videvši da mi mast pomaže, počela sam da je koristim i za šuljeve (hemoroide), ubeđena da će mi pomoći. 1 zaista, posle nedelju dana šuljevi su popčeli da se znatno smanjuju, pa čak i da nestaju. Preporučujem svima koji imaju bilo kakve bolove slične meni da koriste gavezovu mast.

O. Đuričić iz Sombor, Ivana Cankara 5. Imam 83 godine. U poslednje tri godine su mi sa pojavile staračke bradavičaste izrasline na nosu i spoljnoj ivici uha, što me je opterećivalo. Lekar specijalista za kožne bolesti mi je prepisao terapiju u trajanju od 4 nedelje. lzrasline su se povukle, ali su se ubrzo ponovo pojavile što me je uznemirilo. Tada sam izrasline počeo mazati gavezovom mašću. Nakon samo nekoliko dana, izrasline su potpuno nestale i nisu se ponovo pojavile ni nakon prestanka mazanja. Gavezovom mašću mazao sam i izražene vene na listovima nogu koje su se takođe povukle posle desetak dana.

M. Silađi, Sombor, Semzina 16, Imam 55 godina. Od pre godinu dana kolena obe noge mogla sam da savijam samo delimično. Saznala sam za gavezovu mast i počela da je utrljavam na kolena. Prosto je neverovatno da su mi kolena potpuno profunkcionisala od samo 2 mazanja gavezovom mašću. Zaista čudno i neverovatno!

E. Mesaroš, Rade Drakulića 5. Već duže vreme imam tegobe sa levom stranom tela. Levu ruku u ramenu uopšte nisam mogla podići, lakat je bio skoro ukočen, nožni deo zgloba bio je duže vremena natečen, a polovina stopala i prsti su billi stalno utrnuti. Počela sam obolela mesta mazati gavezovom mašću. Prve večeri od topline skoro da nisam mogla spavati, ali posle 7 dana oduševljena učinkom masti sa svega desetak dekagrama utrošene masti, morala sam svoje oduševljenje sa nekim podeliti. Sve sam ispričala komšinici Voldorf Margiti.

M. Voldorf, Sombor, Rade Drakulića 3. Imam 77 godina i odavno bolujem od osteoporoze, tako da sam dva puta lomila nogu, potkolenicu i butnu kost. U januaru 2007. godine, već nisam mogla hodati i pripremala sam se za kolica. Saznala sam od komšinice za gavezovu mast. Posle kraćeg vremena od početka njene upotrebe, primetila sam poboljšanje, a danas, nakon mesec dana, mogu hodati oko dva sata, pa čak odem i do pijace. Zglobove ruku i prste mažem čak i noću kad se probudim, jer mi gavezova mast toliko godi. Osim ove masti, poslednjih dana koristim i tinkturu od gaveza koju utrljavam na obolela mesta.

E. Višinka, Sombor, Matije Gupca 5a. Oduševljena sam rezultatima i efektima primene gavezove masti i tinkture. U rukama nisam imala nikada bolji preparat. On mi je za neverovatno kratko vreme pomogao. Trnula mi je noga od tabana do kuka. Sada kao da tih tegoba nikada nije bilo.

B. Tešić, Braće Miladinov 40, Sombor, 67 godina - Imala sam duboko ispucale i grube pete, tako ada su krvarile, nisam mogla stati na njih. Poćela sam samo naveče stavljati gavezovu mast i za samo 7 dana pete su se smirile i uopšte se ne zna da su bile ispucale. Bol je potpuno nestao.

Lj. Matković, Sombor. Godinama sam tragala za efikasnim sredstvom kojim ću trajnije rešiti probleme sa grubim i rapavim petama. Čarapa nikad dosta! Kada sam došla u posed gavezove masti za pete, na prvi pogled mi se nije svidela. Želela sam dizajniranu, mirisavu kremu. Ipak, želja da se rešim ovog problema, prevladala je. Prijatno sam se iznenadila načinom na koji se mast nanosi na petu i pri tome isključuje mogućnost da mast dođe u dodir sa posteljinom. Naime, namazane pete su zaštićene najlon folijom. Za samo nekoliko dana pete su mi postale kao u deteta.

