Kuljun Metsästysseura r.y.Kuljun Metsästysseura perustettiin ja rekisteröitiin vuonna 1911 ja on siten yksi vanhimpia edelleen aktiivisesti toimivia metsästysseuroja Suomessa. Seuran toimintaan on kuulunut alusta alkaen metsästyksen ja riistanhoidon lisäksi kenneltoiminta. Seuran sääntöihin on kirjattu hyvälaatuisten metsästyskoirien kasvattaminen ja kehittäminen. Seura toimii aktiivisesti myös metsästysammunnan alueella.

Seuran jäsenten omistamia koiria on aikojen saatossa löytynyt niin käyttökokeiden valtakunnalliselta huipulta kuin muotovalioiden listoilta. Ampumaurheilun saralla seuran jäseniä on kruunattu Suomen mestareiksi sekä aina Olympiaedustajiksi saakka.

Kuljun Metsästysseura r.y. kuuluu jäsenenä Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Hämeen piiriin sekä Suomen Kennelliiton Pohjois-Hämeen piiriin. Mainittakoon että seura on yksi Pohjois-Hämeen Kennelpiirin perustajayhdistyksistä. Seuramme on lisäksi Suomen Ajokoirajärjestö ry. ja Suomen Pystykorvajärjestö ry. jäsen.

Kuljun Metsästysseura r.y. toiminta on edelleen aktiivista ja seuran riveissä on nykyisellään 80 jäsentä. Seuran metsästysmaat sijaitsevat Lempäälän ja Ruoveden kuntien sekä Tampereen kaupungin alueella.

Yhteystiedot

Sihteerin gmail.com sähköpostiosoite: sihteeri.kms