Kyläyhdistyksen järjestämistä tapahtumista saat lisätietoa seuraamalla aktiivisesti Facebook ja Instagram sivustoja sekä liittymällä tekstiviestitiedotuslistalle.
Länsi-Euran kyläyhdistys järjestää aktiivisesti toimintaa mm. kylätalolla. 

Isoimpiin vuosittain Länsi-Eurassa järjestettäviin tapahtumiin ovat kuuluneen tanssit sekä suurimpana hauska ja haastava maastoestejuoksutapahtuma Turarun. KylätaloLänsi-Euran kylätalo sijaitsee osoitteessa Naarjoentie 30 ja sitä ylläpitää kyläyhdistys. Se on kerhojen, yhdistysten, seurojen ja kyläläisten kohtaamis- ja kokoontumispaikka. Kylätalon alakerta on valmistunut vuonna 2000 ja yläkerta vuonna 2006. Siellä on tilaa vaikka pikkulasten peuhata ja jumpata. Kylätalossa on 191m2 vuokrattavaa tilaa.
 
Piharakennuksessa (56m2) on pieni keittiönurkkaus ja omat wc-tilat. Tällä hetkellä tilan ovat vallanneet useat kangaspuut, jotka ovat ahkerasti kyläläisten kutojien käytössä.
 

 
Siellä järjestyy myös juhlat ja kekkerit:

 KYLÄTALOA VUOKRATAAN mm. JUHLIIN JA KOKOUKSIIN:

-KYLÄN YHDISTYKSILLE JA SEUROILLE ILMAISEKSI

-KYLÄLÄISILLE 20e/pv

-MUILLE 50e/pv

Kylätalolla on vuokrattavana kahviastiasto 50 hengelle, ruokailuastiasto 30 hengelle. Lisäksi vuokrataan kahvikeitintä (pannua) ja termoskannuja, markkinatelttaa. Näiden vuokra kyläläisille 10e.

Juhlien jälkeisestä siivouksesta veloitetaan 20e, pöytäliinat pesulamaksun hinnalla.