D. Korica, Kolut - Imao sam povredu Ahilove tetive. Dve nedelje nakon skidanja gipsa doktor mi je odobrio da se delimično mogu osloniti na nogu uz pomoć štaka. Četvrte nedelje nakon skidanja gipsa saznao sam za gavezovu mast i počeo sam da je upotrebljavam, pošto iz opravdanih razloga nisam mogao da idem u banju. Dva do tri puta dnevno sam utrljavao tinkturu, a uveče stavljao oblog od masti gaveza. Svako sledeće jutro osećao sam olakšanje, stabilnost i jačinu u povređenoj nozi, a postojeći otok je vidno bivao sve blaži. Koliko je gavez delotvoran, najbolji podatak je taj što sam nakon tri nedelje upotrebe gaveza mogao slobodno šetati bez štaka. Moja povreda je izlečena bez banje i ja sam neizmerno zahvalan gavezu. Zato preporučujem svima koji imaju slične tegobe da ne brinu, već da koriste gavez koji će im sigurno pomoći u bržem ozdravljenju.

S. Vemić, Sombor, Sportska T-13. U više navrata, u zadnje tri godine dešavalo mi se da se upali ahilova tetiva desne noge. Upala se manifestovala manjim otokom i zadebljanjem na istoj u obliku klikera. Bol u predelu tetive je bio neizdrživ i pri najmanjem dodiru prstima. Smanjivala se i pokretljivost skočnog zgloba do tih granica da nism mogao normalno da hodam, a kamoli da potrčim. Zbog toga sam 2005. godine nosio gips i dugo vremena sam morao da mirujem. Ista upala me zadesila i 2007. godine kada su mi se manifestovale sve tegobe kao i 2005. godine. Igrom slučaja sedeo sam kući kada sam video na stolu papir, na kojem je pisalo sve o gavezu. Uzeo sam broj telefona i odmah nazvao da probam i to. Moram da naglasim, da sam koristio mnoge masti za sportske povrede i ništa mi nije pomoglo. Uzeo sam tinkturu gaveza i mast sa gavezom. Svako veče sam utrljavao tinkturom i mazao gavezovom mašću. Već posle sedam dana korišćenja stanje se vidno poboljšalo, mogao sam mnogo lakše da hodam. Posle tri nedelje korišćenja istog, počeo sam lagano da trčim, i sada bez problema mogu da istrčim i do 10 kilometara. Mast i tinkturu i dalje koristim svako veče pred spavanje, jer sam osetio da posle jačih treninga opušta tetive i ligamente nogu.

S. Nikolić, Odžaci, Ž. Zrenjanina 10. Nakon operacije kuka i nakon dužeg vremena imao sam veoma jake bolove. Na preporuku prijatelja nabavio sam gavezovu tinkturu i mast. Nakon samo mesec dana redovnog korišćenja uspeo sam da pobedim bol.

Z. Đuričić, (58 godina) Sombor. Na nadlanici ruku imam smeđkaste pege još od 25-e godine života. S godinama one su se širile i uvećavale, te pretvarale u prave staračke pege. Pre petnaestak dana počela sam da ih natapam gavezovom tinkturom. Svako veče pre spavanja namočim ih tupferom 5-10 minuta, a isto to ponovim i ujutro. Za divno čudo pege su počele bledeti, a veoma izražene vene na rukama vidno povlačiti nakon svega dve nedelje primene Istu terapiju primenjujem i na licu koje se vidno isčistilo i zateglo za isti period.

Đ. Đuričić, (58 godina) Sombor. Godine 1988. doživeo sam saobraćajni udes i od tada imam problema sa levim ramenom. Rameni zglob i mišići oko njega sve do lakta otvrdli su, a ruku sam mogao pomerati samo do određenog položaja. Nisam verovao da tinktura od gaveza može pomoći u toj meri da je rame “proradilo”, a mišići koji su bili veoma zadebljali i kruti, ponovo bili u funkciji. Tinkturu sam utrljavao tokom dana i naveče po 5-10 minuta. Boljitak sam osetio već posle par dana primene.

