En preparació

 


Inici       Agenda       Per a adults       Per a canalla       Novetats      Pels Països Catalans       Contades fetes
 

  

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 


 

Bestiari fantàstic popular

 

Llegendes de dracs, víbries, mulasses, cavallets i bèsties fantàstiques i monstruoses que han espantat els catalans des de fa segles, convertits ara per gràcia de la saviesa del poble, en festa de so i de foc.

 

_____________________________________________________________

 

Cordada de contes: Països 

Catalans

Tercera cordada de llegendes, que amplia les anteriors, dedicades a Catalunya i a Menorca.

Llegendes i històries de la geografia de parla catalana. Perquè -com diu la cançó "venim del nord, venim del sud, de terra endins, de mar enllà"- hi ha alguna cosa a la polsegosa pell d'aquest país que ens uneix.

_____________________________________________________________

 

Contes de la veritat oculta:

Pere Calders al descobert

Contes narrats en primera persona i escenificats, en clau d'humor, ironia i fantasia que transgredeixen els límits de la realitat. Retrat crític de l'home gris que ha perdut la facultat de deixar-se endur per la imaginació.

Sessió per a adults


_____________________________________________________________


Bandolers, pirates, lladres! 

Tots a les coves!

LLEGENDES DE FORMENTERA


Llegendes divertides per a la mainada. Per descobrir i reviure com era la vida a l'illa en temps de pirates i bandolers. Per fer el pinxo i amagar-se com van fer en Vicent Pepa o Sigurd el normand, a les famoses coves de Sant Val·lero, de sa mà peluda o sa cova des fum.

Grans llegendes d'una de les illes més petites i polides del mediterrani. I és nostra! Coneguem-la, respectem-la i transmetem aquesta saviesa popular als nostres fills.