SUUNNISTUS‎ > ‎

Suunnistuskausi-2015

TIISTAIN KUNTORASTIT TÄNÄÄN SELÄNSYRJÄSSÄ, HALLI  30.06.2015

                                                                                                                                        
Tiistain kuntorastit suunnistetaan 30.06.2015

Hallin SELÄNSYRJÄSSÄ
Kuoreveden Kärki
Ratamestarina Rikkonen

                                                                                                                                      

TIISTAIN KUNTORASTIT TÄNÄÄN RUNTTIMÄESSÄ 16.06.2015

                                                                                                                                        
Tiistain kuntorastit suunnistetaan tänään 16.06.2015
Runttimän maastoliikuntakeskuksessa.
Ratamestarina Heponiemi.


Kaikki innolla suunnistamaan !

KÄRJELTÄ JOUKKUEET VENLAAN JA JUKOLAAN  13.-14.6.2015

                                                                                                                                        
Kiitokset kaikille Kärjen Venla ja Jukola joukkueisiin osallistuneille, ensi vuonna uudelleen!

Taas on edessä vuoden suurin suunnistustapahtuma Jukolan viestit, jotka tänä vuonna juostaan Turun kupeessa Paimiossa Louna-Jukolan nimellä 13.-14.6.2015

KÄRJEN JUKOLA-JUSSIT SIJALLE 1171 !

Miesten viestissä Jukolassa on seitsemän osuutta. Kärjen Jukola-joukkueessa on mukana paljon kokemusta ja paljon ensikertalaisia. Kärjen veljesten viestin aloittaa kokenut hiihtäjä, suunnistaja Sami Äyrämö. Toisella osuudella suunnistaa kaiken kokenut kartta-ammattilainen Raimo Pitkänen. Pitkälle yöosuudelle saadaan vauhtia, kun suunnistamaan lähtee kokenut ja nopea huippuvalmentaja Jouko Humppi.  Neljännen osuuden hoitaa kotiin Teemu Nieminen. Viidennelle osuudelle lähtee joukkueen kuopus viime talven SM 8 Joonas Leppä, joka pääsee kokeilemaan miehistä suunnistusvauhtia. Kuudennelle osuudelle  lähtee ensimmäistä kertaa Jukolaan tutustumaan Jouni Leppä  ja ankkurina Kärjen joukkueessa suunnistaa niin ikään ensikertalainen Jani Leppä. Molempien joukkueiden on tarkoitus lähteä nauttimaan suunnistamisesta ja suuresta tapahtumastumasta.  Matkat Jukolassa 13,8km, 12,4km, 15,7km, 8,1km, 8,6km, 12,7km ja 14,5km yhteensä 85,8km. Kärjen Jukola-joukkueen numero on 443.


Miesten viestiä Louna-Jukolasta voit seurata myös alla olevasta linkistä tai TV2:n lähetyksestä klo 22:45.

Kärjen Jukola-joukkue starttasi matkaan siis klo 23.00 pimeään. Valovana otsalampuista hehkui upeana kun 1787 joukkuetta lähti matkaan. Kärjen joukkueen urakan aloitti Sami Äyrämö, joka sai kokea tuon massastartin. Sami suunnisti kokemuksella ja varmuudella ja saapui ensimmäiseen vaihtoon sijaluvulla 808 lähettäen matkaan Raimo Pitkäsen. Raimo taitavana kartantekijänä sai osakseen yön pimeimmät tunnit ja saapui vaihtoon sijalla 1406 lähettäen koko Jukolan vaativimmalle kolmannelle osuudelle Jouko Humpin. "Jokke" suunnistikin aamuyön tunteina mallikaasti koko Jukolan pisimmän reitin 15,7 km nostaen Kärjen joukkueen sijoitusta  -111 sijaa ylöspäin sijalle 1295 ja lähettäen matkaan neljännen osuuden viestinviejän Teemu Niemisen. Neljäs osuus sujui konkari suunnistajalta hienosti ja niinpä Teemu lähetti sijalta 1255 Kärjen joukkueen kuopuksen Joonas Lepänviidennelle osuudelle. Sateen siivittämänä sai joukkueen kuopuskin osuutensa kunnialla loppuun ja Kärjen Jukola-joukola joukkue on viidennen osuuden jälkeen sijalla 1262. Joukkueen kaksi viimeistä juoksijaa lähtivät yhteislähdöissä niin, että ankkuriosuudet starttasivat matkaan ensin yli 1400 suunnistajaa. Vähän jälkeen yhdeksän lähtivät sitten muiden osuuksien suunnistajat n. 1000 suunnistajaa matkaan. Kärjen Jukola-joukkue on saatu myös onnellisesti maaliin. Ensikertalaiset veljekset Jouni ja Jani Leppä suorituivat osuuksistaan hienosti. Kuudennen osuuden suunnistanut Jouni Leppä nosti Kärjen joukkuetta ylöspäin sijalle 1205.  Ankkurina matkaan lähtenyt Jani Leppä nosti joukkueen sijoitusta vielä ja näin ollen joukkueen lopulliseksi sijoitukseksi tuli 1171.  ( Lopulliset tulokset vielä elävät )