R. Dačić (68 godina), Novi Sad. Godinama imam problema sa veoma izraženim venama na nogama. Taj problem sam pokušavala rešiti na razne načine, ali nisam uspevala. Saznavši za gavezovu mast i tinkturu takođe sam bila skeptična u pogledu njihove efikasnosti. Međutim, posle prve potrošene kutijice masti od gaveza, tražila sam još dve, jer je efeket bio izuzetan. Tinkturu utrljavam preko dana, a mast naveče pred spavanje.

Ana Kuruc, Apatin. Koristeći preparate za lečenje čukljeva, mogu da izjavim da sam mnogo zadovoljna sa ovim preparatom. Koristeći ovaj preparat, u mnogome sam uspela ublažiti bolove za kratko vreme, koje vučem dugo godina. Preporučila bih svima koji imaju probleme sa čukljevima da uzimaju ovaj preparat koji će mnogima olakšati bol.

Imala sam čukljeve duže od 10 godina. Svaka obuća mi je bila tesna zbog tih čukljeva. Uzimala sam 2 broja veće cipele. Počitavši oglas da ima neka mast i tinktura za mazanje čukljeva uzela sam da mažem. Samo za 3 nedelje mazanja moja obuća se povukla zbog povlačenja tih čukljeva. S tom tinkturom i mašću sam zadovoljna i od te tinkture koja se pravi od čuvene biljke gavez neću odustajati. Nagovorila sam i prijateljicu s posla te smo zajedno počele sa mazanjem istih. Kome god smo predložile i ko je uzeo tu tinkturu i mast bio je zadovoljan. Koka i Stojanka.

T. Š. iz Apatina. Imam 41 godinu. Čukljeve imam od svoje 20. todine. Imala sam problema sa bolovima i sa obućom. Od kada upotrebljavam gavezovu tečnost ja sa bolovima nemam problema i obuću ako obuvam i puno su mi se smanjili.

Tinktura i mast od gaveza uz određene dodatke su prema brojnim iskustvima neprevaziđeni borci protiv zadebljanih, upaljenih i bolnih čukljeva (halux valgus), tako da su se mnogima posle upotrebe ovih preparata čukljevi znatno smanjili, a bolovi za veoma kratko vreme potpuno nestali.

U literaturi i u praksi nigde nisam naišla na podatak da su nekome čukljevi nestali ili se znatno smanjili putem odgovarajuće terapije, a bez operacije.

Tim pre smatram da priču o mojim čukljevima treba da pročitaju oni koji imaju slične probleme.

Imam 58 godina, a čukljevi na oba palca stopala pojavili su mi se negde oko dvadesete godine života. Ispočetka tome nisam pridavala značaja jer mi nisu posebno smetali, pošto su bili maleni, izuzev što su me ponekad boleli.

Kako su godine odmicale problemi sa čukljevima počeli su da me zaokupiraju i pomalo zabrinjavaju. Vremenom sam bila prinuđena da tražim obuću veću za 1 do 2 broja. Duže šetnje predstavljale su problem. Upale mi nisu više ni prolazile. Palčevi na oba stopala su usled deformiteta zauzeli karakterističan položaj, dobrim delom se podvukavši pod srednje prste stopala. Više nisam mogla ni da ih pomeram. Zglobovi na bazama oba balca se nisu videli. Jednostavno, tu su sada bile dve velike čvoruge. Tako zadebljali i vuečani dostigli su veličinu manjeg kokošijeg jajeta, sa tendencijom daljeg pogoršavanja. Lekar specijalista - ortoped predložio je operaciju.

U nastojanju da izbegnem operaciju tražila sam rešenje na drugoj strani. Biljke! Mora da postoji izlaz u njima! I najzad zaista saznajem za biljnu tinkturu koja navodno može da smanji veličinu čukljeva posle izvesnog vremena. Naravno, bila sam nepoverljiva, ali izbora nisam imala. Na kraju ne mogu ništa izgubiti.

Čukljeve i jastučiće stopala počela sam redovno da natapam ovom tinkturom tri puta dnevno po desetak minuta.

