Home • Pääsivu

A small advertising owl

magazine layout • print advertising
websites • corporate graphics

The services I offer are design and layout work of brochures, books, magazines and publications. I also design web pages, logos, cards, packages, guide boards, etc.

Pieni mainospöllö

lehtien taittoa • printtimainontaa
nettisivuja • yritysgrafiikkaa

Palveluitani ovat esitteiden, kirjojen, lehtien ja julkaisujen suunnittelu ja taittotyöt. Suunnittelen myös nettisivuja, logoja, kortteja, pakkauksia, opastauluja yms.


Customers tell:

"I've worked with Lauri Tuomenoksa for more than ten years. He has handled all the orders of the company excellently. Lauri is simply skillful in his work and idea-rich and he has good visual view of the various assignments of communications and marketing. And he is also able to engage and to observe strictly the tight timelines typical to the field.”

Riitta Kiuru, M.Phil., MTi, MAT
Viestintäkiuru Oy
Professor of Audiovisual Communications

...

"The cooperation has been smooth and flexible.
You are able to create things, which look like me, because you take careful account of what I wish.
You are able to find the necessary solutions.
I get helped extremely fast.
You are happy, cheerful, friendly.
You help me with a variety of IT-related problems.
You get the material supplied by me into the right shape. "

Leena Mäki-Patola, ceramicist-artist

...

"Products of print communications and electronic communications are part of a successful election campaign. The Christian Democrats of Varkaus and Northern Savo and MP Kari Kärkkäinen have carried out a number of campaigns enjoying the services of Lauri Tuomenoksa.

Working with Lauri is smooth. Schedules keep also in an extreme hurry and our own ideas and inspirations become visible in the final outcome. Price/performance ratio is reasonable. I strongly recommend Lauri Tuomenoksa’s services."

Jarmo Ihalainen
Assistant of MP Kari Kärkkäinen
and Press Secretary of the Christian Democrats of Northern Savo

...

"Lauri is a very co-operative, creative, empathetic and affordable advertising services provider, I highly recommend."

Eila Lyytinen
Cooperative OivaTalo

...

"Lauri Tuomenoksa is a very flexible and devoted customer servant. Regardless of the time of day or week the service has always been fast and flexible and the level of the service has been high. He is technically and visually extremely talented and a strong professional in the field. From experience, I recommend him for the most demanding tasks of the advertising agent."

Anne Tella
Talo ja Kylä Ry


New clothes and old friends 
withstand the best.

Asiakkaat kertovat:

"Olen työskennellyt Lauri Tuomenoksan kanssa yli kymmenen vuotta. Hän on hoitanut kaikki yritykseni toimeksiannot erittäin hyvin ja pystynyt sitoutumaan ja noudattamaan tarkasti tiukkoja alalle tyypillisiä aikatauluja. Lauri Tuomenoksa on työssään taitava ja idearikas sekä omaa hyvän visuaalisen näkemyksen erilaisissa viestinnän ja markkinointiviestinnän toimeksiannoissa."

Riitta Kiuru, FM, MTi, MAT
Viestintäkiuru Oy
Audiovisuaalisen viestinnän opettaja

...

"Yhteistyö on ollut sujuvaa ja joustavaa.
Pystyt tekemään näköistäni, koska otat tarkasti humioon toiveeni.
Löydät tarpeelliset ratkaisut.
Saan avun äärimmäisen nopeasti.
Olet iloinen, hyväntuulinen, ystävällinen.
Autat monenlaisissa tietotekniikkaan liittyvissä ongelmatilanteissa.
Saat toimittamani materiaalin oikeaan muotoon."

Leena Mäki-Patola, keraamikko-taiteilija

...

"Osa menestyvää vaalikampanjointia ovat painoviestinnän ja sähköisen viestinnän tuotteet. Varkauden ja Pohjois-Savon kristillisdemokraatit sekä kansanedustaja Kari Kärkkäinen ovat toteuttaneet useita kampanjoita Lauri Tuomenoksan palveluista nauttien.

Työskentely Laurin kanssa on sujuvaa. Aikataulut pitävät kiireessäkin. Omat ideamme näkyvät myös lopullisessa tuloksessa. Hinta- ja laatusuhde on kohdallaan. Suosittelen lämpimästi Lauri Tuomenoksan palveluja."

Jarmo Ihalainen
kansanedustaja Kari Kärkkäisen avustaja
KD Pohjois-Savon ja Varkauden tiedottaja

...

"Lauri on hyvin yhteistyökykyinen, luova, empaattinen ja kohtuuhintainen mainospalvelujen tarjoaja, suosittelen lämpimästi."

Eila Lyytinen
Osuukunta OivaTalo

...

"Lauri Tuomenoksa on erittäin joustava ja palvelualtis asiakaspalvelija. Vuorokauden- tai viikonaikaa katsomatta palvelua on aina saanut nopeasti ja joustavasti. Palvelun taso on ollut korkea. Hän on teknisesti ja visuaalisesti erittäin lahjakas ja rautainen alan ammattilainen. Suosittelen kokemusteni perusteella häntä vaativiinkin mainostehtäviin."

Anne Tella
Talo ja Kylä Ry


Uudet vaatteet ja vanhat ystävät kestävät parhaiten.