INICI  REGLAMENT  INSCRIPCIONS  RECORREGUT  MAPA SORTIDA BUS  ST. CELONI-MATARÓ

INSCRIPCIONS OBERTES!


 

Telèfon el dia de la prova
699 68 53 21

Emergències 112

Mail "La Marxassa"
agrupe.marxassa@gmail.com


La Marxassa 2019
26a. edició
St. Martí de Montseny-Mataró

Dissabte 19 d'octubre
Reconeguda pel CCCR-2019

contadores
-SECRETARIA -
Pge. del Pou d'Avall, núm. 1
08301 Mataró (Barcelona)

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
FEINERS
DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 7 A 9 DEL VESPRE
Tel. 93 755 08 37


facebook de La Marxassa
Per descarregar el díptic  
cliqueu aquí 

Per descarregar l'autorització de menors cliqueu aquí
  CLASSIFICACIÓ 2018

 
 
PRESENTACIÓ

26a Marxassa

Creada el 1994, s'ha convertit en una de les marxes clàssiques del Circuit Català de Caminades de Resistència. Un recorregut de més de 62 km que, cada més d’octubre, ens porta des de Sant Martí del Montseny fins a l'ermita de  Sant Simó, a Mataró.

La Marxassa, és una caminada no competitiva oberta a tothom i que té per objectiu, fomentar el coneixement i el gaudi de l’entorn natural mitjançant l’esforç, la germanor i la solidaritat personal entre els participants.

A més, pel seu recorregut d'uns 62,500 quilòmetres i un desnivell acumulat de 4.032 metres (+1.691 - 2.351), és una caminada inclosa en el calendari oficial de la FEEC i que és reconeguda per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2019.

Després de la celebració l'any passat de la 25a edició, enguany, encarem l'organització de la 26a edició de la caminada, amb més ganes que mai de poder continuar oferint aquesta caminada de resistència a tothom qui desitgi participar-hi, amb el convenciment que tornarà a ser un èxit, i amb la il·lusió de poder organitzar-la durant 25 anys més.

Una caminada que ens permet fer un viatge des del cor del Montseny fins a la costa del Maresme, des de la muntanya fins al mar, tot passant pels parcs naturals del Montseny i del Montnegre-Corredor, i finalitzant a l'emblemàtica ermita de Sant Simó de Mataró, la capital del Maresme.

La caminada d'aquest 2019 no presenta novetats pel que fa al recorregut. Com en les dues edicions anteriors, el punt d'arribada a Mataró serà a la placeta de davant de Sant Simó, i no al mateix pati de l'ermita, com s'havia anat fent des de l'inici fins a l'edició de 2016.

Igualment, com venim organitzant des de 2013, oferirem una versió més curta de la caminada, destinada als que encara no es vegin amb cor de fer els gairebé 63 km de la Marxassa. Es tracta de la Sant Celoni-Mataró, amb una distància de 36 km, la qual aprofita part del mateix recorregut, controls i avituallaments que la seva "germana gran", i que any rera any, més participants hi confien.

Esperem, doncs, que gaudiu d'aquest caminada tant com ho fem nosaltres mateixos.


Equip "La Marxassa" 

Agrupació Científico-Excursionista de MataróRESPOSTA A LES PREGUNTES FREQÜENTS

 

-El preu de la inscripció inclou el transport a la sortida.

- Un cop acabat el període d'inscripcions, es publicarà en aquesta pàgina els llistat amb el nº de dorsal i el bus, que seran assignats per rigorós ordre d'inscripció.

-En cap cas es canviarà el bus assignat.