Πρωταθλητής Αγίου Νικολάου και πάλι ο Ηλίας Κοζύρης!

αναρτήθηκε στις 11 Ιαν 2020, 11:50 μ.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ
Ολοκληρώθηκε αισίως και το 27ο ατομικό πρωτάθλημα Αγίου Νικολάου, στο οποίο φέτος πήραν μέρος 26 σκακιστές και σκακίστριες των δύο αδελφών συλλόγων της πόλης μας, του ΑΟ ΛΑΤΩ και του ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ. Οι αγώνες, έγιναν με σύστημα ελβετικό 9 γύρων και πραγματοποιήθηκαν, με διαιτητή τον Γ. Μαγουλιανό, στο κοινό εντευκτήριο των δύο ομάδων μας.
Να προστεθεί πως το πρωτάθλημα είχε διεθνή αξιολόγηση.
Ύστερα από 9 πολύ ενδιαφέροντες γύρους, το πρωτάθλημα για δεύτερη φορά και μάλιστα συνεχή, κατέκτησε επάξια ο νεαρός σκακιστής του ΑΟ ΛΑΤΩ, Κοζύρης Ηλίας επιτυγχάνοντας 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια! Στην δεύτερη θέση με 8 βαθμούς ο Αντώνης Νίχλος του ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ  και στην 3η θέση με 6,5β. ένας άλλος νεαρός σκακιστής του ΑΟ ΛΑΤΩ, ο Γιώργος Μαρνέλλος που ηττήθηκε μόνο από τους δύο πρώτους της γενικής κατατάξεως.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, είχαμε και τις ακόλουθες βραβεύσεις. Στις γυναίκες, τρία κορίτσια ισοβάθμησαν με 4β., αλλά σύμφωνα με τα κριτήρια ισοβαθμίας πρώτη στην κατηγορία αυτή, κατετάγη η Κατερίνα Κοζύρη, δεύτερη Ανθία Τζίμα και τρίτη η Μυρτώ Παρπαρά.
Στην κατηγορία κάτω των 18 ετών, πρώτος με 5,5 β. ο Άγγελος Τουτουδάκης, δεύτερος με 5β. ο Νίκος Μουλιανιτάκης και τρίτος με επίσης 5β. ο Δημήτρης Χωραφάς.
Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, πρώτος με 5β. ο Μανώλης Χωραφάς, δεύτερος με 4,5β. ο Μιχάλης Βάρδας και τρίτος επίσης με 4,5β. ο Κωνσταντίνος Τζίμας.
Στην κατηγορία κάτω των 8 ετών, είχαμε ισοβαθμία 4β. για τρία παιδιά. Πρώτος, σύμφωνα με τα κριτήρια ισοβαθμίας, ο Μανώλης Φανουργάκης, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος και τρίτος ο Αλβέρτος Σεκαδάκης.
Για να δείτε την πλήρη βαθμολογία, πατήστε εδώ: http://chess-results.com/tnr492388.aspx?lan=19&art=1
Comments