Aktuelno

Kolonija doslovno iščupala bodove protiv Lokomotive

objavio 7. lis 2012. 03:08 Željko Katavić

Prvo kolo donijelo je veliki ogled između Kolonije i Lokomotive II. Utakmica nije krenula baš dobro po domaćina. Gubili su 2:0 i zaostajali 81 čunj. Šetka i Puškarić donijeli su poene  za goste.

U drugom paru Radić uzima poen za Koloniju, dok Dinku Hajnalu ni 547 srušenih čunjeva nije bilo dosta protiv raspoloženog Darka Božića i njegovih 570 čunjeva !!!
Pred početak trećeg bloka situacija nije baš bila bajna za Koloniju.

Gubili su 3:1 i zaostajali 88 čunjeva.
No, Katavić i Montibeler su stisnuli zube i odigrali kako znaju i mogu, što se ne može reći za Lokomotivine Filajdića i Đakovića. Nisu uspjeli zadržati veliku prednost u čunjevima i odigrali su ispod svoje razine. Na kraju je Kolonija pobjedila 5:3 i imala je 5 čunjeva više.
Lokomotivin najbolji pojedinac utakmice - Darko Božić ističe : "Imao sam samo par treninga u zadnjih mjesec dana. Odigrao sam na svježinu i napravio dobar rezultat. Šteta što dečki u zadnjem paru nisu uspjeli zadržati stečenu prednost ?!"

Trener Kolonije Mladen Horvatović navodi : " Presretan sam ovom pobjedom. Pokazali smo da smo jaki  kad najviše treba. Stavili smo Katavića i Montibelera u zadnji par smatrajući da mogu izvući ako bude potrebno. Odigrali su jako dobro, a to je bilo dovoljno uz slabiju igru zadnjeg Lokomotivinog dvojca. "
Derbi je opravdao očekivanja. Utakmica je bila borbena i napeta do samog kraja.
Takve se utakmice očekuju u nastavku prvenstva.
Šteta što više gledatelja nije pratilo ovaj kuglački ogled ...

 

 

Krešimir Grčević

ŽKL 2012 / 2013

objavio 5. lis 2012. 02:50 igor krajnovic

Najava Županijske kuglačke lige 2012./2013.g.

Za vikend kreće nova sezona Županijske lige u kuglanju koja će biti najzanimljivija dosad.

Ove godine nastupa

13 ekipa. Prošlogodišnji pobjednik KK Brod ostao je u istom sastavu. Jedan je od favorita za vrh, ali ove godine će mu biti puno teže doći do nove titule prvaka. Od povratnika iz 4. lige KK Kolonija očekuje se zapažena uloga u ovom natjecanju. Oni su iskusna ekipa s kojom će se svi teško namučiti za bodove. Jedan od favorita je svakako i KK Lokomotiva koja je za ovo natjecanje prijavila jaku ekipu. Tu su skoro svi igrači koji igraju treću ligu. Već prvo kolo donosi im derbi sa Kolonijom. Ekipa Rešetara od ove sezone opet igra u Novoj Gradiški i svima će biti teško odnijeti bodove sa kuglane Obrtnik. Lani su pokazali da su dobri na obje brodske kuglane te će biti opasni za sve. Tu je Mladost Sibinj za koju nastupaju igrači četveroligaša INA-e koji su prošle sezone bili drugi u ligi. To je ekipa koja ima dosta prekaljenih igrača s kojima može biti u vrhu. Tu je uvijek opasni KK Regoč koji je u stanju dobiti svakoga. Uz pojačanje Dubravka Tekića, još su jači ove sezone. Kuglači Buxe kreću u novu sezonu sa iskustvom dobrih igara u Gradskoj ligi te pojačani Zvonkom Barićem, tražiti će pobjedu protiv svakoga. KK Terminal pojačan bračnim parom Holjevac može pomrsiti račune mnogima. KK Zanatlija II čini mladi kadar brodskog prvoligaša. Mladi su i sa svima će gristi do kraja. Isto vrijedi i za Školu kuglanja Koloniju - Ivo Klarić kojoj ova liga dobro dođe za stjecanje iskustva. Ekipu Obrtnik NG-a čini mješovita žesnko-muška ekipa. To su uglavnom igračice koje manje nastupaju u 2. ligi te će ovdje pokušati ostvariti dobre rezultate. Športska udruga gluhih Nova Gradiška je nastupala pretprošle sezone u ovoj ligi i oni su ekipa sa najviše prijavljenih igrača. Veleučilište SB je ekipa studenata koja će nastojati odigrati što bolje može. Uglavnom, iščekuje nas vrlo neizvjesna i ujednačena liga do samog kraja. Svako kolo donijeti će barem dvije do tri zanimljive utakmice što bi moglo privući veći broj gledatelja na kuglane. Svima želim dobru sezonu uz što više kuglačkih druženja ...

