Βελτίωση Ικανοτήτων Παρουσίασης – Presentation Skills


 • .
  Οι μειωμένες τιμές ισχύουν για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έως 18/2/19
  Κρατήστε εγκαίρως* τη θέση σας για να ενταχθείτε στα νέα τμήματα και να εξασφαλίστε τις μειωμένες τιμές.
  Το σεμινάριο πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και επιμόρφωσης που εγγυάται σε εσάς το Κέντρο Σεμιναρίων

  *Δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε αυτή την περίοδο το σεμινάριο επειδή έχετε άλλες υποχρεώσεις
  Κάντε την εγγραφή σας τώρα για να κρατήσετε τη θέση σας και τις τρέχουσες μειωμένες τιμές και παρακολουθήστε το σεμινάριο:
  • όποτε θέλετε με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, ή 
  • ξεκινήστε το σεμινάριο σε όποια από τις επόμενες ομάδες μας επιθυμείτε!
  Αναρτήθηκε στις 11 Φεβ 2019, 11:04 π.μ. από το χρήστη Λογαριασμός Ιστοσελίδων
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 1 από 1. Προβολή περισσότερων »

Σας παρέχουμε: 
 • Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης
 • Έκπτωση 60% από την αναγραφόμενη αρχική τιμή των διδάκτρων, για παρακολούθηση δεύτερου, τρίτου κ.ο.κ σεμιναρίου.
 • Ειδικές τιμές για φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω) ή για ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 15.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω.
 • Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις αξιολόγησης γνώσεων όπου εκδίδεται πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία για ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας
 • Δυνατότητα εξ' αποστάσεως παρακολούθηση με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (e-learning).
 • Διαμόρφωση των ημερών και ωρών των μαθημάτων κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

Βελτίωση Ικανοτήτων Παρουσίασης – Presentation Skills


Το σεμινάριο αυτό μπορείτε να το παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση:
A. Με σύγχρονη Τηλεκπαίδευση: Παρακολουθήστε τα μαθήματα εξ αποστάσεως ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο (real time)!
Β. Με ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση: Δείτε σε βίντεο τα μαθήματα που χάσατε ή τα προηγούμενα μαθήματά σας 
από το δικό σας τμήμαόσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε!

Πληροφορίες για το σεμινάριο

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Κέντρο Σεμιναρίων (Πατησίων 216 - Αθήνα. Τηλ: 210 8661688)

Τρόπος παρακολούθησης του σεμιναρίου:
Εξ αποστάσεως (με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση). Η εξ αποστάσεως παρακολούθηση γίνεται με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:
 • Με σύγχρονη τηλεκπαίδευση όπου παρακολουθείτε τα μαθήματα εξ αποστάσεως ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο (real time), ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με εικόνα και ήχο τόσο με τους εισηγητές όσο και με τους άλλους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.
 • Με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση όπου έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε βίντεο τα μαθήματα που χάσατε ή τα προηγούμενα μαθήματά σας από το δικό σας τμήμα, όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε. Επίσης, ακόμα και αν έχετε άλλες υποχρεώσεις αυτή την περίοδο και δεν σας είναι εύκολο να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε τη θέση σας στο σεμινάριο έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο πάνω μέρος της σελίδας προκειμένου να κερδίσετε τις μειωμένες τιμές στα δίδακτρα και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα όποτε μπορέσετε με την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση!
Το σεμινάριο απευθύνεται:
Σε όλους τους ενδιαφερομένους οι οποίοι θέλουν να μάθουν πώς μπορούν να αυξήσουν την επίδοση τους στις παρουσιάσεις μέσω του προγράμματος Power Point και να έχουν πετυχημένες παρουσιάσεις στο ενεργητικό τους. Στους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να βοηθηθούν ώστε να βελτιώσουν τις ικανότητες τους για να έχουν τις πιο αποτελεσματικές παρουσιάσεις.

Σκοπός του σεμιναρίου:
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η απόκτηση ειδικών γνώσεων για την Βελτίωση Ικανοτήτων Παρουσίασης – Presentation Skills, καθώς και η ενδυνάμωση του βιογραφικού με την απόκτηση του πιστοποιητικού για την αγορά εργασίας.

Διάρκεια σεμιναρίου:
Η διάρκεια του σεμιναρίου διαμορφώνεται ανάλογα με το αν το παρακολουθήσετε σε τμήμα (ομαδικό μάθημα) ή σε μορφή ιδιαίτερου (ατομικού) μαθήματος:
 • Ομαδικό: 3 ώρες την εβδομάδα για 1 μήνα
 • Ατομικό:  ώρα την εβδομάδα για 1 μήνα
Έναρξη σεμιναρίου: 
Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει το ομαδικό, το σεμινάριο ξεκινά με την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου συμμετοχής (που αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας), όπου κατόπιν κοινής συνεννοήσεως ορίζονται οι μέρες και ώρες διεξαγωγής, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει το ατομικό, οι μέρες και ώρες ρυθμίζονται απευθείας με εσάς και ξεκινάτε άμεσα. 

Είναι σημαντικό να κλείσετε τη θέση σας στο σεμινάριο το συντομότερο, προκειμένου να εξασφαλίσετε την μειωμένη τιμή και την κράτηση της θέσης σας για το επόμενο τμήμαΌσο καθυστερείτε δηλαδή την εγγραφή σας, δεν θα προλάβετε να μπείτε στο επόμενο τμήμα επειδή καλύπτονται οι θέσεις από άλλους ενδιαφερόμενους. Σε περίπτωση που έχουν καλυφθεί οι θέσεις, μπαίνετε σε λίστα αναμονής η οποία όμως δεν ξεπερνά τους 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής σας. Αν μετά τους 2 μήνες δεν έχει συγκροτηθεί νέα ομάδα για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο σε ομαδικό τμήμα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε σε ατομικό μάθημα 
χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!


