Τα πρώτα αποτελέσματα των ομάδων μας

αναρτήθηκε στις 25 Μαρ 2019, 11:17 μ.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ
Ξεκίνησε το Σάββατο 9/3 η φετινή αγωνιστική περίοδος, με τους αγώνες του προκριματικού γύρου για το διασυλλογικό κύπελλο Κρήτης. Στον γύρο αυτόν, συμμετείχε και ο ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ που έχασε με σκόρ 1-3 από τους Ν. ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Με την ομάδα μας, έπαιξαν κατά σειρά σκακιέρας οι: Νίχλος Αντώνης (1), Γιαλύτης Αρίσταρχος (0), Γραμμέλης Θανάσης (0), Τουτουδάκης Άγγελος (0).
Στην συνέχεια, στον 1ο γύρο, συμμετείχε ο ΑΟ ΛΑΤΩ που ηττήθηκε από τον ΟΑΑΗ με 0,5-3,5. Με την ομάδα μας, έπαιξαν οι Στούμπος Κώστας (0), Δεσποτάκης Βασίλης (0), Παππάς Κώστας (0,5) και Μουλιανιτάκης Νίκος (0). Να σημειώσουμε εδώ, ότι με τον ΑΟ ΛΑΤΩ, συμμετείχε για πρώτη φορά ένας πολύ καλός σκακιστής, ο Κώστας Στούμπος τον οποίον και καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.

Την σκυτάλη στις διασυλλογικές διοργανώσεις, πήρε το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με την συμμετοχή, για 3η φορά, του ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ. 
Στον 1ο γύρο, η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Λέοντα Ηρακλείου που και φέτος διεκδικεί την άνοδο και έχασε με 1,5-8,5. Με την ΚΑΜΑΡΑ, πήραν το ''βάπτισμα του πυρός'', δύο νέα κορίτσια μας, οι μικρές Δήμητρα Δεδεψίδου και Ανθία Τζίμα που κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούσαν (στο μέλλον σίγουρα θα μας χαρίσουν επιτυχίες) έχασαν φυσιολογικά από πολύ μεγαλύτερες και δυνατότερες ούτως ή άλλως αντιπάλους.    
Στην ομάδα, έπαιξαν κατά σειρά οι: Νίχλος Αντώνης (1), Γραμμέλης Θανάσης (0), Μαγουλιανός Γιώργος (0), Παππάς Σταύρος (0), Νικολαράκη Ειρήνη (0), Δεδεψίδου Δήμητρα (0), Τζίμα Ανθία (0), Τσιχλής Χρήστος (0,5), Γιαλύτης Αρίσταρχος (0), Τουτουδάκης Άγγελος (0).
Εδώ, θα πρέπει να σημειωθεί, πως πολλές φορές κάποια ''μεγάλα'' αποτελέσματα είτε νίκης είτε ήττας δεν αντικατοπτρίζουν καθαρά την διαφορά δυναμικότητος των παικτών, αφού υπάρχουν πάρα πολλά δεδομένα που οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι έχουν παίξει σκάκι.
Την επόμενη Κυριακή, η ΚΑΜΑΡΑ αντιμετωπίζει στον Άγιο Νικόλαο, τον ΕΓΟΗ, ενώ την ίδια ημέρα ξεκινά και το διασυλλογικό πρωτάθλημα του Π.Ο.Α΄, με την συμμετοχή του ΑΟ ΛΑΤΩ που στον 1ο γύρο αντιμετωπίζει τον ΟΑΑΗ που φέτος διεκδικεί την άνοδό του στην Α΄ Εθνική.
Comments