Krešimir Grčević

ŽKL 2012/2013

objavio 1. ruj 2012. 10:36 Željko Katavić

Drage kuglačice i kuglači, pozivam sve zainteresirane da se prijave za nadolazeću sezonu Županijske kuglačke lige.
Poziv na prijavu i prijavnica nalaze se u prilogu.

2. HUMANITARNI TURNIR "KOLONIJA OPEN"

objavio 24. srp 2012. 01:36 igor krajnovic

Pozivamo sve kuglače i zaljubljenike u kuglanje da se odazovu na ovaj kuglački turnir kojem je cilj pomoči radu škole kuglanja KOLONIJA IVO KLARIĆ .

BUXA prvak Gradske lige 2012

objavio 4. lip 2012. 02:22 Željko Katavić

Na završnom turniru gradske lige ekipa Buxe pokazala je najbolju igru i najviše želje za pobjedom te sa tjesnom prednošću osvojila prvo mjesto. 
AJMO BUXA!!!!

Odigravanje finala GL

objavio 30. svi 2012. 23:01 Željko Katavić

Nakon završenih 10 kola u obadvije skupnine poznate su ekipe koje će nastupiti u finalu  Gradske lige 03.06. (nedjelja). Finalni turnir održava se na kuglani HŽ sa početkom u 10h a nastupaju ekipe: Lokomotiva 50+, Buxa, Restoran Robi i J.O.K.S..

Poznati prvi finalisti

objavio 18. svi 2012. 01:50 Željko Katavić

Tri, četri kola do kraja lige poznati su vjerovatno prvi finalisti u obe grupe. U A grupi to je ekipa Lokomotive koja je prvih 6 kola odigrala bez poraza i samo teoretski ne mogu ući u završnicu. B grupa je nakon 7 odigranih kola iznjedrila ekipu Restorana Robi kao prvog finalista. U obje skupine vodi se velika borba za drugo mjesto koje također vodi na završni turnir. Brod i Buxa se u skupini A bore za to mjesto, dok se u B grupi ta borba vodi između Lokomotive OS i J.O.K.S.-a. U svakom slučaju očekuje nas zanimljiva završnica i nekoliko napetih utakmica.

Odgođene utakmice 1. kola

objavio 27. tra 2012. 23:30 Željko Katavić

Odgođene utakmice 1. kola odigrati će se prema sljedećem rasporedu:
 - Mango : Lokomotiva Osiječko - subota 18:00h
 - Regoč : Rstoran Robi - nedelja 16:00h

Kuglana RADI!!!

objavio 25. tra 2012. 02:18 Željko Katavić

Obavještavam sve sudionike GL da je kuglana HŽ popravljena i da se utakmice odigravaju prema rasporedu s danjašnjim danom.

Kvar kuglane HŽ!!!!!

objavio 24. tra 2012. 02:48 Željko Katavić

Obavještavamo Vas da se zbog kvara na kuglani HŽ (pregorio motor) neće igrati utakmice po rasporedu za utorak i srijedu. Naknadne termine odigravanja objavit ćemo čim se popravi kuglana.

1-10 of 117