FESTIVAL

 
 
Tak for en fantastisk weekend

KUNST, MAD & VIN festival
 
 21-23|OKT|2011
 Kunst, Mad & Vin festival 21.-23. oktober

En weekend i sansernes tegn

Vi byder velkommen til en weekend i sansernes tegn, når vi åbner årets Kunst, Mad & Vin festival i Falconer Centret. Årets udstilling byder på masser af dejlig mad, vin i lange baner og skønne oplevelser for små og store slikmunde. Så kig forbi og mød udstillingens 120 kunstnere og 50 vin- og gourmetforhandlere. Udstillingens kunstsektion er censureret og kurateret ligesom gourmetforhandlere og vinudstillere er særligt udvalgte for at sikre kvalitet og bredde i udvalget af produkter.

Mageløse events for store og små

Det er femte år vi afholder festivalen og vi åbner med et brag af en koncert med Freddy and the Phantoms. Bandet spiller country-rock i ægte amerikansk 60´er stil og ved denne særlige lejlighed, kan man opleve dem i fremragende akustisk udfoldelse.

I løbet af weekenden vil showkøkkenet danne baggrund for en perlerække af oplevelser. Du kan for eksempel udfordre dine smagsløg og opleve mageløs dansk whisky når Braunstein destilleri og mikrobryggeri inviterer til whiskysmagning. Eller få et mesterligt chokoladefif når chefkonditor Thomas Parry fra Summerbird fremtryller lækkerier af mørk chokolade, som f.eks. chokolade karamel vendt i tang. I børneworkshoppen kan små og store børn finde den indre kunstner frem og kreere kunst.

Druekunst, gourmet og eyecandy

Smag skønne vine fra hele verden og få råd og vejledning fra kyndige vinkendere og importører. Spændende kulinariske oplevelser venter, når Falconer Centret forvandles til et overflødighedshorn af delikat chokolade, italienske og portugisiske specialiteter, mageløse oste, velduftende te, lækker lakrids og andet godt til ganen. Alt imens leverer kunstnerne eyecandy til oplevelsen, med kunstneriske udtryk der spænder fra neo-naivistiske farvebombardementer til færøske landskaber. Oplev den skønne mangfoldighed af udtryk i de forskellige medier såsom glaskunst, keramik, smykker, bronze- og stenskulptur.

I stemningsfulde omgivelser kan du nyde kunst og gourmetprodukter, få spændende samtaler med udstillerne og købe kunst, mad og vin med hjem.

I samarbejde med Danske Banks filialer på Frederiksberg

Samarbejdspartner, Spiegelau.

Billetter kan købes i forsalg gennem BILLETnet.
Tak for fantastiske oplevelser på KUNST, MAD & VIN festival

SE TV-LORRY -klip09


Stemning


   Undersider (1): Katalog 2011
Comments