Olethan omakotiliiton jäsen? Liittymällä jäseneksi tuet omakotiyhdistyksen toimintaa ja saat kaikki jäsenedut käyttöösi. Jäseneksi voit liittyä  www.omakotiliitto.fi -sivujen kautta tai puhelimitse 09 680 3710, muista mainita paikallisyhdistykseksi Kuninkaanmäen Omakotiyhdistys.

Katso jäsenedut tästä.

Voit ladata yhdistyksen säännöt tästä.


Kuninkaanmäen Omakotiyhdistys ry:n kevätkokous

Torstaina 27.04.2017 klo 18.00 Kolohongan nuorisotilassa. Tervetuloa!


Bosch AXT 25 D oksasilppuri


Yhdistyksellä on jälleen vuokrattavissa oksasilppuri. Silppuria vuokrataan yhdistyksen jäsenille käteismaksulla 10 €/pvä, muille 20€/pvä.

Varaukset: Kari Tuononen, puh. 050 556 7215 tai kari.tuononen@hotmail.com

Klapikone on myös edelleen vuokrattavana samaan hintaan ja sen vuokrausta hoitaa Kati, puh. 040 554 6172.


Kylätalkkari on lopettanut 11.9.2015

Valitettavasti uutta kylätalkkaria ei voida palkata, koska uusia palkkatukia ei myönnetä koska rahat on loppu.

Hallitus käsittelee työllisyysmäärärahojen lisäbudjettia syyskuussa, toivottavasti tähän saadaan lisää rahaa, jotta voimme taas työllistää uuden kylätalkkarin.Uusin Kunkku-lehti 
sähköisenä tästä.


Tietyömaa valmis

Kiertomäentien pohjoisosa ja Kuusimäentien jatke ovat nyt valmiita. Toivottavasti hommaa jatketaan pohjoiseen päin jossain vaiheessa.
Kiitokset EKT-infran miehille erittäin nopeasta ja siististä työstä ja hyvästä rakennusaikaisesta tiedottamisesta.

 
Ennen - kuva Google maps  

Nyt - kuva Arto Joutsimäki

Ennen - kuva Google maps  

Nyt - kuva Arto JoutsimäkiKlapikone:

Yhdistyksen klapikonetta vuokarataan jäsenille käteismaksulla 10 €/pvä, muille 20 €/pvä. 

Klapikoneen voita varata Kati Taivaiselta p. 040 554 6172.Pientalon sähköinen huoltokirja nyt ilmaiseksi Omakotiliiton jäsenille

Tee nyt oman kiinteistösi sähköinen huoltokirja!
Pientalon Huoltokonseptin sähköinen huoltokirja on nyt maksutta jäsenten käytössä www.huoltokonsepti.fi
Se on Omakotiliiton uusin jäsenpalvelutuote, jonka tarkoituksena on toimia kiinteistösi ja yksityisen omaisuutesi hyvän ylläpidon työkaluna.
Sen käyttöönotto ja käyttö on helppoa ja yksinkertaista.  Voit siirtää painetusta huoltokirjastasi kaikki tiedot nyt sähköiseen muotoon.Tärkeää turvallisuusasiaa omakotiasujille

Vantaan Omakotiyhdistysten keskusjärjestö on kerännyt sivuilleen tärkeää tietoa kodin turvallisuus- ja paloturvallisuusasioista.
Pääset lukemaan artikkeleita tästä.

Suorat linkit - turvallisuus - paloturvallisuus


Jäsenasiaa

Muistathan maksaa jäsenmaksun tai jos et ole jäsen liity nyt!

Jäseneksi voit liittyä www.omakotiliitto.fi sivujen kautta tai soittamalla numeroon 09 680 3710.

Muista mainita paikallisyhdistyksen nimeksi Kuninkaanmäen Omakotiyhdistys.

Omakotiliiton jäsenillä on paljon etuja ja alennuksia, (nämä löytyvät Omakotiliiton netitsivuilta) Kuninkaanmäen omakotiyhdistys järjestää myös erilaisia tilaisuuksia joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita.

Liittymällä Kuninkaanmäen omakotiyhdistykseen tuet toimintaamme ja parannat mahdollisuuksiamme ottaa kantaa asioihin ja valvoa alueemme toimintaa ja etuja (esim. tiehankkeet, Jättivarikko ym.) Mitä enemmän jäseniä sitä paremmin saamme äänemme kuuluviin myös kaupungin suuntaan. Liity nyt!


Kuninkaanmäen Omakotiyhdistyksen 30-vuotis juhlia vietettiin lauantaina 14.8.2010


Koiramaista asiaa jätöksistä

Kuninkaanmäen omakotiyhdistys on erään alueen asukkaan aloitteesta hankkinut roska-astiaan kiinnitettäviä tarroja. Tarrat kertovat koiran omistajalle, että tähän roska-astiaan saa laittaa hyvin suljetun koirankakkapussin. Toivomme mahdollisimman monen kiinnittävän tarran roska-astiaan ja näin sallivan koiranjätösten laittamisen jäteastiaansa. Tarkoituksena on tarjota koiranomistajille paremmat mahdollisuudet kerätä pois koiriensa jätökset ja päästä niistä eroon mahdollisimman vaivattomasti ja samalla pitää oma asuinalueemme siistinä.

Tarran kiinnittäminen on luonnollisesti täysin vapaaehtoista. Toivottavasti kaikki koiranomistajat ymmärtävät toimenpiteen merkityksen ja toimivat myös sen mukaisesti. Tarroja voi tilata pikke(at)luukku piste comWWW-sivut - Arto Joutsimäki - arto(at)joutsimäki piste fi