Startpagina

In KWB-Hoogboom (Kapellen) is er heel wat te beleven voor mannen en vrouwen:
    een gevarieerd aanbod info en ontspanning, sport en cultuur, samenaankoop,
    leuke gezinsactiviteiten, vele kansen om elkaar te ontmoeten.
 


Privacyverklaring ledengegevens

 

KWB Kapellen-Hoogboom bewaart enkel de gegevens, die ze van je ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap, en de verbeteringen, wijzigingen en aanvullingen, die je in de loop van je lidmaatschap meedeelt: naam en voornaam, adres, geboortedatum en contactgegevens die je doorgaf van jezelf en van je partner en thuiswonende meerderjarige kinderen zonder eigen beroepsinkomen, die gratis mee lid willen worden.

 

Je KWB-afdeling bewaart en verwerkt je gegevens op een veilige manier om ze te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik, verlies of openbaarmaking.

 

Deze gegevens worden eveneens opgeslagen in de beveiligde database Korpus van KWB vzw, U. Britsierslaan 5 te 1030 Schaarbeek.

KWB vzw bezorgde je afdeling een attest, waarbij KWB vzw verklaart dat het online ledenprogramma Korpus in orde is met de GDPR-privacywetgeving.

 

Je gegevens worden tot maximum 2 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard, zowel door je KWB-afdeling als door KWB vzw.

 

De gegevens worden gebruikt voor:

·         de ledenadministratie zowel door KWB vzw als door KWB Kapellen-Hoogboom.

·         het bezorgen van het maandblad ‘raak’, het ledenblad ‘Hier Hoogboom’, een nieuwsbrief, uitnodigingen voor activiteiten, …

·         de KWB-ledenverzekering zowel door KWB vzw als door KWB Kapellen-Hoogboom.

 

Tijdens activiteiten worden foto’s gemaakt, die je KWB-afdeling kan publiceren in het ledenblad ‘Hier Hoogboom’, de website van KWB Kapellen-Hoogboom of projecteren op een groot scherm tijdens KWB-ledenactiviteiten en vieringen.

Als je niet wenst dat foto’s, waar je opstaat, gebruikt worden voor een van deze doeleinden, zeg dit dan aan de fotograaf en/of geef dit door aan de voorzitter van je afdeling.

 

Als je je gegevens wil inkijken of laten wijzigen, kan dit steeds via brief, telefoon of mail aan de Korpusverantwoordelijke - voorzitter van KWB Kapellen-Hoogboom:

Frans Janssens, Helmstraat 8, 2950 Kapellen,

( 03-664 44 67 of kwbhoogboom1@gmail.com.

 

KWB Kapellen-Hoogboom verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.

 


Comments