INICI  REGLAMENT  INSCRIPCIONS  RECORREGUT  MAPA SORTIDA BUS  ST. CELONI-MATARÓ 

Telèfon el dia de la prova
629 009 644

Emergències 112

Mail "La Marxassa"
agrupe.marxassa@gmail.com


La Marxassa 2018
25ena. edició
St. Martí de Montseny-Mataró

Dissabte 20 d'octubre
Reconeguda pel CCCR-2018

contadores
-SECRETARIA -
Pge. del Pou d'Avall, núm. 1
08301 Mataró (Barcelona)

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
FEINERS
DE DILLUNS A DIVENDRES
DE 7 A 9 DEL VESPRE
Tel. 93 755 08 37


facebook de La Marxassa
Per descarregar el díptic  
cliqueu aquí 

Per descarregar l'autorització de menors cliqueu aquí
  CLASSIFICACIÓ 2018

Fotos de l'arribada per Sara i Imma Dorda

Vídeo de la 25ena. edició per Miquel Aliberas

Fotos de Xavier Capdevila

 
 
PRESENTACIÓ

25 Anys de Marxassa

Enguany la Marxassa fa 25 anys, quan l’any 1994 ens plantejàrem organitzar-la, l’ACE estava en hores baixes. L’accident mortal dels quatre companys al Lhoste Shar el 1987 havia provocat un descens en l’organització d’expedicions col·lectives. El Lhoste va ser vençut per una nova expedició de l’ACE el1990 però va ser el cant del cigne, l’esperit d’activitats col·lectives ja no es va despertar cap a aquesta mena d’activitats.

Calia mobilitzar l’actiu humà de l’entitat a una nova aventura que provoqués la participació col·lectiva. Desprès de diferents iniciatives s’optà per organitzar una activitat similar a la nostra Marxeta, que ja funcionava des feia 6 anys,  amb un itinerari fixe i de major recorregut. Inicialment la idea fou travessar el Maresme de dalt a baix però una part d’aquest itinerari ja estava copat per la Travessa Tordera-Mataró que organitzava el Centre Atlètic Laietana.

Doncs completaríem el seu itinerari, sortint de Teià o de la Conreria i resseguint els camins de la carena passant per Sant Mateu, la roca d’en Toni, el turó de Cèllecs, fent el dinar a Òrrius ens arribaríem a Mataró. Durant 5 anys i amb poques variacions del recorregut, que no superava els 40 quilòmetres, va ser la nostra Marxassa. En aquest interval de temps la FEEC havia creat la Copa Catalana de Caminades de Resistència i s’havia despertat un nou interès a nivell de l’excursionisme català per aquesta mena de caminades organitzades.

L’ACE havia de decidir entre seguir amb la seva Marxassa o apuntar-se a l’organització d’una prova de la Copa Catalana. Ja són 20 anys els que la nostra Marxassa hi participa en la Copa. Vam canviar l’itinerari a fi d’adaptar-lo als requisits que calia per ser acceptat com a recorregut oficial i amb poques variacions d’itinerari, motivats alguns per problemes aliens al nostre desig i altres per millorar-lo en favor dels participants, ens hem mogut des de Sant Martí del Montseny a Sant Simó de Mataró. De la muntanya fins el mar.

25 anys de Marxassa i confiant seguir molts més col·laborant en la progressió de l’excursionisme  català.


RESPOSTA A LES PREGUNTES FREQÜENTS

 

-El preu de la inscripció inclou el transport a la sortida.

-Només s'haurà de comunicar per mail, la intenció de no fer servir el bus o la opció d'agafar-lo  a Sta. Mª de Palautordera.

- Un cop acabat el període d'inscripcions, es publicarà en aquesta pàgina els llistat amb el nº de dorsal i el bus, que seran assignats per rigorós ordre d'inscripció.

-En cap cas es canviarà el bus assignat