Σχολικά πρωταθλήματα Ανατολικής Κρήτης - Ορθή επανάληψη

αναρτήθηκε στις 13 Φεβ 2019, 10:33 μ.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ   [ ενημερώθηκε 24 Φεβ 2019, 8:02 π.μ. ]
Η ΕΣΣΚ, δημοσίευσε την προκήρυξη των Ατομικών Σχολικών Πρωταθλημάτων Ανατολικής Κρήτης, που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 2-3/ Μαρτίου 2019, στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Γουρνών (κοντά στο ΕΝΥΔΡΕΙΟ). Στους αγώνες αυτούς, τα παιδιά θα παίξουν αγόρια κορίτσια μαζί, ανά τάξη, από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο και όσοι προκριθούν, θα συμμετάσχουν στο Παγκρήτιο Σχολικό Πρωτάθλημα, που θα γίνει και αυτό στο Ηράκλειο (ξενοδοχείο Apollonia, στην Αμμουδάρα Γαζίου) το Σαββατοκύριακο 16-17/3/19.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019. Οι Δηλώσεις συμμετοχής των μαθητών,-ητριών μπορούν να είναι και μεμονωμένες αλλά για εξυπηρέτηση ευκολότερης καταγραφής των συμμετεχόντων μπορούν να δηλωθούν και ομαδικά από το Σχολείο τους με σχετικό έγγραφο, αναφέροντας ονοματεπώνυμο και τάξη κάθε ενδιαφερόμενου μαθητή στο email klokas@heraklionchess.com.

H τελική επιβεβαίωση των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, στο χώρο των αγώνων, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 (13:00 - 14:00).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επιβεβαίωση είναι υποχρεωτική. Αν κάποιος δεν επιβεβαιώσει την παρουσία του δεν θα μπει στην κλήρωση του 1ου γύρου και θα ξεκινήσει από τον 2ο γύρο.


Δείτε στην συνέχεια την προκήρυξη και θυμηθείτε την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  σε προηγούμενη ανακοίνωση της ΕΣΣΚ αναφερόταν πως οι αγώνες θα γινόταν στα ''2 Αοράκια'' (γήπεδο μπάσκετ). Αυτό δεν ισχύει όμως γιατί αποφασίστηκε τελικά οι αγώνες να γίνουν στον γνωστό εκθεσιακό κέντρο των Γουρνών (κοντά στο ΕΝΥΔΡΕΙΟ).
Comments