Mededelingen‎ > ‎

Korte mededelingen september 2016

Geplaatst 1 sep. 2016 23:54 door Marcel Wijshoff
Beste leden,

we zijn weer begonnen of eigenlijk waren we niet gestopt want ook in juli en augustus kon er gewoon gebadmintond worden en daar hebben velen gebruik van gemaakt.
Dus iedereen die het vergeten is: kom weer gezellig een pluimke slaan.

Trainingen voor de jeugd beginnen zoals gewoonlijk in de eerste week van september weer dus dat is aanstaande woensdag. Gezien het feit dat er een aantal jeugdleden gaan studeren, zullen er een beperkt aantal plekken vrijkomen voor nieuwe jeugdleden. Aanmelden bij de jeugdtrainer Andrew liefst ter plekken bij Andrew. Hij zal aangeven of het nog kan.

De training voor volwassenen beginnen ook weer vanaf volgende week woensdag. Als je mee wilt doen, zorg dan dat je klaar staat om 20:00 uur.

Onze sponsor Anja van AVSportshop wil jullie helpen met het juiste materiaal (rackets, schoenen, kleding, toebehoor ), en zal langskomen op 5 oktober. Wij gaan het zodanig plannen dat zij zowel de jeugd als de volwassenen van dienst kan zijn. De precieze tijden gaan wij nog mededelen. Als je specifieke wensen hebt, laat het haar dan via een mail weten (schoenmaat, speciaal racket bijvoorbeeld bijvoorbeeld)

Dan nog even jullie aandacht voor de voor de Lidgeld betaling:
Lidgelden 2016-2017
Volwassenen: 75 euro
Jeugd(tot en met 18 jaar) : 70 euro
Leden die betalen voor 30-09-2016 krijgen 5 euro korting.

Betaling dient te gebeuren op rekening:
BE05 4539 0848 1175 met vermelding van: naam van het lid en geboortedatum.

met sportieve groet,

Het LBK bestuur
Comments