Home

Eläinhotelli on toistaiseksi kiinni

Koira- ja eläinhoitola Kuninkaan Eläimet toimii kesällä 2013 remontoidussa historiallisessa Björkbackan koulussa Vantaalla.

Luotettava ja erilainen koirahoitola missä koirat majoittuvat kuten perheenjäsenet.1. syyskuusta 2016 alkaen, Kuninkaan Eläimet on toistaiseksi kiinni - emme pysty valitettavasti ottamaan varauksia vastaan.
Kiitokset kaikille meidän ihanille asiakkaille viimeisestä kolmesta vuodesta!


Otamme vastaan vain pienen määrän koiria kerrallaan voidaksemme varmistaa että koirat saavat riittävästi aikaa ja huomiota.

Koirat voivat viettää päivät isossa 150 neliön tarhassa joka on rakenettu vartavasten koiratoimintaa varten.
Viehättävä, rauhallinen alue puun suojassa on turvallinen ja tarjoaa paljon tilaa liikkua. Tarhasta löytyy katettu koppi suojaksi auringolta ja sateelta.
Tarjoamme lisäksi ulkoilulenkkejä päivälla vierestä löytyvässä Sipoonkorven kansallispuistossa josta löytyvät ihanteelisen monipuoliset lenkkeilymaastot.
Illalla karvaiset kaverit pääsevät sisälle perheen kanssa nauttimaan läheisyydestä ja hellistä hetkistä sohvalla.

Suosittelemme että tuot mukanasi ruoat johon koirasi on tottunut. Meillä on joka tapauksessa tarjolla hyvälaatuisista raaka-aineista valmistettua jauhelihaa ja keitettyjä kasviksia. Luotamme enemmän luonnollisiin, yksinkertaisiin ja maistuviin ruokiin teollisten valmisteiden sijasta.

Toivomme että perusrokotukset ovat voimassa, ja että omistaja ilmoittaa erityistarpeista tai käyttäytymiseen liittyvistä asiosta etukäteen. Näin voimme tarjota parhaan mahdollinen hoidon.Muutkin eläimet ovat mielellään tervetulleita. Meillä on vuosien kokemus erilaisten eläinten pidosta ja pidämme itse tällä hetkellä papukaijaa, kameleontteja, koiria, hevosia ja kaloja.