Gästmejl

Det kom ett mejl från en gäst som hyrde lägenheten 1 månad i mars 2019. Vi blev så glada över det och vill gärna dela mejlet, har fått ok från hyresgästen.
Hoppas ni tar er tid att läsa, det beskriver känslan i vårt närområde väldigt fint!


Hej!
Jag känner att jag vill berätta lite mer om vår vistelse i Las Palmas.

Lägenheten var verkligen jättefin! Den var fräsch och trivsam och det var nära till allt.

Det blev många och långa promenader längs Las Canteras-stranden både mot bergen vid Isleta och mot konserthuset Alfredo Kraus.

Vi var också på två konserter på Alfredo Kraus, en pianokonsert och en konsert med en sångerska som jag tror kommer från Teneriffa. Hon sjöng, spelade gitarr och trumma och hade också diverse tekniska/data-effekter. Båda konserterna var jättebra!

Många olika restauranger blev det, vissa längs Las Canteras, men också på sidogatorna. Vi var också på Cafe Suecia några gånger. Trevligt ställe! Pizzerian mitt emot upptäckte vi sista veckan, men då var vi där 2 kvällar. Godaste pizza vi någonsin ätit!

Mor och dotter (tror vi) på salongen intill var alltid så glada och söta. Vi vinkade till varandra dagligen, när vi passerade. Några av oss var också där på fantastisk fotvård och manikyr, allt till ett billigt pris jämfört med Sverige.

Grönsaksaffären strax intill hade så goda grönsaker och frukter, som vi verkligen frossade i! Och vänlig personal! En ny grönsaksaffär öppnade precis under lägenheten medan vi var där.

Gamla stan besökte jag ett par gånger med olika kompisar. Och shopping blev det ju förstås. Jag hade egentligen inte tänkt shoppa, men blev inspirerad av övriga. Shoppingcentret Las Arenas tyckte vi var super!

Och strandliv blev det, även om vädret inte alltid var det bästa. Många soldagar blev det ändå. Vi tog också bussen till San Augustin ett par gånger.

Det går inte att beskriva alla våra upplevelser, men vi har haft det jättebra! Och fantastiskt skönt att slippa snö, slask och halka som det har varit hemma. Shorts i stället för icebugs - det gillar vi!

Än en gång - Tack!!                                                                                                                                                


Comments