3η θέση ο ΑΟ ΛΑΤΩ - στην Γ΄ Εθνική ο ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ

αναρτήθηκε στις 18 Απρ 2019, 11:16 μ.μ. από το χρήστη Α.Ο. ΛΑΤΩ   [ ενημερώθηκε 19 Απρ 2019, 1:41 π.μ. ]
Στην ιστορία πέρασαν και τα φετινά πρωταθλήματα, στα οποία ο Άγιος Νικόλαος έλαβε μέρος με δύο ομάδες. Στον Π.Ο.Α' ο ΑΟ ΛΑΤΩ, κατέκτησε άξια την 3η θέση και για κάποιες πολύ μικρές αλλά κρίσιμες λεπτομέρειες, έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει την 2η ακόμη και την 1η θέση! Χαρακτηριστικό για την ομάδα του ΑΟ ΛΑΤΩ, είναι πως στις 19 φορές που έχει αγωνιστεί στην κατηγορία αυτή, 11 φορές έχει καταλάβει την 1η ή 3η θέση! Πιο συγκεκριμένα, έχει κατακτήσει 3 φορές την 1η θέση και 8 φορές την 3η! Ασφαλώς μια άκρως επιτυχημένη πορεία.
Εκτός όμως από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, σκακιστές του ΑΟ ΛΑΤΩ, κατέκτησαν 3 χρυσά μετάλλια για τις αποδόσεις τους, στις σκακιέρες που αγωνίζονταν. Πιο συγκεκριμένα, την καλύτερη απόδοση στην 2η σκακιέρα είχε ο Ντούσαν Ραντοβάνοβιτς, την καλύτερη απόδοση στην 3η σκακιέρα ο Κώστας Στούμπος και την καλύτερη απόδοση στην 4η σκακιέρα, ο Κώστας Παππάς.
Στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, έλαβε μέρος και η άλλη ομάδα του Αγίου Νικολάου, ο ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ, που φέτος δυστυχώς έπεσε ''θύμα'' της προκηρύξεως του πρωταθλήματος που προέβλεπε τον υποβιβασμό των ομάδων από την 7 θέση και κάτω! και ο ΣΟ ΚΑΜΑΡΑ, ύστερα από μια πολύ άτυχη στιγμή έχασε στο τελευταίο παιχνίδι του, κατέλαβε την 7η θέση και έτσι του χρόνου θα παίξει στην νεοσύστατη Γ΄ Εθνική.
Πάντως, τελικά δεν έχει τόση σημασία (μιλώντας πάντα και κυρίως για παιχνίδια, όπως και το σκάκι) στο πού αγωνίζεσαι αλλά ότι ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ. Και για αυτό, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους που συμμετείχαν, στους μικρούς και στους μεγάλους στους έμπειρους και στους λιγότερο έμπειρους, φυσικά στους προπονητές και ακόμη και σε όλους εκείνους που δεν έλαβαν μεν μέρος στα πρωταθλήματα αυτά αλλά έλαβαν μέρος στην πορεία των ομάδων μας, όλη την χρονιά με την παρουσία τους και την προσπάθειά τους.
Comments