Home


Nieuwjaarswoordje van onze voorzitter


Eind december, enkele dagen voor Kerstmis, de tijd van het jaar waar ongetwijfeld vele nieuwjaarwoordjes worden geschreven. Ook het moment om eens naar het voorbije jaar te kijken en het komende jaar hoopvol tegemoet te gaan.

Het voorbije jaar was voor onze vereniging terug een druk jaar. Dank zij de inzet en het enthousiasme van het dagelijks bestuur, de wijkmeesterploeg en de vele helpende leden werden onze activiteiten terug een succes.

Ons werkjaar 2018-2019 is ondertussen reeds een paar maanden aan de gang en we kenden al enkele succesvolle activiteiten en in 2019 zullen er zeker en vast nog volgen.

Ik wil mij aansluiten bij de wens van onze nationale KWB-voorzitter en iedereen graag een jaar vol inspirerende ontmoetingen, ontspannende activiteiten, interessante gesprekken en fijne avonden toewensen, waarin hopelijk ook gezondheid, geluk en liefde niet zullen ontbreken!                                                                                               

Dirk


 
Vragen, opmerkingen en suggesties in verband met de website: vul het contactformulier in
of mail naar Robert robe819@hotmail.com
 

 
Bankrekening van KWB Sint eligius

Onze KWB-afdeling had sedert vele jaren twee financiële rekeningen, de ene bij VDK, de andere bij Bank van de Post. Het beheer van onze gelden was hierdoor niet altijd even gemakkelijk en er werd dan ook beslist om de rekening bij Bank van de Post (000-311....) op te zeggen.

Vanaf nu hebben we dus nog enkel de VDK-rekening 890-2340186-92, IBAN = BE12 8902 3401 8692, BIC = VDSP BE 91, rekening op naam van KWB Sint-Eligius Gentbrugge.

Wie werkt met PC-bankieren zouden we willen aanraden om de opgezegde rekening te verwijderen uit de lijst van opgeslagen begunstigden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Comments