Laitesukellusta vuodesta 1997

Joensuun Laitesukeltajat ry on rekisteröity yhdistys ja urheiluseura. Toiminnan tarkoituksena on tarjota puitteet laitesukelluksen harrastamiseen vapaassa ilmapiirissä, niin kesä- kuin talviaikaankin.Ajankohtaista:

Seuran Jäsenmaksu edullisempi kuin ennen

Edellisvuonna ja monena aiempana seuramme liittymismaksu oli 50 ja jäsenmaksu ~60€. Tänä vuonna liittymismaksua ei ole ollenkaan ja jäsenmaksu on vain 10€ + Sukeltajaliiton maksu (2021 oli 27€) eli yhteensä noin 37€! (Ennen yht. ~110€)

Ja jos olet jo jäsen, Nyt olisi erinomainen aika kaivaa kampetta esille ja tulla pyörähtämään uimahallilla testaamaan laitteita ja uimakuntoa!


Norpparyhmä vauhdissa!

Laitesukeltajien Norpparyhmä harjoittelee sunnuntaisin klo 16:40, samaan aikaan kuin seuran allasvuoro. Tervetuloa moikkaamaan!

Ryhmää vetää Pepe (O4O2134314) ja Jani Lehto


Seuran pitkäaikainen jäsen Jouni Virnes mukana kouluttamassa P1-kurssia Turkissa. [2021]

Tietoa meistä

Seuran taival alkoi vuonna 1997, kun pieni joukko sukeltajia perusti sen. Nykyään mukana on useita kymmeniä jäseniä ja yhteistyö lähialueen seurojen kanssa on oleellinen osa toimintaa. Yhteistoiminnan muotoja ovat mm. kurssit ja sukellustapahtumat. Monet jäsenistämme kuuluvat useampaan lähialueen seuraan.