Στον 4ο γύρο, το 26ο Πρωτάθλημα του Αγίου Νικολάου

αναρτήθηκε στις 18 Νοε 2018, 11:07 μ.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ
Με 32 συμμετοχές, ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο 10-11/11 το 26ο ατομικό πρωτάθλημα του Αγίου Νικολάου. Οι αγώνες αναμένεται να έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον μέχρι και τον τελευταίο γύρο, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Στο πρωτάθλημα, λαμβάνουν μέρος παλιοί και νέοι σκακιστές κάθε ηλικίας και σκακιστικής εμπειρίας. Μέχρι τώρα, έχουν παιχτεί 4 γύροι μετά τους οποίους με 3,5β. προηγούνται οι Ηλίας Κοζύρης και Νίκος Μαγουλιανός. Από 3β. έχουν οι Δεσποτάκης Βασίλης, Νικολαράκης Μανώλης (ευχάριστη επάνοδος μετά από αρκετά χρόνια), Παπανικολάου Αποστόλης και Βάρδας Δημήτρης ενώ σήμερα-αύριο θα διεξαχθούν και τα παιχνίδια Νίχλος Αντώνης (2,5) - Δεσποτάκης Βασίλης (3), Ορφανάκη Καλλιόπη (2) - Τουτουδάκης Άγγελος (2,5) και Χωραφάς Δημήτρης (2) - Μουλιανιτάκης Νίκος (2).
Οι αγώνες, διεξάγονται στο κοινό εντευκτήριο του ΑΟ ΛΑΤΩ και του ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ και είναι αφιερωμένοι στον παλαιό πρωταθλητή Ελλάδος Χρήστο Κόκκορη.
Την εξέλιξη του πρωταθλήματος, μπορείτε να την παρακολουθείτε εδώ: http://chess-results.com/tnr393247.aspx?lan=19&art=2&rd=4
Comments