Τι λόγια να πείς...

αναρτήθηκε στις 15 Δεκ 2018, 11:55 μ.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ

Οδυνηρές στιγμές μας επιφύλαξε η μοίρα, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε με μεγάλη θλίψη έναν νέο άνθρωπο, τον Νίκο Γ. Τζανόπουλο που έχασε δυστυχώς πολύ νωρίς την ζωή του μέσα στην θάλασσα της Ρόδου, εν ώρα εργασίας.

Λόγια παρηγοριάς ειδικά για τους δικούς του, αυτές τις στιγμές είναι δύσκολο να βρεθούν. Υπομονή μόνον και κουράγιο, μέχρι μια μέρα όλοι να ξανασυναντήσουμε όλους όσους έχουμε χάσει στην πορεία μας σε αυτήν την ζωή. Προσωρινά μόνον χάθηκε το σώμα του. Μόνο αυτό δεν θα είναι κοντά μας και κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Η ψυχή του όμως και η ανάμνησή του θα είναι πάντα δίπλα μας.

Τον Νίκο, τον γνωρίσαμε στον σύλλογό μας, απ' όταν ήταν παιδάκι 8 ετών. Έπαιξε και με την ομάδα μας, τον ΑΟ ΛΑΤΩ, σε παιχνίδια διασυλλογικών πρωταθλημάτων. Τώρα τελευταία είχε επανέλθει και συμμετείχε και στο περσινό ατομικό πρωτάθλημα του Αγίου Νικολάου. Πάντα ευγενής και με το χαμόγελο στα χείλη, δείγμα του πολύ καλού χαρακτήρα του και της ανατροφής του που πήρε από την οικογένειά του.

Θερμά συλλυπητήρια και πάλι στους δικούς του.

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη για πάντα.

Comments