Etusivu

Lahden kristillisellä koululla alkaa elokuussa 2017 kymmenes lukuvuosi 10.8.2017 klo 9. Huomaamme, että kristilliselle arvopohjalle perustuvalle opetukselle on myös Lahden seudulla tarve. Oppilaita on nyt 130 ja opetusministeri myönsi uuden määräaikaisen opetusluvan - 31.7.2022 asti. Tavoitteemme on antaa oppilaillemme parhaat mahdolliset eväät elämään ja jatko-opintoihin.

- Kristillisessä kasvatuksessa perheenne tukena,

pedagogiikassa ajan mukana. - Ajankohtaisia asioita:

  • Wilmaan voit kirjautua tämän linkin kautta
  • Tervetuloa opiskelemaan! Oppilashakulomakkeet löytyvät kohdasta "Koulun lomakkeet". Sovitaan tutustumiskierros ja mahdollinen tutustumispäivä luokan mukana,  puh. 0505552077
  • Kiinteistön omistaja toteutti Teinintiellä sisäilmamittaukset Raksystems Oy:n kautta ja seitsemän eri tilan näytteet analysoi Turun yliopisto. Kaikki näytteet olivat puhtaat mikrobeista.
  • Koulumme järjestää iltapäivätoimintaa osana Lahden kaupungin iltapäivätoimintaa. Maksuperusteemme tulevat 1. ja 2. luokan oppilaiden (sekä mahdollisten erityisen tuen oppilaiden osalta) olemaan sama kuin kunnallisissa kouluissa. Aamu- ja iltapäivähoitopaikan hakemisesta ensi syksylle tiedotetaan myöhemmin tarkemmin.
 

vaatii Adobe Flash-playerin

 Opetus on koulussamme maksutonta, mutta koulukyydityksestä huolehtivat vanhemmat itse. Maksullinen iltapäivähoito on järjestetty klo 12.30-16.30, samoin aamupäivähoidot  klo 7.30 ilmottautuneille.

Koulumme toimii osoitteessa: Teinintie 4, 15200 Lahti. Lisätietoja antaa rehtori Aleksi Rinne 050-555 2077. 

Tervetuloa tutustumaan kouluumme!

Palaute koululle