βραβεύσεις δύο σκακιστριών μας στις 29/12 στην ΓΙΟΡΤΗ του ΑΘΛΗΤΗ!

αναρτήθηκε στις 23 Δεκ 2017, 11:54 μ.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ   [ ενημερώθηκε 24 Δεκ 2017, 12:11 π.μ. ]
Με χαρά σας ανακοινώνουμε, πως την επόμενη Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο (στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ), η ετήσια ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΗ που διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΝ, για να βραβεύσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν μέσα στο 2017. Στην Γιορτή αυτή, θα τιμηθούν και δυο κορίτσια μας, η Κατερίνα Κοζύρη και η Καλλιόπη Ορφανάκη.
Η Κατερίνα Κοζύρη (αγωνίζεται στον ΑΟ ΛΑΤΩ), στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα που είχαν γίνει τον περασμένο Ιούλιο στο Ρίο της Αχαΐας, στην κατηγορία των κοριτσιών ως 8 ετών (<8), κατέλαβε την 6η θέση σε ισοβαθμία με την 5η στην γενική βαθμολογία.
Η ίδια σκακίστρια, στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα που είχαν διεξαχθεί στο Λουτράκι τον περασμένο Απρίλιο, κατέλαβε στην κατηγορία της Β΄ Δημοτικού, την 4η θέση ανάμεσα στα κορίτσια (σε ισοβαθμία με το 3ο κορίτσι).
Η Καλλιόπη Ορφανάκη (αγωνίζεται στον ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ) στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα στην κατηγορία της Β΄ Δημοτικού επίσης, κατέλαβε την 5η θέση στην Ελλάδα ανάμεσα στα κορίτσια.

Σας καλούμε, να τιμήσετε με την παρουσία σας τις βραβεύσεις των δύο κοριτσιών μας, με την ευχή σύντομα να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες επιτυχίες και από άλλα παιδιά των Συλλόγων μας.
Comments