Inici

Amx de l’Antàrtida:

Ens ha arribat una gran notícia. A meitats d’abril arribarà la gran formiga dels 100 tits. Que qui són els tits? Normalment als més petits, se'ls hi explica que els tits són els petits follets que viuen dins dels sentits i que acostumen a arribar per primavera a dalt d’una gran formiga anomenada La gran formiga dels 100 tits. Però si busquem a l'imaginopèdia ens adonarem … que el TIT és també la unitat bàsica que serveix per mesurar les emocions que mouen totes les coses sensibles.

no confondre un tit amb un tic!


Una mica d’història 

Segons els exploradors dels sentits, els tits no es veuen… però sí que es poden sentir (d’aquí la paraula sent… tits) Que com? Diuen, que normalment quan sents un tit,  notes una Tremolor Indescriptiblement … Tonta? (T.I.T ).

Tot seguit, uns quants exemples poc clars, fets amb un «titsiòmetre» i extrets del famós llibre «mesures a base de tits» del gran explorador dels sentits «Tit-iol de Torna …Sol»:

Concert amb els amx … 3 tits

Dibuix de nen petit …. 2/5 tits

Olor de catifa de vaca…1 tit

Copa de vi …entre 0 i 4 tits

Salt de foguera … 3 tits

Cant d’ocells de primavera … 2/5 tits

Abraçada amb petó … 5 tits

Posta de sol típica…1 tit

Passeig amb pluja suau… 3 tits

X CERT !!! Heu sentit parlar dels 100SA100tits?

Els 100SA100tits, són molt fàcils de sentir… tant, que si un vol, fins i tot els pot veure amb els ulls. Els exemples dels 100SA100tits no els posem, doncs els seus exploradors treuen conclusions massa diferents).

Els tits de la BIG BAND arriben el 13 i 26 d'abril a la casa Orlandai