Na moje veliko iznenaženje veoma brzo sam počela osećati, da blokirane palčeve mogu voljno, pomalo pomerati. To mi je bio prvi podsticaj da nastavim dalje. Kako je vreme prolazilo, moji čukljevi su počeli da dobijaju nekako drugačiji oblik, kao da su se smanjivali. Da li je to moguće?

Svako jutro sam ih zagledala, merkala, ocenjivala. Neverovatno, oni su nestajali, “topili se”, polako ali nepovratno. Sada sam već bila apsolutno motivisana da nastavim tretman.

Danas, osam meseci posle, čukalj na levoj nozi jedva je i primetan, a na desnoj smanjio se do veličine manjeg lešnika.

Obuću koju sam odbacila jer je bila tesna, sada koristim uobičajeno. Spolja, u obući čukljevi se skoro uopšte ni ne primećuju. Stopala su poprimila sasvim prirodan oblik. Z.Đ., Sombor7.

R. Dačić (68 godina), Novi Sad. Sa zavezovom tinkturom i mašću susrela sam se prvi put pre tri - četiri meseca, kada sam počela tretirati dosta izražene, otvrdle i bolne čukljeve koje imam već mnogo godina. N amoje veliko iznenađenje čukljevi su me prestali vrlo brzo boleti, a nožni palac sam počela pomerati, kao da se otkočio. Činilo mi se da su se počeli smanjivati. Obuća mi je postala komotnija. Nakon tri meseca upotrebe gavezove tinkture i masti primetan je samo mali deformitet na bazama pačleva veličine lešnjaka, koji me ne bole, pa ih ni ne primećujem. Operacija je isključena.

Kada sam primetila da mi ovi preparati zaista pomažu, počela sam mazati i veoma izražene i često upaljene vene na nogama i jednu izraslinu u vidu masnog tkiva na leđima. Šta da kažem? Vene su se znatno povukle, ne oble me, masno tkivo se smanjilo! A tinktura na bazi gaveza za lice i ruke, koje sma dobila na poklon, učinile su malo čudo! Kako? Ja ne znam.

Ana Kuruc, Apatin. Koristeći preparate za lečenje čukljeva, mogu da izjavim da sam mnogo zadovoljna sa ovim preparatom. Koristeći ovaj preparat, u mnogome sam uspela ublažiti bolove za kratko vreme, koje vučem dugo godina. Preporučila bih svima koji imaju probleme sa čukljevima da uzimaju ovaj preparat koji će mnogima olakšati bol.
Koka i Stojanka, Kula. Imala sam čukljeve duže od 10 godina. Svaka obuća mi je bila tesna zbog tih čukljeva. Uzimala sam 2 broja veće cipele. Pročitavši oglas da ima neka mast i tinktura za mazanje čukljeva uzela sam da mažem. Samo za 3 nedelje mazanja moja obuća se povukla zbog povlačenja tih čukljeva. S tom tinkturom i mašću sam zadovoljna i od te tinkture koja se pravi od čuvene biljke gavez neću odustajati. Nagovorila sam i prijateljicu s posla te smo zajedno počele sa mazanjem istih. Kome god smo predložile i ko je uzeo tu tinkturu i mast bio je zadovoljan.

T.Š. iz Apatina. Imam 41 godinu, čukljeve imam od svoje dvadesete godine. Imala sam problema sa bolovima i sa obućom. Od kada upotrebljavam gavezovu tečnost ja sa bolovima nemam problema, obuću lako obuvam, a čukljevi su mi se puno smanjili.

Klecin Magdalena, 55 godina, Apatin. Tinkturom i mašću od gaveza rešila sam se zadebljalih i bolnih čukljeva za samo tri meseca. Na levoj nozi je sada skoro nevodljiv, a desni je malo veći kao kliker. Nisam verovala da je to moguće.

K. Ćulić, 53 godine Sombor. Problem koji me prati već duži niz godina u vezi sa proširenim venama na nogama pokušala sam rešiti koristeći razne kreme i masti koje sam nabavljala u apotekama, ali sve to je pomoglo trenutno, pola sata-sat i opet težina u listovima, čak i grčevi. Slučajno sam došla do brošure o korišćenju gavezove masti i tinkture u te svrhe. Već posle dve nedelje svakodnevnog nanošenja nestala je težina i grčevi u listovima, a popucali kapilari na člancima polako nestaju. Izuzetno sam zadovoljna i preporučujem ove preparate svima koji imaju slične probleme.

