Cursa Popular 2017

Aquest any pots participar a la Cursa Popular amb el teu gos, tot col·laborant amb la nostra associació!

No ho dubtis i inscriu-t'hi fent clic a la imatge.

Inscriu-te!

El pròxim 21 de maig tindrà lloc la jornada del Dia de l'esport per a tothom, organitzada pel Govern, i que tindrà com a punt culminant la celebració de la 8a Cursa Popular illa Carlemany.

La cursa compta amb destacades novetats, com la possibilitat que hi participin les mascotes, una petició que es ve fent pels participants des de fa temps. El preu del dorsal per a les mascotes serà d'un euro i els beneficis aniran a Laika, a més també hi haurà la possibilitat d'un obsequi (un mocador) a 3 euros, que també servirà per dotar de recursos l'associació. D’altra banda, la recaptació íntegra pel preu del dorsal (2 euros) es destinarà al banc d'aliments de Càritas, que l'any passat ja va aconseguir 7.500 euros.

Pel que fa als recorreguts, però, seran els mateixos que en l’edició passada i durant els dies previs –del 15 al 19 de maig- es realitzarà la Setmana de l'esport per a tothom amb diferents activitats a illa Carlemany de les diferents federacions esportives del país, com ara handbol, tir amb arc, tennis de taula, judo o gimnàstica, entre altres.

Aquesta edició també pretén fer una crida al jovent. Per aquest motiu, s'han dut a terme tota una sèrie d'accions per tal d'afavorir la participació dels infants i joves. En aquest sentit, es repartiran polseres reflectants a tots els centres escolars i s’incentivarà la participació a aquelles escoles que motivin els seus alumnes a participar en la cursa, així com també els seus amics i familiars. Es premiarà l’escola que porti més participants.

Es realitzarà un sorteig de premis entre els inscrits que acabin les curses, entre ells, vals de compra valorats en 150 euros cada un i 20 entrades dobles per als Cinemes illa Carlemany.

Aquesta vuitena edició espera superar –com han explicat els organitzadors- els 3.500 participants de l’any passat, però sempre intentant mantenir totes les activitats al voltant de la cursa i l’ambient de caire familiar que la caracteritza.  

Enguany, la jornada comptarà també com a novetat amb la col·laboració del Ministeri de Medi Ambient, per tal de vetllar per la sostenibilitat de la cursa, i per aquest motiu es repartiran 3.500 bosses reutilitzables als participants. La transmissió de valors mediambientals i la prevenció són dos aspectes que en aquesta edició prendran especial importància. Per tant, a més dels missatges en favor de la realització d'activitats esportives, també hi haurà mencions a la prevenció de residus.

Les inscripcions només es poden fer en línia fins al 2 de maig a esports.ad, salut.ad i faa.ad.

La recollida de samarretes, dorsals i xips es podrà fer del 15 al 20 de maig als punts d'informació del centre comercial.