Ki vagyok?

Ahhoz hogy megismerj valakit, ki kell lépned saját határaidból, és tiszta, akadályoktól mentes szemmel és fejjel kell mérlegre állítanod.

Azt kell mondjam, néha saját magam előtt rejtély vagyok. Akkor ki ismerhet meg igazán? Érdekel hogy ki vagyok? Gyere járd be velem a világot, ülj velem a tűz köré, melegedjünk és beszélgessünk. Én is, te is érdekes emberek vagyunk, lehet, hogy egymásban megtaláljuk, ami a másikból hiányzik.

Gyakrabban akarsz hallani rólam? Keress meg! :)


A nevem: Szűcsné Pál-Kutas Orsolya
"Kétségbeejtő lehet olyan valakit szeretni,
aki nem szeret minket viszont.
Legalább olyan kétségbeejtő,
ha az ember olyan valakit szeret,
aki már nem is létezik."
Borsa BrownA művésznevem: Sz. Pál-Kutas Orsolya, ha ez mond Neked valamit. 
Az 1970-es években születtem, egy kisfiam van, aki SNI-s, sokszor nehezen tanult verseket, ezért kezdtem el könnyen tanulható, és ritmikus gyermekverseket írni.
Párom elvesztése után újra tollat ragadtam, hogy kiírjam magamból a bennem maradt érzéseket. Ezen időszak versei is olvashatóak itt.

Eddigi életem során számos pályán kipróbáltam már magam. Ami viszont mindig a központban volt, az  a művészet és a szépség. Ez az ami, valahogy mindig előtört belőlem, bármerre is jártam.

Kedvenc idézeteim

 • Fiatalság mércéje "A fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a szellem és a lélek állapota:az akarat- és képzelőerő, az érzelmek intenzitása, a jókedv és a kalandvágy győzelme a lustaságon." Albert Schweitzer
  Létrehozta: Orsolya Szűcsné Pál-Kutas, 2018. nov. 4. 8:32
 • Menekülés... "Mindenki máshogyan menekül. Néha könyvekbe menekülünk, néha az álmainkba."A semmi közepén c.film
  Létrehozta: Orsolya Szűcsné Pál-Kutas, 2018. nov. 4. 8:12
 • Írás, karbantartás... "Az írást afféle megelőző karbantartásnak kell tekintenünk. (...) Nem csodaszer, és néha talán fájdalmas is, de egészségünk fenntartásának olcsó és egyszerű módja."James W. Pennebaker
  Létrehozta: Orsolya Szűcsné Pál-Kutas, 2018. nov. 4. 8:10
1 - 3 bejegyzés látható (összesen 62 van). További elemek »

Aktualitások

 • A Bükk bujdosója már hangoskönyvben... 2017. február 17-én a III. Jókai Mór vers- és prózamondó versenyen Tardonán mutatta be Papp Mónika, a Szikra alapítvány elnöke a Szikra alapítvány, az Idővár Nyugdíjas Klub és az ...
  Létrehozta: Orsolya Szűcsné Pál-Kutas, 2017. máj. 12. 9:33
1 - 1 bejegyzés látható (összesen 6 van). További elemek »