Om kullregistret

Tanken med denna sida är att samla så många som möjligt av alla hoppkullar på ett och samma ställe. Samt att de ska vara sammanlänkande, att man ska kunna klicka på föräldrarna till kullen, för att komma till deras kull osv. På så sätt kan man lätt se vilka en kanin är efter eller hitta om man söker härstamning till en kanin. Det finns även en sökfunktin på sidan, där man kan söka på en kanin och komma till dess kull, samt eventuella kullar. 

Det är fortfarande mycket uppgifter som saknas på sidan för att den ska vara fullständig. För att detta ska gå att uppfylla behöver vi hjälp av alla.
Skicka in fakta om dina kullar, fakta om kullarna som dina kaniner är ur, eller andra uppgifter om kullar eller kaniner som du känner till.

För att stå med behöver inte gårdsnamnet vara godkänt i SKHRF, utan vi vill ha med så många hoppkullar som möjligt.

Sist men inte minst, så förlita er inte på att uppgifterna stämmer helt. Det är mycket uppgifter att skriva in och lätt att någonting blir fel. Det mesta har vi tagit från hemsidor runt om på nätet.


Teamet

Susanna Branderud - Ansvarig utgivare och grundare
Info mailas till: s.branderud@gmail.com

Ellinor Krogh
Info mailas till: tribeskaniner@gmail.com

Sandra Magnusson

Info mailas till: kyrkeliden@gmail.com

Michelle Elofsson
Info mailas till:
 michelle.elofsson@gmail.com

Emma Malmqvist
Info mailas till: emmamalmqvist@gmail.com 

Om ni har uppgifter som ni vill skicka in så är det någon av oss ni ska kontakta! Det går även bra att posta uppgifter i forumet eller på hemsidan.