BENVINGUDA

actualització 15/12/2012
Benvinguts a la Llàntia de la Gènia! 
  
 Aquest lloc web va néixer un 2 de maig del 2010, quan, uns mesos després de saber de la meva malaltía, vaig tenir la necessitat de tenir, en un mateix lloc, tota aquella informació que havia anat trobant i que per a mi era útil i interessant, ja fossin documents, vídeos, artícles. 

 En un primer moment el web no era públic, ni tenía pensat de fer-la pública, però un dia, quan vaig veure que hi tenía bastanta informació que a mi m'havia estat molt útil, vaig pensar que podría fer servei a més persones i vaig decidir fer-lo públic. 

 I així va néixer definitivament la Llàntia de la Gènia. 
 
 Vaig començar a fer el web barrejant el català i el castellà, que és una cosa habitual en mi fins i tot alhora de parlar, però el web va anar creixent, i un día vaig veure que era un embolic fer-ho així, i vaig decidir que també faría el web en castellà, i al cap d'un temps vaig pensar que, perquè no arribar a més públic i el vaig (intentar) traduir a l'anglès (cosa que segueixo fent mica en mica). 

 Degut a aquesta, diguem-ne, desorganització, al web hi podreu trobar coses en castellà a on hi hauria d'haver coses en català, o en anglès, i a l'inrevés, etc.. 

 Espero que el contingut d'aquest web us sigui tant útil com me n'ha estat a mi. 
 
 Intentaré posar-lo una mica al dia, doncs és cert que els ultims temps l'he tingut una mica abandonat… 

Benvinguts dins la llàntia!!
 
Quí sóc? 
 
 Doncs bé, per començar em dic Eugènia, tot i que a mi mateixa em dic Gènia. Tinc 33 anys fets aquest any 2012, i en fa 3 que vaig saber de les meves malaltíes.

 Explico la meva experiència com a malalta crònica i també hi deixo anar una mica la imaginació, al meu blog personal, que té el mateix nom que aquest lloc web, "La Llàntia de la Gènia".

 També m'agrada cuinar, cuinar de manera senzilla però saborosa, cuino sempre, sempre que la salut m'ho permet, amb productes ecològics, i quan tinc una mica de temps penjo alguna recepta al meu Receptari.

 Aquest any 2012 he acabat i m'he graduat en el curs de Diplomat en Criteri Homeopatic per l'Institut Homeopàtic de Catalunya, i actualment estic cursant el de Tècnic en Herbodietètica a l'escola d'e-learning Laia·Naturopatia, mica en mica intento compartir allò que vaig aprenent i que trobo de utilitat al meu blog sobre salut, "El Racó Natural", sempre inentant enfocar la informació des de l'interès dels malalts ambientals.

 Saber-me malalta ambiental m'ha fet fer un gir de 180º en la meva manera de pensar i ha canviat totalment les meves prioritats. Entre elles hi ha la necessitat d'informar a la societat sobre els tòxics que ens envolten, el de concienciar a la població sobre la importancia que te la salut ambiental i el d'ajudar, com sigui possible, als malalts ambientals que ho necessitin. Per aquest motiu, entre unes quantes persones preocupades per aquests temes, hem muntant una molt jove ONG, Anti-Tòxics, de la qual atualment en soc la presidenta.

 I bé aquestes son unes petites pinzellades sobre mi i sobre què faig. 

Una abraçada a tots, Gènia.