Dansk Larsen Klub

Trængsel

Der er efterhånden trængsel på den traditionsrige Larsen XO Cognac som udgør vandrepokalen for Dansk Larsen Klubs Fyn Rundt-sejladser:


Det ser ud som om der er endnu et par år at løbe på, men mon ikke vi snart skal til at overveje en afløser (den kan jo også vindes til ejendom, hvis man står tidligt op)?

Facebook

Så har Dansk Larsen Klub fået en side på Facebook
hop ind og se den nye side her; 


Vi håber du vil bruge siden flittigt.


Flere foto og filmklip

Vi har over tid samlet en del fotografier fra diverse begivenheder og artikler. Disse ligger i et fotoalbum som du kan se ved at klikke på nedenstående boks. Hvis du har nogle billeder som du gerne vil dele med os andre - så kontakt webmaster - jeppe@havelund.dk - så får vi også lagt dine pletskud ind:Gode sejlerlinks

Husk, at under Tips/Links er der en samling af Links - med muligheden for også at foreslå nye (og nu skal vi nok huske at tomme postkassen en gang imellem).

Gå til siden: Links

Her er et par eksempler:

http://minbaad.dk/

http://www.baadmagasinet.dk/

http://fcoo.dk

DMI

Dansk Sejlunion
Præmiesponsorerhttp://www.altiadenmark.com/dk/Forside/


Nyeste meddelelser

 • Film-aften Alle medlemmer bør have modtaget en mail om, at der er film-aften 21/11 kl. 18:00 på Teknisk Museum i Helsingør. Mon ikke vi ses?
  Sendt 21. nov. 2017 00.18 af Jeppe Havelund
 • Referat fra generalforsamlingen Referat fra generalforsamlingen som blev afholdt 4. marts, er nu at finde under Klubben/Generalforsamlinger.
  Sendt 12. mar. 2017 07.51 af Jeppe Havelund
 • Endelig dagsorden I forbindelse med generalforsamlingen, var fristen for at stille forslag 18/2.Denne dato er nu overskredet - vel og godt. Bestyrelsen har ikke stillet nogen forslag - og det har medlemmerne ...
  Sendt 23. feb. 2017 12.56 af Foreningen Dansk Larsen Klub
 • Omtale på MinBaad.dk MinBaad.dk har været så venlige at tildele os lidt spalteplads. Læs lidt om vores forestående generalforsamling ved at klkke op dette link:http://minbaad.dk/nyhed/archive/2017/22 ...
  Sendt 22. feb. 2017 13.52 af Foreningen Dansk Larsen Klub
 • Regnskab Regnskabet for 2016 er blevet gennemgået og godkendt af vores revisor. Herudover er det blevet uploadet til siden Generalforsamlinger under 2017.
  Sendt 22. feb. 2017 13.50 af Foreningen Dansk Larsen Klub
 • Generalforsamling 2017 Der er blevet indkaldt til generalforsamling - pr. mail. Arrangementet løber af stabelen 4/3-2017 og det foregår til BoatShow i Frederecia.Indkaldelserne kan findes på vores generalforsamlingsside Generalforsamlinger under ...
  Sendt 15. feb. 2017 10.26 af Foreningen Dansk Larsen Klub
 • Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra nyligt afholdt bestyrelsesmøde er blevet sendt pr. mail til alle medlemmer.Det er tillige lagt ind i vort arkiv som findes på siden Bestyrelsesmøder under menupunktet Klubben.
  Sendt 15. feb. 2017 10.21 af Foreningen Dansk Larsen Klub
Viser post 1 - 7 af 144. Vis flere »

 

 
 

Undersider (1): Nyheder