Startpagina

Leercoach lanceert "compassiecoach" - een nieuwe website over het belang van compassie en mindfulness in het onderwijs.

Iedereen kan beter worden op elk domein in zijn leven. Je hebt alleen een goede aanpak en ondersteuning op maat nodig. Dat positieve verhaal maakt Leercoach dag in dag uit waar voor (leren) leren. Ontdek op deze website welke leerstrategieën werken en welke hulpmiddelen we ontwikkeld hebben om van leren een succes te maken.
 
WEGWIJZER
Wil je weten hoe leren werkt en hoe je je leerproces in handen kan nemen? Dan kan je terecht op de pagina met informatie over leren.

Ben je op zoek naar een handboek "leren leren"? Dan hebben wij er drie voor jou, aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen. Je ontdekt ze hier in het kort. Leerbeest 3.0Breintrein 3.0 en Mijn Masterplan hebben ook een eigen website met ondersteunend materiaal.
 
Op onze nieuwspagina brein&leren verzamelen we zoveel mogelijk actuele gegevens uit wetenschappelijk onderzoek

In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van initiatieven van Leercoach zelf of van onze partners en brengen we geregeld nieuws over brein en leren vanuit een wetenschappelijke invalshoek. Je kan de oude nieuwsbrieven nog altijd raadplegen. Je vindt op deze pagina ook het meest recente aanbod van lezingen en workshops over leren.
 
Leerkrachten en schooldirecties vinden op de pagina met nascholingen een ruim aanbod dat individuele leerkrachten of teams ondersteunt om (leer)lijn te krijgen in "leren leren" op school. Ben je op zoek naar een didactisch kader voor "leren leren" en concrete tips om met onze handboeken aan de slag te gaan, dan kan je hier terecht.