Jelica Vidaković, medicinska sestra 50 godina, Sombor. Moj posao a i ostale obaveze zahtevaju mnogo hoda i stajanja, pa nije neobično da imam problema sa venama.
Grčeve u stopalima i listovima i bolove u potkolenicama kao i otoke oko zglobova probala sam da saniram sa raznim gelovima i kremama koje sam kupovala u apotekama, ali sve je bilo slabo i kratotrajno.
Moja kuma mi je preporučila gavez i ja sam poslušala, probala, uverila se i oduševila. U toku dana u više navrata kružnim pokretima namazala sam zglobove, a potkolenice od dole na gore, tinkturom od gaveza. A svako veče blagim pokretima nanela mast od gaveza. Posle par noći moj skuprug je primetio da sam ja mirno prespavala noć, što nije bio običaj. Upitao me je da li me noge više ne bole kada se utoku noći nisam pomerala. Tada sam i ja postala svesna da više nemam bolova, grčeva, a ni otoka oko zglobova. Bila sam oduševljena. I dalje svakodnevno nanosim tinkturu a uveče mast od gaveza.
Svaki put kada bih uveče namazala noge, namazala bih i ruke, laktove, nokte i kolena, tkao da je koža posle toga lepa i mekana, nokti ne pucaju i puno su čvršći.
Moja svekrva koja ima 82 godine pala je, ali srećom ništa nije slomila. Pitala sam doktoricu da li može da maže jako otečenu potkolenicu, koleno i skočni zglob gavezovima preparatima, rekla je da može. Posle dve nedelje upornog mazanja tinkturom preko dana a mašću uveče (uveče je stavljala i foliju da bi efekat bio bolji) otok i bolovi su nestali. Ona i dalje upotrebljava preparate od gaveza za bolju pokretljivost zglobova.
Preporučujem svakome ko ima ovakve probleme da koristi gavez i bude uporan u tome.

Poštovani gospodine Đuričić, moja je želja, da što više ljudi zna za lekovitost biljke GAVEZ i da vam kažem: Hvala što postojite, jer inače ne bih imala rešenje za moj problem, a to je oticanje gležnjeva, kolena praćeno jekaim bolovima. Sada sam zdrava osoba, ali to nije uvek tako bilo.
Gležnjevi i kolena su mi se izguila u otoku, koža na njima je jako bolela i bila osetljiva na dodir, sve manje sam se kretala, postala očajna, nervozna, depresivna jer ni najosnovnije obaveze nisam bila u stanju izvršavati. Zbog loše pokretljivosti počela sam da se gojim. Apetit je rastao sa depresijom, a pokretljivost se smanjivala. Holesterol, trigliceriti, masnoća i sve ostalo je imalo tendenciju rasta i bila sam očajna. Na teške muke, uz promenu ishrane i terapijom lekovima, vratila sam to u normalu ali su otoci ostali i pored redukovane telesne težine. Bolovi su bili sastavni deo moje svakodnevnice.
Sasvim slučajno sam saznala za vas i za Gavezovu tinkturu imast. Nakon samo nedelju dana bol od otoka se smanjio a noge su mi bile pokretljive.
Nakon dve nedelje, otok se vidno smanjio a bol skoro nestao. Nakon tri nedelje nestali su i bolovi i otok. Da bi i škripanje u zglobovima potpuno nestalo ja i dalje koristim mast i tinkturu jer osećam poboljšanje.
Oporavljam se, krećem se, radim, nisam depresivna, ne jedem i kad nisam gladna, holesterol, trigliceriti, masnoća i sve ostalo je u redu. Ja se mnogo krećem, ceo dan sam aktivna i gubim suvišne kilograme. Zahvaljujući pokretljivosti zgobova nogu. Veoma sam srećna zbog toga.
Hvala vam i još jednom hvala što postojite. Tinktura i mast od gaveza. M.H., Crvenka

