Παγκρήτιο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα

αναρτήθηκε στις 13 Φεβ 2019, 10:40 μ.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ   [ ενημερώθηκε 13 Φεβ 2019, 10:40 μ.μ. ]
Η ΕΣΣΚ, δημοσίευσε την προκήρυξη και των Παγκρήτιων Ομαδικών Σχολικών Αγώνων, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου 2109, στο Κολυμπάρι Χανίων και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης. Στην συνέχεια ένα απόσπασμα από την προκήρυξη:

4.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στο Παγκρήτιο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ομάδες των Σχολείων, που θα δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, με έγγραφο του Σχολείου, σφραγισμένο και υπογεγραμμένο από τον Διευθυντή του Σχολείου, στο οποίο θα αναφέρονται οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα εκπροσωπήσουν το Σχολείο, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και τάξη.

Το κάθε Σχολείο έχει δικαίωμα να δηλώσει αριθμό 2 (δύο) ομάδων, με ελάχιστο αριθμό 4 μαθητών και μέγιστο αριθμό 6 μαθητών ανά ομάδα και τουλάχιστον 1 κορίτσι ανά ομάδα (που θα αγωνίζεται στην 4η σκακιέρα). Είναι προφανές ότι οι συμμετέχοντες σε συγκεκριμένη ομάδα του Σχολείου αγωνίζονται μόνο στην ομάδα που έχουν δηλωθεί και για κανένα απολύτως λόγο δεν μπορούν να συμμετέχουν στην άλλη ομάδα του ίδιου Σχολείου, έστω και αν υπάρχει θέμα στην άλλη ομάδα, όπως μη συμπλήρωση της βασικής τετράδας ή μη ύπαρξη κοριτσιού κ.λ.π.

Σε κάθε ομάδα θα δηλώνεται ρητά το όνομα και το τηλέφωνο του αρχηγού της κάθε ομάδας, καθώς και το όνομα αναπληρωτή αρχηγού, με την δέσμευση ότι ο αρχηγός πρέπει οπωσδήποτε να είναι εντός της δηλωθείσας 6άδας των μαθητών.

Στην δήλωση συμμετοχής που θα αποστείλει το σχολείο, οι μαθητές αναγράφονται υποχρεωτικά με την σειρά με την οποία θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, δηλαδή 1η , 2η , 3η , 4η  σκακιέρα (οπωσδήποτε κορίτσι), 1ος αναπληρωματικός και 2ος  αναπληρωματικός.

Στο ίδιο έγγραφο θα πρέπει να διευκρινίζεται αν οι μαθητές και οι μαθήτριες του ομαδικού επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ατομικό των τάξεων τους, στα Παγκρήτια Ατομικά Σχολικά. Αν δεν υπάρξει τέτοια διευκρίνιση θα θεωρηθεί ότι οι μαθητές δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στα ατομικά των τάξεων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων των Σχολείων όλης της Κρήτης για το Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα θα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  sxoliko2019@gmail.com


Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: https://essk.gr/index.php/prokiryxi-ton-pagkrition-omadikon-sholikon-agonon-2019

Comments