Verblijven in La Source - tarieven


WELKOM :-)   WELKOM :-)   WELKOM :-)   WELKOM :-)   WELKOM :-)   WELKOM :-)   WELKOM :-)  

 

Prijzen sept. 2016 tot augustus 2017

 

Prijs geldig voor ALLE kamers :

Kamer voor 2 personen:

€ 50/kamer

Kamer bezet door 3 personen :

€ 21pp/nacht

Eenpersoonskamer :

€ 40

Voor SEMINARIES speciale prijzen op aanvraag

IEDERE KAMER OP DE EERSTE VERDIEPING BESCHIKT OVER EEN EIGEN BADKAMER MET DOUCHE EN WC

 

 

volledig privé afhuren van de gîte  (capaciteit 8 personen ): prijzen worden momenteel aangepast

 

SEMINARIES : gelieve contact op te nemen voor aangepaste prijzen en formules.

 

Of een "coaching persoonlijke effectiviteit " volgen : samen met Jo een aantal dagen de bergen in .

 
En verder : stellen wij ons open voor wat zich aandient. Ons doel is jou écht te ontmoeten en jou/ons een eerlijke ruil aan te bieden.

 

Inschrijven via invullen en doormailen van reserveringsformulier .

 
Namaste
 
Je bent welkom!!
Dirk en Jo

 

 

Meditaties en ander delen op ziele-niveau worden jou met veel liefde zomaar aangeboden. We delen graag ons "Zijn" met jou

 
Je kan ook altijd een levenscoaching, een reikibehandeling of een energetische massage bestellen : € 50

 

ZOMER IN LA SOURCE DU CERF

 

De zomer - dat is "buiten leven".

Dat is 's morgens opstaan en een lui ontbijtje gebruiken op het terras.Dat is lange wandelingen doen - en nadien genieten van een pastiske.Dat is beneden naar de rivier gaan, je zorgen afgeven aan de stroom en voor de moedigen : zwemmen in het pure bergwater.Zomer : dat is lange avonden buiten zitten - glaasje wijn - bij het geluid van de krekels. Zomer : dat is een tuin vol uitbundig leven - groenten die weelderig groeien, dat is onkruid wieden, dat is heerlijke verse salades - recht uit de tuin. Zomer - dat is zomaar in het gras liggen - en luisteren naar het geluid van de Bron.

Zomer - dat zijn bijen die zoemen - en verse honing imkeren. Zomer - dat is hét hoogtepunt voor hond Tilia - veel stokskes gooien - veel aandacht . Zomer - dat is ook hét hoogtepunt voor ezels Princesse en Sarah, en voor de kippen die scharrelen op het erf.

 

Al het water in la Source is bronwater.Het water wordt gezuiverd door een eigen zuiveringsinstallatie door middel van ultraviolet licht.
Al het water wordt in de winter opgewarmd door een grote kachel die staat in de leefkeuken, in de zomer nemen de zonnepanelen het over.

Er is een” meditatie/Reiki/stille “ ruimte – waar ieder gebruik mag van maken – het doel van deze ruimte eerbiedigend…
Minstens één keer in de week steken we ’s avonds de sauna aan. Dan kan je genieten van een heerlijke sauna, gevolgd door een koude luchtbad buiten (indien gewenst). Doel is om op het nieuwe saunaterras ook een houten bassin te hebben waar het bronwater inloopt – maar dat is nog geen realiteit…

Iedere morgen is er een meditatiemoment in de stille ruimte – waar je wel of niet kan aan deelnemen. De avond voordien wordt het uur hiervan uitgehangen.

Logeren in La Source is een "samen- gebeuren". Wij zorgen dat alles aanwezig is om het ieder naar de zin te maken, wij doen alle inkopen (in de formule van tâble d'hôtes ). Maar wij zijn geen "gewone" chambre-d'hôtes. We vragen van ieder wat betrokkenheid in "het dagelijkse werk" : wat helpen met koken, afwassen, .. gewoon mee helpen zodat alles gewoon goed kan draaien. Gewoon zomaar. Op een lichte manier.

Zo stilaan zullen wij al ons geld geïnvesteerd hebben in dit project. Het einde (van de centjes) is in zicht (en nog niet het einde van de werken ... ). Bouwmaterialen zijn veeeel duurder dan we ooit gedacht hadden.
Daarom is het voor ons ook nodig om deze investering te kunnen laten renderen. Dit doen we momenteel door de verhuur van de kamers, door het aanbieden van maaltijden, door het geven van reikibehandelingen/inwijdingen, energetische massages en coachings in de bergen.

Intussen is  VZW La Source opgericht. dit geeft ons de structuur om onze boodschap van bewustzijn uit te dragen en mensen te ontvangen voor herbronning, workshops organiseren rond alles wat te maken heeft met "een gezonde geest in een gezond lichaam – gaan naar Essentie…).

 

 

 

 

 

 

 

Subpages (1): Inschrijvingsdocument
Comments