Laitesukellusta vuodesta 1997

Joensuun Laitesukeltajat ry on rekisteröity yhdistys ja urheiluseura. Toiminnan tarkoituksena on tarjota puitteet laitesukelluksen harrastamiseen vapaassa ilmapiirissä, niin kesä- kuin talviaikaankin.Seuran vuosikokous  torstaina 15 helmikuuta 2024!

Putosko kännykkä? Löytysköhän sukeltamalla ... 0402134314

Ajankohtaista: 

Seuran Jäsenmaksu edullisempi kuin ennen

Vuonna 2024 liittymismaksua ei ole ollenkaan ja jäsenmaksu on vain 10€ + Sukeltajaliiton maksu (2023 oli n.30€) eli yhteensä noin 40€! (Ennen yht. ~110€)

Sisältää mm. kaksi uimahalliavuoroa viikossa , seuran laitteiden käyttöoikeuden , kompressorin käytön ja paljon muuta.

Ja jos olet jo jäsen, Nyt olisi erinomainen aika kaivaa kampetta esille ja tulla pyörähtämään uimahallilla testaamaan laitteita ja uimakuntoa! Voit osallistua myös maksuttomaan "Takaisin veteen" kurssiin. Kouluttaja Esa Holopainen 


Norpparyhmä vauhdissa!

Laitesukeltajien Norpparyhmä harjoittelee sunnuntaisin klo 16:40, samaan aikaan kuin seuran allasvuoro. Tervetuloa moikkaamaan!

Ryhmää vetää Pepe (O4O2134314) ja Ilkka Jormanainen


Seuran pitkäaikainen jäsen Jouni Virnes mukana kouluttamassa P1-kurssia Turkissa. [2021]

Tietoa meistä

Seuran taival alkoi vuonna 1997, kun pieni joukko sukeltajia perusti sen. Nykyään mukana on useita kymmeniä jäseniä ja yhteistyö lähialueen seurojen kanssa on oleellinen osa toimintaa. Yhteistoiminnan muotoja ovat mm. kurssit ja sukellustapahtumat. Monet jäsenistämme kuuluvat useampaan lähialueen seuraan.