Aktuelno‎ > ‎

Kolonija doslovno iščupala bodove protiv Lokomotive

objavio 7. lis 2012. 03:08 Željko Katavić

Prvo kolo donijelo je veliki ogled između Kolonije i Lokomotive II. Utakmica nije krenula baš dobro po domaćina. Gubili su 2:0 i zaostajali 81 čunj. Šetka i Puškarić donijeli su poene  za goste.

U drugom paru Radić uzima poen za Koloniju, dok Dinku Hajnalu ni 547 srušenih čunjeva nije bilo dosta protiv raspoloženog Darka Božića i njegovih 570 čunjeva !!!
Pred početak trećeg bloka situacija nije baš bila bajna za Koloniju.

Gubili su 3:1 i zaostajali 88 čunjeva.
No, Katavić i Montibeler su stisnuli zube i odigrali kako znaju i mogu, što se ne može reći za Lokomotivine Filajdića i Đakovića. Nisu uspjeli zadržati veliku prednost u čunjevima i odigrali su ispod svoje razine. Na kraju je Kolonija pobjedila 5:3 i imala je 5 čunjeva više.
Lokomotivin najbolji pojedinac utakmice - Darko Božić ističe : "Imao sam samo par treninga u zadnjih mjesec dana. Odigrao sam na svježinu i napravio dobar rezultat. Šteta što dečki u zadnjem paru nisu uspjeli zadržati stečenu prednost ?!"

Trener Kolonije Mladen Horvatović navodi : " Presretan sam ovom pobjedom. Pokazali smo da smo jaki  kad najviše treba. Stavili smo Katavića i Montibelera u zadnji par smatrajući da mogu izvući ako bude potrebno. Odigrali su jako dobro, a to je bilo dovoljno uz slabiju igru zadnjeg Lokomotivinog dvojca. "
Derbi je opravdao očekivanja. Utakmica je bila borbena i napeta do samog kraja.
Takve se utakmice očekuju u nastavku prvenstva.
Šteta što više gledatelja nije pratilo ovaj kuglački ogled ...

 

 

Krešimir Grčević

Comments