ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΡΟΥ (Αρχική σελίδα).


Μέλος της Δ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος. 
  
-------------------------------------------------------------------------
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2017.
 
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η χρήση ηχοπαραγωγών μιμητικών συσκευών (φωνές πουλιών) ακόμα και από τα κινητά τηλέφωνα απαγορεύεται.

Μία από τις παραβάσεις του Νόμου περί Θήρας είναι η εξής:
Χρήση, κατοχή, εμπορία, κατασκευή ή εκ του εξωτερικού εισαγωγή ομοιωμάτων, ηχοπαραγωγών μιμητικών συσκευών (φωνές πουλιών) και κάθε μορφής παγίδων για πουλιά και για είδη της άγρ. πανίδας με σκοπό την προσέλκυση, σύλληψη, νάρκωση ή θανάτωσή τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ & ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ : Πλημμέλημα/Εισαγγελέας

Ακόμα και η χρήση συσκευών όπως κινητό, ραδιόφωνο κ.λ.π. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραπάνω παράβαση, μπορεί να κατασχεθεί ασχέτως αν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα σε αυτό, σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ποινικού Κώδικα. Ένα δεν παραδοθούν στα αρμόδια όργανα η συσκευή και ο λοιπός προς κατάσχεση εξοπλισμός τότε σύμφωνα με το άρθρο 169 του Ποινικού Κώδικα το αρμόδιο όργανο μπορεί να προβεί σε μηνυτήρια αναφορά λόγω απείθειας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.


 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.     
 

  

           Ο Χαιρετισμός του Προέδρου
Μέσα από αυτές τις γραμμές ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους κυνηγούς για την ενεργή παρουσία τους στη γενική συνέλευση του Συλλόγου μας, και βέβαια για την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπο μου.
Επίσης θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μελή του Δ.Σ. για την ομόφωνη απόφαση τους να αναλάβω τη Προεδρία του αρχαιότερου Κυνηγετικού Συλλόγου της Ελλάδος. Εύχομαι μέσα από την συλλογική προσπάθεια να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που θα τεθούν στη θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου και σας εγγυώμαι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατό ώστε να φανώ αντάξιος της μεγάλης αυτής τιμής που μου χαρίσατε!  
              O Πρόεδρος του Κ.Σ. Σύρου.
 
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο: 
 
Πρόεδρος:
Βαρθαλίτης Σπυρίδων.  
Αντιπρόεδρος: 
 Μπάϊλας Ευάγγελος.
Γραμματέας:
 Καλούδης Κωνσταντίνος.
Κοσμήτορας:
Κονδύλας Νικόλαος
Ταμίας:
Βασάλος Νικόλαος.
 
Μέλη:
Ροδίτης Γεώργιος.
Ζαράνης Κων/νος.