Νικητής ο Ηλίας Κοζύρης στο πρωτάθλημα του Αγίου Νικολάου!

αναρτήθηκε στις 6 Δεκ 2018, 2:35 π.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ   [ ενημερώθηκε 7 Δεκ 2018, 2:46 π.μ. ]
Με τους αγώνες του 8ου και τελευταίου γύρου, ολοκληρώθηκε αισίως το 26ο στην σειρά ατομικό πρωτάθλημα του Αγίου Νικολάου, που βρήκε πρώτο και αήττητο τον Ηλία Κοζύρη. Έτσι, ο νεαρός σκακιστής του ΑΟ ΛΑΤΩ, με 7/8 κατέλαβε άξια την πρώτη θέση και έγινε συγχρόνως και ο μικρότερος σε ηλικία που επιτυγχάνει κάτι τέτοιο. Στην 2η θέση με 6,5β. ο περσινός δεύτερος νικητής, Βασίλης Δεσποτάκης και ισόβαθμός του στην 3η θέση ένας άλλος ισχυρός νεαρός σκακιστής του ΑΟ ΛΑΤΩ, ο Νίκος Μαγουλιανός. Ακολούθησε στην 4η θέση με 6β. ο Μανώλης Νικολαράκης, που επανήλθε στους επίσημους αγώνες ύστερα από ένδεκα χρόνια. Στην 5η θέση, με 5β. και πολύ καλή εμφάνιση, ο 11χρονος Άγγελος Τουτουδάκης του ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ (1ος στην κατηγορία <12 ετών) και στην 6η θέση με ίδιους βαθμούς ο Αντώνης Νίχλος. Πρώτο κορίτσι (5β.) και 9η στην κατάταξη η Κατερίνα Κοζύρη. ίδιους βαθμούς, είχαν και οι Νίκος Μουλιανιτάκης και Δημήτρης Βάρδας, που τερμάτισαν στην 7η και 8η θέση αντιστοίχως. Πολύ ευχάριστο γεγονός, η δυναμική και ελπιδοφόρος συμμετοχή για πρώτη φορά σε αυτούς τους αγώνες, 14 νέων σκακιστών και σκακιστριών των συλλόγων μας.
Οι αγώνες, που θα έχουν διεθνή αξιολόγηση, έγιναν σε πολύ καλό κλίμα στο κοινό εντευκτήριο του ΑΟ ΛΑΤΩ και του ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ. Διαιτητής του πρωταθλήματος που ήταν αφιερωμένο στον παλαιό Πρωταθλητή Ελλάδος Χρήστο Κόκκορη, ο Γιώργος Μαγουλιανός.  
Στην παρακάτω δ/νση, μπορείτε να δείτε την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος: http://chess-results.com/tnr393247.aspx?lan=19&art=1
Comments