PRINCIPAL

El PSOE de la Pobla respon a preguntes de XARA 


Redacció  XARA

Estes són les peguntes que figuren al final de les notícies de la presentació de les candidatures i que contesta el partit socialista

 • Qui pactarà amb qui?
 • Què primarà entre els candidats, els interessos personals, els del partit o els del poble?
 • Si el PP li oferix a AIPD fer el magatzem, els independents pactarien en el PP i seguiria tot igual?
 • Si AIPD i els socialistes coincidixen en les crítiques a la gestió de N.Navarro, tindran el seny suficient per a unificar criteris i intentar solucionar els problemes que patix el poble?
Resposta del partit socialista:

El Partit Socialista davant les preguntes formulades en la revista Xara, si que té clar les següents coses:
 
- Ens presentem a les eleccions, per poder guanyar-les i no contemplem la possibilitat de pacte.
- Tenim el nostre programa, realista i amb sentit comú, ja que tenim l'experiència del que s'ha fet en aquestos 4 anys al poble i ho hem fet soles contra tots (ja que el PP tenia una abrumadora majoria, 7 regidors del PP contra 4 del PSOE)
- A més considerem que hem fet una oposició que davant totes les dificultats que ens ha portat a terme el PP, es pot qualificar com a digna.
 
A més a més, cal dir que:
 
-Mai pactarà amb el senyor Natalio, i per tant amb el PP.
-Considerem que deixar-ho en l'aire com ho fa AIPD, és enganyar al poble.
- Davant aquesta visió, considerem que som l'única alternativa al govern actual, ja que no volem que  estiga Natalio al front de l'Ajuntament.Resposta d'AIPD a les preguntes que molts poblatans es formulen

Redacció  XARA

L'Associació Independent de la Pobla del Duc ens ha enviat un correu a la revista XARA amb la resposta als interrogants que es formulen a la web www.lapobladelduc.com 

Esta és la transcripció:

Molts poblans s'estan preguntant què passarà si li donen el vot a AIPD, ja que s´està dient que:

 • Si el PP li ofereix a AIPD fer el magatzem a la Cooperativa, els independents pactarien amb el PP i tot seguiria igual?

 • Si AIPD s´ajuntara amb el grup socialista, es faria el que este últim volguera?

 • Què primarà? Els interessos personals, els del partit o els del poble?


Per tal que el poblà puga votar en conseqüència, alhora que vagen sorgint preguntes i dubtes les anirem contestant a la nostra plana web i ho explicarem als mítings; no obstant a tot el que ens preguntem abans dir que:

 1. Ens presentem a les eleccions amb l´ànim de guanyar i fer les coses millor.

 2. Si al final s´haguera de pactar amb algun partit, no tindríem cap preferència, ja que exigiríem el mateix als dos: el millor per a La Pobla, que seria complir amb tot el nostre programa, el qual contempla molt més del que es va dient per ahí i que tant a la web (www.aipd.es) com en el que es repartirà s´especifica.

 3. Prioritari per a AIPD i no negociable:

  • AUDITORIA de comptes per saber on estem, i pla de viabilitat.

  • Defensa i recolzament a tots els projectes realistes i que generen OCUPACIÓ.

  • Millora de l´Administració i pressupostos aprovats amb el màxim consens.

  • Donar més participació i atribucions al ple municipal en detriment d'algunes atribucions de l´alcalde.

INFORMACIÓ D'AIPD

MÍTINGS AIPD: DISSABTE 14 DE MAIG A LES 20:30 (AUDITORI DEL CENTRE SOCIAL).

I EL DIVENDRES 20 MAIG A LES 22:00 (PARC DEL CONVENT)


STRIPER EN LA PRESENTACIÓ DE AIPD


Presentació de les candidatures a les eleccions municipals del 22 de maig

En les últimes setmanes s'han donat a conéixer les candidatures que es presentaran a les eleccions municipals a la Pobla.