Zovem se M. Kurucić, iz Sivca sam i imam 55 godina. Po struci sam šnajder, dugo godina šijem. Početkom osamdesetih godina počelo je sa bolovima u rukama i trnjenjem šaka. Razne kreme i tablete za reumu nisu mi pomogle. Slučajno sam čula za ovu gavezovu mast od prijateljice. “Odmoći mi ne može” mislila sam u sebi. I zaista već posle prvog mazanja ruku sa ovom mašću, prestalo je trnjenje šaka i bol u rukama. Prste i šake mogu da pomeram, ne osećam utrnutost. Doktori su predlagali operacije nerava u šakama, na to sam se uvek teško odlučivala, kao da me nešto teralo od toga. Sada sam zahvalna gavez masti i preporučila bih je sivma koji imaju takvih problema, jel zaista pomaže.

Rada iz Bezdana (56 godina).
Godine 1986. doživela sam saobraćajnu nesreću u kojoj sam postala invalid (ruke polomljene i operisane, leva noga polomljena, fraktura lobanje, jak potres mozga, 50% oslepila). Tri godine kasnije pojavio mi se nesnosan bol na kičmi između 3. i 4. pršljena koji mi je vremenom ograničio kretanje. Lekari su konstatovali da na tom mestu imam cistu i jedini izlaz bi bila operacija. Ali pošto sam već 20 godina dijabetičar, na insulinu, a imam i slabo srce, to nije dolazilo u obzir. Vremenom se situacija pogoršavala. Injekcije su pomagale trenutno, ali perspektive nije bilo.
Od 2006. godine već nisam mogla ni ustajati. U junu 2008. godine saznam za gavezove preparate (tinkturu i mast). Posle upotrebe tri bočice tinkture osetila sam znatan boljitak. Počela sam ustajati iz postelje, bol je utihnuo, a onda i sasvim nestao. Da li je to moguće? Normalno hodam, radim po dvorištu i bašti, hranim živinu, kuvam, krećem se. Život mi se potpuno promenio. Zahvaljujem Gospodu što mi je omogućio da ne budem invalid, a vama što radite taj posao.
Izuzetno mi pomaže i kod vena, a pri promeni vremena kada zbog udesa imam jaku glavobolju, jedno do dva utrljavanja tinkture od gaveza mi neverovatno za samo 15 do 20 minuto potpuno otklanja bol.
Hvala za sve.

A. D. Ruski Krstur (45 godina)
Već 15 godina bolujem od reumatoidnog artritisa. Najpre su mi se pojavili otoci u skočnim zglobovima, pa kolenima i na kraju laktovima. Počela sam se otežano kretati. Posle izvesnog vremena morala sam se pomagati štapom, a onda su mi bile neophodne štake. Tražila sam i pomoć od lekara, vrlo često u Beogradu. Posle dobijenih blokada bivala sam dobro ali samo 2 do 3 nedelje, a posle opet isto. Pomirila sam se sa činjenicom da su mi invalidska kolica moja perspektiva.
To je trajalo do pre dva meseca kada sam saznala za gavezovu tinkturu i mast. Bila sam skeptična i sumnjičava. Nisam mogla izgubiti pa sam počela upotrebljavati prvo mast koja mi je odmah omogućila da se mogu naspavati jer su mi se bolovi vrlo brzo smanjili. Kombinujući tinkturu i mast moji bolovi su nepovratno nestajali, spavala sam mirno, a otoci na zglobovima su nestajali. Više nije bilo potrebe da lekari vade vodu iz kolena. Posle mesec dana primene gavezovih preparata ustala sam bez štaka, ali to sam primetila tek kada sam počela da usisavam tepih u kući. Ponekad i sada uzmem štap, ali kada ga zaboravim i ne primećujem da ga nemam. Neverovatno! Hvala Bogu za sve.

