För barn

Hej!
Vad kul att du vill följa med mamma och/eller pappa på fest hos mig! Vi kommer att vara i ett hus vid en å med massor av plats att springa runt på och massor att titta på. Men ni måste lova mig att ni är försiktiga när ni är i närheten av vattnet... Lova att ni ber någon vuxen att följa med om ni vill vara vid vattnet! Lovar ni det? Toppen! Då kan jag vara lite lugn och inte vara rädd för att det ska hända något.

Men, det finns ju massor av annat att göra! Det kommer att finnas andra barn att leka med och så kommer jag att fixa en hel del kul som ni kommer att få vara med om. Sen finns det en badtunna med varmt vatten och en badplats med kallt vatten som ni kan bada i (om ni får för era föräldrar och att ni har badkläder och handduk med er). Vi kommer att vara mycket ute så se till att mamma och pappa packar ner lite varma kläder också.
Nu vet ni lite mer vad som kommer att finnas att göra och med det hoppas jag att ni kommer att få riktigt riktigt roligt ni också och aldrig kommer att vilja åka hem!
Hälsningar från Anna
Comments