Online-tuloksien seuranta: LIVE-tulokset voit hakea osuusaikoja joukkueen numerolla.


KÄRJEN VENLAT-SIJALLE 814 !

Kuoreveden Kärki saa pitkästä aikaa joukkueen Venlojen viestiin. Joukkue on koottu Kärjen omista hiihtäjistä, jotka ovat alkaneet käyttämään suunnistusta harjoittelumuotona kohti tulevaa talvea. Venlojen joukkueen on kasannut Mirja Humppi, joka suunnistaa itse kolmannen osuuden. Kärjen Venla-joukkueen aloittajana juoksee SM viestiprossia aikoinaan hiihtänyt Teea Lahtinen (os Sahila). Toisen osuuden suunnistaa Kärjen nuori hiihtäjälupaus Riina Hakala. Ankkurina Venla-joukkueessa suunnistaa Kärjen kaikkien aikojen menestynein hiihtäjä Johanna Heinänen. Venla-viestissä on neljä osuutta, 8km, 6 km, 6,2km sekä 8,9 km yhteensä 29,1 km.  Kärjen Venla-joukkueen numero on 556.

Kärjen Venlojen-viesti on lähtenyt hienosti liikkeelle ja ensimmäisen osuuden viestin tuoja Teea Lahtinen vaihtoi sijalta 1051 kakkososuudelle lähtevän Riina Hakalanmatkaan. Riina Hakala saapui vaihtoon omalta osuudeltaan hienosti sijalla 768 ja nosti näin ollen 283 sijaa Kärjen joukkuetta ylöspäin. Riina on Venla-viestin ensikertalainen. Matkaan kolmannelle osuudelle lähti Mirja Humppi. Kolmas osuuskin on taivallettu kunniakkaasti ja kokemuksella ja niinpä Mirja lähetti Johanna Heinäsen ankkuriosuudelle sijaluvulta 784.  Viimeinenkin osuus saatu päätökseen ja Kärjen Venla-joukkue selvisi urakastaan kunnialla ja upeasti. Johanna toi joukkueen maaliin sijaluvulle 814. Upea suoritus tytöt ja illalla sitten vuorossa Kärjen Jukola-joukkue.
Louna-Jukola 2015               
 
                                                                                                

TIISTAIN KUNTORASTIT PALSINAN KOULULLA 26.5.2015 

                                                                                                                                        
Tiistain Kuntorastit suunnistetaan 26.5.2015
klo 16.30- 19.30 Palsinan koululla.
Ratamestareina Humppi / Anttonen.
 
 
 
Kuoreveden Kärki  järjestää yhdessä Mäntän Seudun Eräpirkkojen kanssa tiistai-iltaisin suunnistuksen kuntorasteja. Kaikki mukaan suunnistaan.
 
Tarkempia tietoja löydät kohdasta Suunnistus linkkejä sekä alla olevasta linkistä


OSTETAAN JA MYYDÄÄN PALSTA

                                                                                                                                        
Hei Kärkiläinen, onko sinulla jotain myytävää tai ostettavaa jonka haluaisit kiertoon. Nyt myös seuran sivuille on avattu sivu, jonne voit lähettää ilmoituksen, jos sinulla tavaraa jota haluaisit myydä esim. hiihto-, suunnistus- tai yleisurheilu varusteita.
 
Ilmoituksia voi laittaa osoitteeseen yllapito.karki@gmail.com.
 
Pitkäsen Raimolta löytyy myynnistä mm. suihkujärjestelmä, käy katsomassa sivulta tarkemmin.