Ilinka M. Sombor (53 godine)
Pre godinu dana ubola sam se u palac noge na šivaču iglu, koja se zalomila (jedna polovina je ostala u prstu otprilike veličine 2 cm). Rentgenski sam snimila prst u bolnici posle tri meseca od uboda jer sam čekala na snimanje i doktor je preporučio da iglu ne vadim ako mi ne smeta jer se igla zabola u kost palca. Posle toga to nisam ni dirala i tako je ostalo. Ponekad je bolelo, a na mestu uboda se stvorilo zadebljanje u obliku kurijeg oka. Posle godinu dana od uboda saznavši za gavezove preparate (mast) počela sam stavljati obloge od masti preko noći na mestu uboda. Za to vreme me je mesto uboda bolelo, da bih posle petog dana videla da se igla pomerila sa tendencijom da izađe napolje. Napipala sam vrh igle ispod kože i prstima je izvadila napolje. Bila je duga dva centimetra i potpuno crna kao ugalj. Spasila sam se bez operacije i mogu da nosim obuću jer sam preko leta išla u papučama.

Moje poštovanje gospodine Đorđe, zovem se Nada imam 68 godina, živim u Somboru. Imam dosta bolesti sa nogama i hemeroidima. Sestrina kćerka mi je donela mast od gaveza, a ja sam je gledala i mislila šta će to meni. Ali sam se prevarila. Tada su mi noge bile jako otečene i upaljene. Uveče sam namazala noge i legla, a kada sam ustala gledajući svoje noge neverovatno, upala se smanjila. Tog časa sam pomislila da je to zbog toga što sam se odmorila preko noći. Međutim ceo dan sam radila i nije me bolelo. Pozvala sam sestrinu kćerku da joj pokažem šta mi se desilo sa nogama, a ona se nasmejala i rekla mi da je to mast učinila svoje. Pozvala sam je da dođe da vidi, a ona mi je kazala da to nije sve nego da ima i tinktura koja isto jako pomaže. Sada ja mažem sve gde me boli i vidim i osetim moć gaveza. Takođe, mažem i hemeroide, ruke, noge, glavu, leđa, sve i sve mi je bolje. Hvala bogu da sam našla leka za sebe koji mogu da koristim. Preporučila bi svima da to koriste pa će da vide koja je to moć. Ja koristim mesec dana, ali sam odmah, već u prvom tretmanu videla pomoć i olakšanje. Živeo gavez.

Zovem se Vera, iz Sombora sam. Čula sam za vezove preparate, koje sam počela da koristim. Fala bogu na takvim biljkama što ih imamo na zemlji, a vama Đorđe malo je reći hvala jer ja sam na sebi i drugima osetila moć tinkture i masti od gaveza. Imam 55 godina, sa venama imam puno problema. Obratila sam se lekaru koji mi je rekao da se to treba operisati, ali ja nisam bila spremna na to. Donela sam odluku da probam sa gavezom. Sad ću vam reći „imala sam podlive na nogama koji su bili veličine grozda, tamno crni, tako da mi je i pukao pa sam imala ranu koja je bila bolna. Primenila sam gavez te je sve bilo bolje i bolje. Zaista nisam očekivala takvo poboljšanje.“ Koristim gavez mesec i po dana. Moje noge su sve bolje, tako da sam i vama pokazivala. Da li ja to vidim dobro, ali to je stvarno istina. Pored toga desni na zubima su me bolele, bile su upaljene, te sam ja na svoju ruku probala da namažem sa tinkturom. Jednostavno te gnojne afte na desnima su nestale. Moja opeklina na ruci je nestala od mazanja tinkturom bez ožiljaka. Gljivično oboljenje na obe ruke od lakata do šaka koje me je veoma bolelo, a kožni lekar me je lečio godinu dana, sa puno krema i tableta, ali vam iskreno kažem da nije bilo nimalo efekta, bolest se širila sve više i više tako da sam i tu primenila tinkturu i mast od gaveza. Gljivično oboljenje se veoma povuklo, a koža postala svetlija. Lečila sam i čukljeve koji su bili jako bolni i otežavali hod. Bol mi je posle tretmana nestao, a čukljevi se vidno smanjuju. Gore sam dala svoj broj telefona tako da me svako može nazvati. Svakome ću vrlo rado reći svoja iskustva o gavezu. Nisam ni bila svesna koliko je to lekovito dok ja nisam probala na sebi. Sada sam bogatija za jedno iskustvo i žao mi je što ga nisam počela koristiti pre 20 godina. Povremeno tinkturu koristim i za lice koje se posle toga lepo očistilo. Puno hvala za ovakve stvari koje svako sebi može da priušti, ali moramo biti strpljivi i istrajati, a rezultati će se pokazati.

