Etusivu

Lahden kristillisellä koululla alkaa elokuussa 2017 kymmenes lukuvuosi. Huomaamme, että kristilliselle arvopohjalle perustuvalle opetukselle on myös Lahden seudulla tarve. Oppilaita on nyt 129 ja opetusministeri myönsi uuden määräaikaisen opetusluvan - 31.7.2022 asti. Tavoitteemme on antaa oppilaillemme parhaat mahdolliset eväät elämään ja jatko-opintoihin.

- Kristillisessä kasvatuksessa perheenne tukena,

pedagogiikassa ajan mukana. - Ajankohtaisia asioita:

  • Wilmaan voit kirjautua tämän linkin kautta
  • Tervetuloa opiskelemaan! Oppilashakulomakkeet löytyvät kohdasta "Koulun lomakkeet". Sovitaan tutustumiskierros ja mahdollinen tutustumispäivä luokan mukana,  puh. 0505552077
  • Kiinteistön omistaja toteutti Teinintiellä sisäilmamittaukset Raksystems Oy:n kautta ja seitsemän eri tilan näytteet analysoi Turun yliopisto. Kaikki näytteet olivat puhtaat mikrobeista.
  • Koulumme järjestää iltapäivätoimintaa osana Lahden kaupungin iltapäivätoimintaa. Maksuperusteemme tulevat 1. ja 2. luokan oppilaiden (sekä mahdollisten erityisen tuen oppilaiden osalta) olemaan sama kuin kunnallisissa kouluissa. Aamu- ja iltapäivähoitopaikan hakemisesta ensi syksylle tiedotetaan myöhemmin tarkemmin.
 

vaatii Adobe Flash-playerin

 Opetus on koulussamme maksutonta, mutta koulukyydityksestä huolehtivat vanhemmat itse. Maksullinen iltapäivähoito on järjestetty klo 12.30-16.30, samoin aamupäivähoidot  klo 7.30 ilmottautuneille.

Koulumme toimii osoitteessa: Teinintie 4, 15200 Lahti. Lisätietoja antaa rehtori Aleksi Rinne 050-555 2077. 

Tervetuloa tutustumaan kouluumme!

Palaute koululle