Πρωταθλητής Κρήτης ο Κωνσταντίνος Τζίμας!

αναρτήθηκε στις 15 Φεβ 2020, 2:12 π.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ
Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε και τα φετινά ατομικά νεανικά πρωταθλήματα, που είναι η σπουδαιότερη ετήσια σκακιστική διοργάνωση για τις νέες ηλικίες.
Στους αγώνες αυτούς, ως πρωταθλητές της ανατολικής Κρήτης, έλαβαν μέρος και 12 αγόρια και κορίτσια που ανήκουν στις δύο ομάδες του Αγίου Νικολάου, τον ΑΟ ΛΑΤΩ και τον ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ. Ας σημειωθεί, πως κάποια παιδιά μας, δεν μπόρεσαν λόγω ασθενείας, να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματός τους. Στην κατηγορία των αγοριών <8 ετών, είχαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού ο Κωνσταντίνος Τζίμας του ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ, ανεδείχθη Πρωταθλητής Κρήτης, αήττητος μάλιστα, με τέσσερις νίκες και τρείς ισοπαλίες! Η επιτυχία αυτή, έχει ιδιαίτερη αξία (όπως και η πολύ καλή προσπάθεια όλων των παιδιών μας), διότι τα πρωταθλήματα Κρήτης, είναι από τα ισχυρότερα στην χώρα μας!
Δεν μένει λοιπόν παρά να δώσουμε ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Τζίμα, αλλά και σε όλα τα παιδιά μας για την δυναμική συμμετοχή τους και βεβαίως και στον προπονητή τους, τον Μάριο Αγγελέτο.
Ας δούμε στην συνέχεια, τις συμμετοχές των σκακιστών και σκακιστριών από τον Νομό Λασιθίου ανά κατηγορία και την τελική θέση που κατέλαβαν σε Παγκρήτιο επίπεδο.

ΑΓΟΡΙΑ
<8    1. Τζίμας Κωνσταντίνος (Πρωταθλητής Κρήτης), 5. Χωραφάς Μανώλης
<10  4. Χωραφάς Δημήτρης (ισόβαθμος με τον 3ο), 7. Μενεγάκης Γιώργος
<12  5. Γιαλύτης Αρίσταρχος
<14  4. Μουλιανιτάκης Νίκος
<16  4. Κοζύρης Ηλίας

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
<8    7. Δεδεψίδου Δήμητρα, 8. Φουντουλάκη Μαρία
<10  6. Τζίμα Ανθία, 7. Παρπαρά Μυρτώ
<12  4. Ορφανάκη Καλλιόπη

Το επόμενο σκακιστικό ''ραντεβού'' μας, το Σαββατοκύριακο 15, 16 Φεβρουαρίου, για τους αγώνες των σχολικών πρωταθλημάτων, που θα διεξαχθούν στο γνωστό Εκθεσιακό Κέντρο Γουρνών, κοντά στο Ηράκλειο.

Comments