Zovem se Nataša. Moja mama koristi gavez kreme i tinkture te sam se i ja malo zainteresovala da vidim šta je to. Imam 35 godina, lice mi je masno i puno mitesera i rapavo. Mama mi je predložila da mažem tinkturom lice i uvidela sam za veoma kratko vreme poboljšanje. Noge su mi često otečene od stajanja te ih uveće mažem tinkturom i mašću pa mi mnogo olakša kada ih mažem. Bolove uleđima često osetim te sam i njih mazala gavezom. Posle kraćeg vremena mišići na leđima su se opustili, kičma je elastičnija i ne boli. Često pomislim, to je da se lečiš od glave do pete. Nastaviću i dalje sa gavezom. To svaka kuća treba da ima u svojoj fioci.

Josić Sonja, Sombor. Imam devojčicu staru 18 meseci. Pre dva meseca na genitalijama se pojavila jedna bubuljica koja je samo ya par sati napravila strašne muke mojoj devojčici. Bubuljica se pretvorila u živu ranu koja je krvarila i gnojila se za samo 24 h još su se pojavile 4 takve rane. To su bili strašni bolovi za nju, jer ona još uvek koristi pelene. Kada smo se obratili lekaru dobivali smo uvek isti odgovor: „izbacite iz upotrebe pampers pelene, sapune, omekšivače“, ali stanje se samo pogoršavalo. Dobila je mnoge terapije kreme triderm, stavicid, eozin. Obišli smo sve dermatologe ali nije bilo nikakvog efekta. Jednog dana došla je moja majka sa jednim brojem telefona i popričam na kojem je pisalo „MAST OD GAVEZA“ rekla mi je da nazovem i da pitam da li deca mogu da je koriste, tako je i bilo, poslušala sam je i pozvala gospodina Đuričića. Za samo sat vremena ja sam imala u ruci mast od gaveza, istog momenta namazala sam bebinu kožu. Prilikom prve upotrebe videla sam kako rane počinju da se isušuju i blede. Za samo 6 dana koža moje bebe je postala čista i bez ožiljaka. Sada mast koristim u svakodnevoj upotrebi kao zamenu za pavlovićevu kremu. Zaista je neverovatno da vam samo par stotina dinara promeni život, kod mene hiljade i hiljade dinara nisu uspele što je ova čudotvorna krema uspela sa mizernom cenom. Čisto da ne poverujete. Probajte je i život će vam promeniti isto kao i mojoj bebi.

Vladimir J. 1982. Mast od gaveza mi je preporučila supruga kada sam se svakodnevno počeo žaliti na bolove u kolenu. I mogu vam reći da zaista pomaže. Svako veče pre spavanja namažem bolno mesto i više onih neprijatnih bolova nema.

Šteković Sanja, 1985.Koristila sam mnoge preparate kako bih uklonila ožiljke od bubuljica ali bezuspešno. Slučajno sam saznala za gavezovu tinkturu za lice i ruke i svakodnevnom upotrebom 2-3 puta dnevno ožiljci su nestali. Jako je dobra i za ispucalu kožu na rukama pogotovo za isušenu kožu od vetra.

J. M. Stapar, 1938.Pre 3 godine slomila sam nogu i trebalo je jako puno vremena da kost zaraste, 4 meseca sam imala gips, kada sam skinula gips nisam mogla da se oslonim na tu nogu bez pomagala i tako je bilo par meseci, kada sam i uspela bilo je veoma bolno, a najviše na vremenske promene. Ćerka mi je donela mast od gaveza i redovno je koristim već par meseci. Bolovi su nestali i vše ne želim ni da se prisetim onih strašnih bolova koji su me sprečavali u svakodnevnim obavezama.

Buila M. Novi Sad. Mast od gaveza mi je pomogla da uklonim dugogodišnji ekcem koji sam imala na licu.

INFORMACIJE I NARUDŽBE:

Đorđo Đuričić

Telefon: 066 00 98 01

Sombor
E-mail: biljkagavez@gmail.com
Comments