Presentació de la candidatura del PP

La primera candidatura en presentar-se fou el PP el diumenge 17 d'abril a les 7 de la vesprada. El PP porta com a candidat a l'alcaldia  Natalio Navarro, després de dos legislatures al front de l'alcaldia.

Natalio Navarro presenta una llista electoral feta a la seua mesura, així es pot llegir en el diari digital News la Costera. Efectivament, la llista del PP va carregada de jóvens alguns dels quals són desconeixedors dels símbols més elementals de la democràcia, ja que hores abans de la presentació exibien la bandera d'España anticonstitucional, és a dir, la bandera amb una àguila al centre, la bandera del franquisme.

El candidat N. Navarro va basar la major part del seu discurs a desqualificar AIPD (Associació Independent de la Pobla) un nou partit que s'ha format a la Pobla de cara a les eleccions municipals, als membres del qual es va qualificar de separatistes, de trencar l'armonia entre  els ciutadans i les famílies. També va dir que el que volen els d'AIPD és perjudicar i polititzar. El periòdic digital a què s'ha fet referència es pregunta: ¿quina por té el PP que el poble tinga diversitat d'opinions, diversitat d'ideologies polítiques diferents?, ¿és que no es pot pensar diferent i el poble estar unit?

Llegiu la crònica de la  presentació a News La Costera

La candidatura  que presenta Natalio Navarro
1.- Natalio José Navarro Pellicer. (Repite)
2.- Juan Miñana Llorens. (Repite)
3.- José Blás Llorens Calatayud. (Repite)
4.- José García Moyano. (Nuevo)
5.- Mª. Ángeles Sandiego Perelló. (Repite)
6.- Águeda Navarro Llarió. (Nuevo)
7.- Vicente Fayos Montaner. (Nuevo)
8.- Mª. Pilar García García. (Nuevo)
9.- Vicente Ramón Soler Perelló. (Nuevo)
10.- Loren Bataller
Bataller. (Nuevo)
11.- Rosa María Tormo Alonso. (Nuevo)
Suplentes:
12.- Juan García Ferrer.
13.- Mª. Carmen Talens Fayos.
14.- Salvador Canet Fermín.Presentació de la candidatura Asociació Independent de la Pobla

El segon grup polític en presentar-se ha sigut AIPD, un partit que s'ha gestat al sí de la Cooperativa, tot per mostrar el seu descontent a la negativa del alcalde Natalio Navarro a donar llicència a la Cooperativa per construir un magatzem per a la comercialització del caqui. Així es despren de l'opinió popular i de les intervencions d'alguns membres de la candidatura el dia de la presentació.

Sota el lema anem a fer-ho millor es presentava la candidatura AIPD. L'acte es va iniciar amb un vídeo en el qual les seqüències de la vida transcorrien cap enrrere fins a tornar als orígens. a continuació tots els qui formaven la candidatura anaven presentant-se i a l'acabament de la seua intervenció recalcaven el lema: anem a fer-ho millor.

El candidat a l'alcaldia J.A. Bataller va fer una dura crítica a la gestió de Natalio Navarro com a alcalde i l'acusà de fer projectes de fantasia sense tindre en compte la realitat per la que travessa el poble. d'eixa manera foren criticats projectes com el voler fer vi i espectacles com la raimà.

El plat fort de la presentació arribà quan J.A. Bataller, vestit amb jaqueta americana, camisa blava de seda i corbata, comença a desprendre's d'estes peces de roba alhora que criticava el seu ús. En el públic assistent es feu un silenci abrumador, tot quan començava a despassar-se els botons de la camisa. Increïble, el candidat fent d'striper! quan es va llevar la camisa a sota en portava una altra, més senzilla, a ratlles.

I va citar Chaplin:

“Haz lo que quieras, lo que puedas o lo que debas, pero se sobre todo tu mismo”

Donant a entendre que AIPD defensava un projecte real de persones amb seny, no com l'alcalde actual.

