Σύντομα νέα απο τον ΑΟ ΛΑΤΩ

αναρτήθηκε στις 11 Οκτ 2018, 10:46 μ.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ   [ ενημερώθηκε 12 Οκτ 2018, 10:56 μ.μ. ]
  • Από την ΕΣΣΚ, ανακοινώθηκε πως αύριο Κυριακή (14/10) στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά γρήγορου σκακιού. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:30 το πρωί. Την πλήρη προκήρυξη, μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω πεδίο για "Το σκάκι στην Κρήτη και αλλού". Οι δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι σήμερα το βράδυ στις 8μμ. Το παράβολο συμμετοχής, 10 ευρώ.
  • Οι εγγραφές συνεχίζονται για την νέα σχολική περίοδο. Τα παιδάκια που πηγαίνουν Νηπιαγωγείο, θα κάνουν μαθήματα κάθε Σάββατο πρωί.
  • Ξεκίνησαν τα δωρεάν μαθήματα για τους (αρχάριους) γονείς που τα παιδιά τους είναι εγγεγραμμένα είτε στον ΑΟ ΛΑΤΩ είτε στον ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ. Οι συναντήσεις αυτές, γίνονται στο κοινό εντευκτήριο των συλλόγων, κάθε Πέμπτη 5-6μμ. 
  • Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου 2018, θα ξεκινήσει το 26ο ατομικό πρωτάθλημα του Αγίου Νικολάου με συνδιοργανωτές τον ΑΟ ΛΑΤΩ και ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν σκακιστές και σκακίστριες των δύο αυτών σωματείων από 6 ετών και πάνω. Οι γύροι (5 έως 8 ανάλογα με τις συμμετοχές) θα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο (τα Σάββατα στις 5μμ. και τις Κυριακές στις 10πμ.). Η προκήρυξη θα δημοσιευθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.  

         

 

Comments