Πολλές επιτυχίες των παιδιών του ΑΟ ΛΑΤΩ και του ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ στα Παγκρήτια Σχολικά Πρωταθλήματα!

αναρτήθηκε στις 21 Μαρ 2018, 11:26 μ.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ   [ ενημερώθηκε 22 Μαρ 2018, 11:15 π.μ. ]
Συνεχίστηκαν και  στα Παγκρήτια Σχολικά Πρωταθλήματα,  οι πολύ  καλές εμφανίσεις των παιδιών των συλλόγων μας. Κύπελλα, μετάλλια, προκρίσεις και δυναμικά παιχνίδια, ήταν αυτά που κέρδισαν με την παρουσία τους στους αγώνες του Ρεθύμνου.
Στα Νήπια, ο Μανώλης Χωραφάς με 5/7 κατέλαβε την 2η θέση στην γενική κατάταξη. Στην ίδια κατηγορία, την πρόκρισή του με 4/7 πέτυχε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.  
Στην Β΄ Δημοτικού, ο Δημήτρης Χωραφάς με ένα 5,5/7 κατέλαβε την 3η θέση (2ο αγόρι) και προκρίθηκε στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα που θα γίνουν στην Αθήνα (Περιστέρι) στο τέλος του μηνός. Ο Αλέξανδρος Τσιχλής, μάζεψε 2,5 βαθμούς.
Στην Γ΄ Δημοτικού, ο Γιώργος Μαρνέλλος με 5/7 κατέλαβε την 6η θέση (4ο αγόρι σε ισοβαθμία με το 3ο). Η Κατερίνα Κοζύρη (4,5β.), κατέλαβε την 11η θέση (4ο κορίτσι σε ισοβαθμία με το 3ο). Η Καλλιόπη Ορφανάκη 12η (4,5β.) και 5ο κορίτσι σε ισοβαθμία με το 3ο. Ο Αρίσταρχος Γιαλύτης (4β.) στην 14η θέση (9ο αγόρι) και πρόκριση και αυτός στα Πανελλήνια Σχολικά. 
O Μανώλης Πλευριτάκης συγκέντρωσε 3 βαθμούς και  ο Μιχάλης Βάρδας 1,5β.
Στην Δ΄ Δημοτικού, ο Άγγελος Τουτουδάκης με 4,5β. κέρδισε και εκείνος την συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες.
Στην Ε΄ Δημοτικού, ο Τσαλίκος Ορέστης μάζεψε 3β. και προκρίθηκε επειδή η ομάδα του είχε προκριθεί στην τελική φάση, στο Ομαδικό Πρωτάθλημα που είχε προηγηθεί. Σε εκείνους τους αγώνες, θυμίζουμε ότι η ομάδα του Αγίου Νικολάου είχε κατακτήσει την 5η θέση. Ο Τσαλίκος τότε, είχε κάνει 4/6.
Ενθαρρυντική και η παρουσία της Σέβης Τσιχλή με 3β. (8ο κορίτσι, στην 3η βαθμοομάδα των κοριτσιών).
Στην ΣΤ΄ Δημοτικού, ο Νίκος Μουλιανιτάκης με 4β. στην 7η θέση (3ο αγόρι) και πρόκριση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ο Δημήτρης Βάρδας, προκρίθηκε επίσης με 3β. (15ος και 8ο αγόρι).
Στην Β΄ Γυμνασίου, ακόμη μια πρόκριση, αυτή την φορά από τον Ηλία Κοζύρη (8ος σε ισοβαθμία με τον 6ο).
Είμαστε σίγουροι ότι πολύ γρήγορα θα έλθουν και άλλες επιτυχίες.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους!  

Comments