η συμμετοχή μας στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα

αναρτήθηκε στις 3 Ιουλ 2019, 8:21 π.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ   [ ενημερώθηκε 3 Ιουλ 2019, 8:22 π.μ. ]
Οι αγώνες, έγιναν στην Πάτρα 25/6-1/7/19 και σε αυτούς έλαβαν μέρος και τρία παιδιά του Αγίου Νικολάου.  Ο Ηλίας Κοζύρης (ΑΟ ΛΑΤΩ), η Κατερίνα Κοζύρη (ΑΟ ΛΑΤΩ) και η Καλλιόπη Ορφανάκη (ΟΦΗ, με υποσχετική ενός έτους).
Παρά τις προσδοκίες μας, κάποια παιχνίδια δεν εξελίχτηκαν όπως τα περιμέναμε (και είναι αυτό απολύτως δικαιολογημένο) και έτσι παρά τις καλές εμφανίσεις δεν κερδίσαμε αυτήν την φορά κάποιο μετάλλιο. Χαρακτηριστικό της δυσκολίας των φετινών αγώνων, είναι ότι τα παιδιά από την Κρήτη σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, κατέκτησαν μόνον ένα χρυσό μετάλλιο (από την Βασιλική Κοντογιάννη του Γαζίου, στα κορίτσια <8 ετών).
Πιο συγκεκριμένα, για τα παιδιά μας:
Ο Ηλίας Κοζύρης στην κατηγορία <16 ετών έκανε 4/9 χάνοντας μερικούς βαθμούς ελο, ύστερα από πολύ καιρό.
Στην κατηγορία των κοριτσιών <10 ετών, η Κατερίνα Κοζύρη συγκέντρωσε 5β. και η Καλλιόπη Ορφανάκη 4β. Και στην κατηγορία αυτή, ο συναγωνισμός ήταν πολύ έντονος και όλα τα κορίτσια ήταν σχεδόν ισοδύναμα. Λόχου χάριν, η Κ. Κοζύρη απείχε μόλις έναν βαθμό από την 3η θέση...
Δεν πειράζει όμως, σημασία έχει ότι τα παιδιά μας, βελτιώνουν συνεχώς το αγωνιστικό τους επίπεδο και μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε Πανελλήνιες διοργανώσεις σαν ίσοι προς ίσους.
Μπράβο για την ωραία τους προσπάθεια!
 


Comments