Dansk Larsen Klub

Generalforsamling

Pr. mail er der blevet indkaldt til generalforsamling. Mailens ordlyd ses herunder:

Kære Larsen sejlere

I indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk Larsen klub søndag den 24. februar 2019 kl. 13.30 i mødelokale K3 i Messe C i Fredericia. Traditionen tro holdes generalforsamlingen i tilknytning til den store bådudstilling i Messe C i Fredericia, når det som i år kan lade sig gøre. Klubben inviterer til frokost i restauranten kl. 12.00 for medlemmer og max 1 ledsager og forsøger også at få fribilletter til udstillingen til alle. Både medlemskontingent betalt i foråret (for 2018) og medlemskontingent betalt i det sene efterår eller senere (for 2019) giver adgang – vi modtager også medlemskontingent på generalforsamlingen. Har I forslag, som I synes, vi skal vende på generalforsamlingen, skal de sendes til mig eller en anden i bestyrelsen  senest den 9. februar 2019.

 

Bestyrelsen vil forsøge at sætte mere fokus på de store og små reparationer, som flere af os tumler med på de dejlige, velsejlende både, som efterhånden har nogle år på bagen. Vil derfor foreslå, at generalforsamlingen indledes med en bordrunde og et par ord om de reparationer og indkøb, som I hver for sig har været glade for at få i orden – eller som har udfordret. Og derudover er dagsordenen den sædvanlige:

 

 1. Valg af dirigent.
 2. Formandens beretning (som fremlægges af en anden pga. bortrejse)
 3. Årsregnskab
 4. Fastsættelse af kontingent for aktive og passive medlemmer
 5. Indkomne forslag
 6. Valg af formand
 7. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer og 1 suppleant
 8. Valg af revisor, samt revisorsuppleant
 9. Vedtægter og klassebestemmelser
 10. Eventuelt.

 

På bestyrelsens vegne

Vibeke Andersen (kontaktinformation findes under Bestyrelsen)


Facebook

Dansk Larsen Klub har også en facebook-side:


Vi håber du vil bruge siden flittigt.

Gode sejlerlinks

Husk, at under Tips/Links er der en samling af Links - med muligheden for også at foreslå nye (og nu skal vi nok huske at tomme postkassen en gang imellem).

Gå til siden: Links

Her er et par eksempler:

http://minbaad.dk/

http://www.baadmagasinet.dk/

http://fcoo.dk

DMI

Dansk Sejlunion
Præmiesponsorerhttp://www.altiadenmark.com/dk/Forside/


Nyeste meddelelser

 • Rulleforstag? Pønser du på at få et rulleforstag på din Larsen?Så er der måske inspiration at hente i sidste nye indlæg under forbedringer og vedligehold:Rulleforstag II
  Sendt 4. feb. 2019 14.16 af Jeppe Havelund
 • Handskerum Billederne i Æ BAADs artikel om handskerum var ophørt med at virke - det har vi fået fikset - så nu kan man atter se, hvordan sådan et handskerum "nemt" kan laves ...
  Sendt 4. feb. 2019 10.37 af Jeppe Havelund
 • Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde, afholdt ganske nyligt, er lagt ind, hvor det hører hjemme. Følg blot nedenstående link:Bestyrelsesmøder
  Sendt 5. nov. 2018 13.38 af Jeppe Havelund
 • Generalforsamling 2018 Der blev i lørdags (2018-03-10) afholdt generalforsamling i Dansk Larsen Klub.Referatet er sammen med andre dokumenter gemt i arkivet for generalforsamlinger: Generalforsamlinger.
  Sendt 13. mar. 2018 23.12 af Jeppe Havelund
 • Film-aften Alle medlemmer bør have modtaget en mail om, at der er film-aften 21/11 kl. 18:00 på Teknisk Museum i Helsingør. Mon ikke vi ses?
  Sendt 21. nov. 2017 00.18 af Jeppe Havelund
 • Referat fra generalforsamlingen Referat fra generalforsamlingen som blev afholdt 4. marts, er nu at finde under Klubben/Generalforsamlinger.
  Sendt 12. mar. 2017 07.51 af Jeppe Havelund
 • Endelig dagsorden I forbindelse med generalforsamlingen, var fristen for at stille forslag 18/2.Denne dato er nu overskredet - vel og godt. Bestyrelsen har ikke stillet nogen forslag - og det har medlemmerne ...
  Sendt 23. feb. 2017 12.56 af Foreningen Dansk Larsen Klub
Viser post 1 - 7 af 148. Vis flere »

 

 
 

Undersider (1): Nyheder