Κόστος: 
Τα δίδακτρα διαμορφώνονται ανάλογα με το είδος της παρακολούθησης (ομαδικό ή ατομικό):
 1. Παρακολούθηση του σεμιναρίου σε τμήμα (ομαδικό μάθημα):
  • Για όλους: 330-170= 160 €
  • Για φοιτητές, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή για προεξόφληση του σεμιναρίου έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 330-180= 150 
  • Για άνεργους ή ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 15.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 330-190= 140 €
 2. Παρακολούθηση του σεμιναρίου ως ιδιαίτερο (ατομικό μάθημα):
  • Για όλους: 660-380= 280 €
  • Για φοιτητές, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή για προεξόφληση του σεμιναρίου έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 660-420= 240 €
Τρόποι εξόφλησης του σεμιναρίου:
 1. Με μετρητά
 2. Με πιστωτική κάρτα
 3. Με χρεωστική κάρτα
 4. Με κατάθεση στην τράπεζα
Χρονικό όριο συμμετοχής:
Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω, έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας.

Πιστοποιητικό
Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του σεμιναρίου, έχετε τις παρακάτω δύο επιλογές:
 • Να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης (Η αποστολή της βεβαίωσης γίνεται ηλεκτρονικά στο email σας και έχει συμβολική χρέωση μόλις στα 30 €).
 • ή να λάβετε μέρος σε εξετάσεις με αναλυτική βαθμολογία, προκειμένου να εκδοθεί πιστοποιητικό με αξιολόγηση γνώσεων για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας (Η αποστολή του πιστοποιητικού γίνεται ηλεκτρονικά στο email σας και έχει συμβολική χρέωση μόλις στα 70 €).
Τόσο η βεβαίωση παρακολούθησης όσο και το πιστοποιητικό εκδίδονται από το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561).

Περιγραφή του αντικειμένου: 

        Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρευρεθεί σε παρουσιάσεις οι οποίες, ναι μεν μας ενδιαφέρουν και αφορούν, αλλά ο ομιλητής δεν είχε την ικανότητα να κρατήσει το ενδιαφέρον του ακροατηρίου του, η παρουσίαση του ήταν μια απλή ανάγνωση χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ή απλώς «έχανε» την ουσία και την σπουδαιότητα της. Αρκετές σημαντικές και δημιουργικές ιδέες μπορούν να χαθούν στην παρουσίαση όταν δεν είναι η κατάλληλη. Μπορεί να χάνονται πληροφορίες στην διάρκεια της ομιλίας και να μην δίνεται η αντίστοιχη προσοχή από το ακροατήριο. 

        Μια επιτυχημένη παρουσίαση ισούται με την επιτυχημένη επικοινωνία του ομιλητή με το κοινό. Επομένως η σωστά δομημένη και προετοιμασμένη παρουσίαση στους συναδέλφους, στον προϊστάμενο ή σε ακροατήριο, αντιπροσωπεύει την εικόνα του ομιλητή και ενδυναμώνει την επικοινωνία που έχει με το κοινό. 

        Είναι λοιπόν σημαντικό για στελέχη, και όλους τους ενδιαφερομένους, να μπορούν να παρουσιάζουν με επιτυχία τις ιδέες και τις προτάσεις και να μπορούν να πείσουν το κοινό που τους παρακολουθεί. 


        Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, οι συμμετέχοντες «μαθαίνουν, κάνοντας». Το μυστικό συστατικό είναι η μέθοδος του role-playing. Αυτό σημαίνει πως οι συμμετέχοντες θα κληθούν να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι μια παρουσίαση στην έναρξη και στο τέλος του σεμιναρίου, μπροστά στους υπόλοιπους αλλά και μπροστά σε κάμερα. 

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως θα μπορούν ύστερα να κρίνουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους με βάση τις τεχνικές και τις μεθόδους που θα έχουν διδαχθεί. 

        Χρησιμοποιώντας αυτόν το τρόπο, η αναγνώριση, η ανάλυση και η βελτίωση των εκάστοτε δυνατών και αδύνατων σημείων τους, θα μπορέσει να τους οδηγήσει στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους για μια πετυχημένη παρουσίαση στο μέλλον.

Στο σεμινάριο αναλύονται τα παρακάτω θέματα:
  • Βασικές Γνώσεις Προγράμματος Power Point
  • 1η Μαγνητοσκόπηση
  • Αναλύοντας τον Εαυτό σας ως Ομιλητή (Δεξιότητες Παρουσίασης & Ικανότητες)
  • Προετοιμασία Θέματος και Διαχείρηση Παρουσίασης
  • Ανάλυση Στόχων Παρουσίασης
  • Αναλύοντας το Κοινό σας
  • Χειρισμός Οπτικοακουστικών Μέσων στην παρουσίαση
  • Δομή Κειμένου και προφορικός λόγος.
  • Ομιλία, Φωνή, Παρουσίαση, Σκηνική Παρουσίαση, Ενδυμασία
  • Εξάσκηση και τελειοποίηση της ομιλίας/παρουσίασης/έλεγχος του χρόνου. 
  • Τεχνικές Χαλάρωσης 
  • Τεχνικές Συγκέντρωσης
  • Τεχνικές προσοχής/επιρροής ακροατηρίου
  • Τεχνικές αυτοπεποίθησης
  • Γλώσσα σώματος
  • 2η Μαγνητοσκόπηση

  Επικοινωνήστε με το Κέντρο Σεμιναρίων στο τηλέφωνο: 210 8661688 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα (ή όποτε εσείς επιθυμείτε) για να συζητήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.