Lukuvuosi‎ > ‎

LasTu Ry:n Puheenjohtajan tervehdys

Tervehdys kaikille Lähemäen koulun lasten vanhemmille! Olen Maarit Torniainen, ja tulin valituksi Lastun puheenjohtajaksi syksyllä 2013. Lastussa olen toiminut neljä edellistä vuotta poikani luokan edustajana ja nyt jatkan sen lisäksi puheenjohtajan roolissa.

Lastu on tarjonnut loistavan mahdollisuuden päästä seuraamaan lasten koulunkäyntiä eri näkökulmasta.Vanhempana kotoa käsin koulumaailma tulee tutuksi opettajan välityksellä sekä lasten omien kertomusten ja kokemusten kautta. Lastu avaa koulumaailmaa hieman kokonaisvaltaisemmin ja antaa mahdollisuuden myös vaikuttaa asioihin ja tuoda vanhempien mielipiteitä esille.

Lasten koulunkäyntiä seuratessa huomaa myös koulunkäynnissä vuosien varrella tapahtuneet muutokset. Lastun kautta nämä muutokset ja vaikuttamisen mahdollisuudet tulevat tiedoksi, ja voin omalla panoksella olla osana niissä.

Lämpimästi toivotan kaikkia vanhempia tulemaan osaksi Lastun toimintaa ja tervetuloa Lastun kokoksiin tuomaan ideoita, kuinka voimme tehdä lapsiemme koulupolusta mielenkiintoisen, turvallisen ja innostavan kulkea.

Kokouskutsut ja pöytäkirjat löytyvät nykyisin Wilmasta, joten pysytte hyvin tietoisina, mitä kokouksissa päätetään.Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Terveisin Maarit Torniainen

Comments