Με πολλές διακρίσεις, τα παιδιά του ΑΟ ΛΑΤΩ και του ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ στα Σχολικά Πρωταθλήματα Ανατολικής Κρήτης!

αναρτήθηκε στις 7 Μαρ 2018, 10:52 μ.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ   [ ενημερώθηκε 7 Μαρ 2018, 11:00 μ.μ. ]
Αρκετά παιδιά των συλλόγων μας, κάποια για πρώτη φορά, έλαβαν μέρος στο 15ο Σχολικό Πρωτάθλημα της Ανατολικής Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 3-4 Μαρτίου στην Ανάληψη Χερσονήσου. Όπως και σε άλλες χρονιές, έτσι και φέτος, πολλές ήταν οι διακρίσεις και οι προκρίσεις που πέτυχαν σε αυτούς τους αγώνες.
Πιο συγκεκριμένα:
Στην κατηγορία των Νηπίων (38 συμμετοχές), ο Μανώλης Χωραφάς, πέτυχε επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες και κατέκτησε την 1η θέση στην κατάταξη!  Στην κατηγορία αυτή, έλαβε μέρος επίσης ο Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος (που προκρίθηκε στους Παγκρήτιους αγώνες) και οι Μιχαήλ-Άγγελος Κουτουλάκης και Σεκαδάκης Αλβέρτος. Στα παιδιά αυτά, αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια για την πρώτη τους αυτή η συμμετοχή και ευχόμαστε να έχουν καλή συνέχεια!
Στην Α΄ Δημοτικού (69 συμμετοχές), έλαβε μέρος η Μπρόκου Θεανώ η οποία όπως και τα προαναφερθέντα παιδιά έκανε καλή εμφάνιση (ανάλογα με τον χρόνο που κάνει μαθήματα) και πέτυχε και εκείνη αρκετές νίκες.
Στην Β΄ Δημοτικού, ο Δημήτρης Χωραφάς, στον τελευταίο γύρο έχασε την πρώτη θέση (που είχε κατακτήσει την περασμένη χρονιά). Κατετάγη 2ος (ανάμεσα σε 69 παιδιά) και προκρίθηκε φυσικά για την τελική Παγκρήτια φάση. Στην ίδια κατηγορία, την πρόκρισή του πέτυχε και ο Αλέξανδρος Τσιχλής. Έπαιξαν επίσης μαχητικά, οι Γιάννης Τερζάκης, Μπρόκος Μανώλης και ο Σφυρογιαννάκης Ιωάννης.
Στην Γ΄ Δημοτικού, η Κατερίνα Κοζύρη κατέλαβε την 2η θέση στην γενική κατάταξη (62 παιδιά) και την 1η θέση στα κορίτσια!  Ο Γιαλύτης Αρίσταρχος, κατέλαβε την 3η θέση (2ο αγόρι) και η Καλλιόπη Ορφανάκη την 4η θέση (2ο κορίτσι). Επίσης, την πρόκρισή τους στην τελική Παγκρήτια φάση, κέρδισαν οι Γιώργος Μαρνέλλος, Μανώλης Πλευριτάκης και Βάρδας Μιχάλης. Πολύ κοντά στην πρόκριση, βρέθηκε και ο Γιώργος Φιρφιρής.
Στην Δ΄ Δημοτικού (62 συμμετοχές), προκρίθηκε για την τελική φάση ο Άγγελος Τουτουδάκης. Καλά αγωνίστηκε επίσης ο Μανώλης Κουτάντος και η Μαριαλένα Τσαγκαράκη, παρά την φετινή της απουσία από αγώνες.  
Στην Ε΄ Δημοτικού, είχαμε την συμμετοχή της Σέβης Τσιχλή, που τα πήγε αρκετά ικανοποιητικά καταλαμβάνοντας την 7η θέση στα κορίτσια.
Στην ΣΤ΄ Δημοτικού, μια ακόμη μεγάλη επιτυχία, αυτή την φορά από τον Νίκο Μουλιανιτάκη που επιβεβαιώνοντας την  αγωνιστική του άνοδο, κατέλαβε την 2η θέση στην κατάταξη! Αρκετά καλά αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Βάρδας που κέρδισε και αυτός την πρόκρισή του στα Παγκρήτια Πρωταθλήματα.
Στην Α΄ Γυμνασίου, δεν είχαμε κάποια συμμετοχή.
Στον ενιαίο όμιλο για μαθητές της  Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Λυκείου, είχαμε καλές εμφανίσεις από τον Ηλία Κοζύρη (ισοβάθμησε στην 3η βαθμοομάδα και προκρίθηκε στην τελική φάση) και από τον Νίκο Μαγουλιανό (10ος).

Το ιδιαίτερα θετικό, ήταν πως τα παιδιά που είχαν επιτυχίες και σε άλλες διοργανώσεις, συνέχισαν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, ενώ και τα παιδάκια που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, όλα πήραν αρκετούς βαθμούς αφήνοντάς μας πολλές ελπίδες για την συνέχεια. Έτσι, η γενική εικόνα είναι ότι οι προσπάθειες όλων μας (παιδιών, προπονητών, συναθλητών, παραγόντων και γονέων) ανταμείβονται.
Ιδιαίτερη αναφορά για τους αγώνες αυτούς, έκανε η εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ στο φύλλο της Τετάρτης 7 Μαρτίου.   

Comments