Presse info


Copenhagen Art Fair – 24.-26.feb 2012

Pressen har gode muligheder for at tage spændende fotos når Copenhagen Art Fair åbner dørene for 6. år i træk med inspirerende kunst på Frederiksberg. Se kunstnere forvandle møbler til kunstværker i Posca Live event, oplev live portrættegning, modeshow og se børnene svinge penslen i workshoppen. Copenhagen Art Fair løber af stablen i weekenden d. 24.-26. februar 2012.

POSCA live event
I år introducerer Copenhagen Art Fair et nyt og spændende event, Posca Live Paint. Her kan gæsterne tage deres kedelige gamle møbler med under armen og give dem nyt liv når kunstnerne dekorerer, sprayer, maler og opfrisker de gamle møbler live på scenen. Eventen er gratis og her er der mulighed for at tage af sted med de gamle møbler og komme hjem med et spændende kunstværk. I anledningen af eventen udstiller kunstneren Jan Klein sin spændende kunstbil der er malet i farver fra dæk til top.

Farvegrigse i Børneworkshoppen
Weekenden byder på Børneworkshop, hvor børn og kreative sjæle kan finde den indre artist frem og male med børnegodkendte materialer på kunstnerlærreder. På Copenhagen Art Fair får børnene virkelig lov til at slippe fantasien løs.  I år står Lasse Palm Hansen bag årets tema "Farvegrigs". Farvegrigs er en sammensmeltning af ordene farverig og sparegris, da budskabet er at der er mange måder at være rig på. Så børn kan komme og være med til at skabe konceptkunst.

Portrættegning
På første sal tegner kunstneren Martin Vestergaard portrætter. På udstillingen har du en chance for at blive portrætteret på stand nr. 118. Martin Vestergaard arbejder live med portrættegning. Kig over skulderen og vær med.

Modeshow
Moden har også fundet vej til Copenhagen Art Fair. Der vil blive solgt eventyrlige kjoler og blive afholdt modeshow. Sine Strøm skaber unikt og anderledes tøj og tilbehør, som giver et spændende modspil til de mange kunstneriske udtryk på messen.

Kunstnerforedrag
Der vil i år også blive holdt et spændende foredrag med kunstneren Agnete Maagaard ”Fra Bøvlingbjerg til New York og en dronning kom forbi”. Foredraget handler om Agnete Maagaards spændende vej til succes, hendes udstillinger i New York og Chicago og hendes bestillinger til Dronning Margrethe.

Kunst i lange baner
På årets udstilling kan du opleve kunsthimlens nye stjerner samt etablerede kunstnere. Weekenden byder på kunst i alle dens facetter med maleri, skulptur, smykkekunst, glas og meget andet.

Pressen har selvfølgelig fri adgang til arrangementet.
Vel mødt til en spændende weekend. Vi glæder os til at se jer.


Link til sidste års udstillingskatalog
http://www.issuu.com/kunstmesse/docs/cphartfair2011

Åbningstider d. 24.-26. februar
Fredag:14-19 (fernisering 14.00-16.00)
Lørdag:10-18
Søndag:10-18

Entré 
Voksne 100 kr. 
Børn under 14 år gratis

Afholdes i
Falconer Centret 
Falconer Allé 9
2000 Frederiksberg

For yderligere information kontakt venligst
www.kunstmesse.dk - Kunstnerisk leder Tina Kristensen - tina@kunstmesse.dk - 22990600 
Bliv høj af kunst! Copenhagen Art Fair 24.-26. februar 2012


Det er i år 6. gang, Copenhagen Art Fair slår dørene op for inspirerende kunst, når 170 kunstnere samles i Falkoner Centret på Frederiksberg. Scenen er sat til et brag af en oplevelse for alle kunstinteresserede, både børn og voksne, unge og gamle. Weekenden byder på kunst i alle dens facetter med maleri, skulptur, smykkekunst, glas og meget andet.

Udstillinger for alle
Copenhagen Art Fair byder på udstillinger for både voksne og børn. Udvalget er stort og spænder fra farvestrålende fabler og eventyrlige kjoler til abstrakte malerier og keramiske værker. Der vil både blive afholdt modeshow, ferniseringer, Posca event og med de mange forskellige kunstneriske udtryk vil der med garanti være kunst for enhver smag. Tag børnene med og lad dem udfolde deres fantasi. På Børneworkshoppen kan du lade børnene arbejde som rigtige kunstnere med børnegodkendte materialer og kunstnerfarver.dk stiller lærreder til rådighed. Sidste år var udstillingen et tilløbsstykke med 8000 gæster.

Få en snak med kunstneren
Stemningen på kunstmessen er uformel og kunstnerne står selv og sælger deres værker. Der er derfor rig mulighed for at få en snak om værkerne med kunstnerne. Kunsten på Copenhagen Art Fair er til salg og det er her, man kan få fingrene i kunstværkerne før priserne stiger. Mødet med kunstnerne giver en ekstra dimension til den kunst, man tager med hjem og man har rig mulighed for at være den første til at investere i et nyt og spændende talent. Der er kunst i alle prisklasser, men intentionen er at holde de økonomiske rammer, hvor almindelige mennesker kan være med.

Både nye og etablerede kunstnere
På årets udstilling kan du opleve kunsthimlens nye stjerner, såvel som nyde gensynet med gode gamle kendinge. I foyeren vises en forrygende variation af moderne kunst med farvebombardementer og ekspressive abstraktioner. På Copenhagen Art Fair kan man også gense og opleve etablerede kunstnere, der også før har gæstet kunstmessen. ”Vi er altid på udkig efter nye spændende kunstnere, men holder samtidig fast på de mange skønne talentfulde kunstnere, der har beriget vores udstillinger tidligere år”, fortæller kunstnerisk leder og kurator Tina Kristensen.

Et væld af oplevelser
I løbet af weekenden fyldes Falconer Salen med visuelle indtryk og kunstneriske events. Gå på opdagelse i afdelingen for Contemporary Jewellery og kunsthåndværk på 1.sal, hvor avantgarde smykkekunst vises i samspil med glas, tekstilkunst og keramiske værker. Kigger du videre på 1. sal vil du også her møde et væld af spændende billedkunstnere, der har tømt atelieret og viser deres nyeste værker frem. Glæd dig til bl.a. Testlaboratoriet, Modeshow og Børneworkshoppen – alt sammen vil foregå i rytmiske toner fra vores funky DJ. I år har du også mulighed for at opleve et nyt og spændende event hvor kunstnerne udfolder sig og skaber kunst live. Eventet bliver afholdt i samarbejde med Posca. Der vil være mulighed for at opleve den kreative proces helt tæt på. Snak med kunstnerne, tag børnene med til workshop og lad dig inspirere og blive høj af kunst på Copenhagen Art Fair.

Pressen har selvfølgelig fri adgang til eventen.   Comments