Podeu llegir els discursos complets dels candidats a: www.aipd.es

 1. Joan Antoni Bataller Morant
 2. Katiana Machirant Ferrer
 3. Francisco Giner Tormo
 4. David Mollà Romero
 5. Justo Bonet Nadal
 6. Raquel Sendra Bertó
 7. Miguel Sanjaime Ferrer
 8. Carmen Giner Tormo
 9. Ricardo García Soler
 10. Nàdia Montagut Benavent
 11. Blas García Llorens

Suplents

Victorio Cortell Boscà

Vicente Saul Mompó Pons

José Gomar Sanjaime


Presentació de la candidatura PSPV-PSOE

La 3a candidatura a presentar-se ha sigut el PSPV-PSOE que ho feia el 26 d'abril, a la qual assistiren un gran nombre de gent fins al punt que s'ahgueren d'entrar seients a l'auditori per poder acomodar a tots els assistents.

El lema elegit pels socialistes fou: volem treballar per al poble i no que el poble treballe per a nosaltres.

Un a un els socialistes anaven presentant-se al mateix temps que anaven donant-se una rosa.

Totes les intervencions dels candidats van anar dirigides a criticar diferents aspectes de la mala gestió municipal de l'actual alcalde i candidat pel PP N.Navarro.

Mari Carmen Soler posa èmfasi en l'ocultació d'informació i les traves que l'alcalde els ha posat per poder consultar la gestió dels projectes municipals. Fins i tot, remarcà que els funcionaris municipals rebien ordens concretes de l'alcalde de no facilitar als socialistes cap informació.

Jordi Bravo, el segon de la candidatura va fer referència als insults que l'alcalde actual els ha propinat al llarg de la legislatura però sobretot va destacar la pujada de les contribucions urbanes recalcant que gràcies a la gestió de Natalio els poblans pagarem de mitja 3 euros cada dia per viure en les nostres cases.

El candidat a alcalde Vicent Gomar també va criticar durament la gestió municipal d'estes dos últimes legislatures de govern del PP. Va recalcar la mala gestió del polígon industrial El tossal, tot dient que és un polígon industrial de gestió privada, que no se'n podrà fer altre perquè Natalio li ha cedit tots els drets d'explotació a l'empresa immobiliaria Zaragoza. Així que mentre esta empresa no vulga, no hi haurà polígon industrial a la Pobla

Candidatura

1.- Vicent Gomar, 2.- Jordi Bravo, 3.- Mª Carmen Català, 4.- Mª José Soler, 5.- Vicente Fayos, 6.- Mª Angeles Garcia, 7.-José Boscà, 8.-José Gomar, 9.-Pilar Fayos, 10.-José Gomar, 11.-Vicente Calabuig. SUPLENTS: Pilar Ferri, Vicente Gomar, Mª Carmen Llorens.


Les presentacions ja estan fetes, ara comença la carrera electoral de cara a unes eleccions municipals que poden resultar molt interessants per a la Pobla. Cap la possibilitat que  es puga trencar la majoria absoluta del PP. Si és així i cap partit obté la majoria absoluta sorgixen en la ment de molts poblatans interrogants com:

 • Qui pactarà amb qui?
 • Què primarà entre els candidats, els interessos personals, els del partit o els del poble?
 • Si el PP li oferix a AIPD fer el magatzem, els independents pactarien en el PP i seguiria tot igual?
 • Si AIPD i els socialistes coincidixen en les crítiques a la gestió de N.Navarro, tindran el seny suficient per a unificar criteris i intentar solucionar els problemes que patix el poble?

Els programes electorals hauran d'aclarir totes estes preguntes i més. De moment el PP no aporta propostes, i els altres dos partits AIPD i PSPV-PSOE de la Pobla s'han limitat a criticar la gestió de l'alcalde en les dos últimes legislatures.

Esperem que les propostes siguen realistes i creïbles, que els candidats siguen sincers i que no ens toquen l'esqueneta o ens saluden per tal d'aconseguir un votComments