Τεχνικές διαπραγμάτευσης


 • .
  Οι μειωμένες τιμές ισχύουν για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έως 18/2/19
  Κρατήστε εγκαίρως* τη θέση σας για να ενταχθείτε στα νέα τμήματα και να εξασφαλίστε τις μειωμένες τιμές.
  Το σεμινάριο πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και επιμόρφωσης που εγγυάται σε εσάς το Κέντρο Σεμιναρίων

  *Δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε αυτή την περίοδο το σεμινάριο επειδή έχετε άλλες υποχρεώσεις
  Κάντε την εγγραφή σας τώρα για να κρατήσετε τη θέση σας και τις τρέχουσες μειωμένες τιμές και παρακολουθήστε το σεμινάριο:
  • όποτε θέλετε με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, ή 
  • ξεκινήστε το σεμινάριο σε όποια από τις επόμενες ομάδες μας επιθυμείτε!
  Αναρτήθηκε στις 11 Φεβ 2019, 11:04 π.μ. από το χρήστη Λογαριασμός Ιστοσελίδων
Εμφάνιση αναρτήσεων 1 - 1 από 1. Προβολή περισσότερων »

Σας παρέχουμε: 
 • Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης
 • Έκπτωση 60% από την αναγραφόμενη αρχική τιμή των διδάκτρων, για παρακολούθηση δεύτερου, τρίτου κ.ο.κ σεμιναρίου.
 • Ειδικές τιμές για φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω) ή για ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 15.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω.
 • Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις αξιολόγησης γνώσεων όπου εκδίδεται πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία για ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας
 • Δυνατότητα εξ' αποστάσεως παρακολούθηση με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (e-learning).
 • Διαμόρφωση των ημερών και ωρών των μαθημάτων κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

Τεχνικές διαπραγμάτευσης


Το σεμινάριο αυτό μπορείτε να το παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση:
A. Με σύγχρονη Τηλεκπαίδευση: Παρακολουθήστε τα μαθήματα εξ αποστάσεως ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο (real time)!
Β. Με ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση: Δείτε σε βίντεο τα μαθήματα που χάσατε ή τα προηγούμενα μαθήματά σας 
από το δικό σας τμήμαόσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε!

Πληροφορίες για το σεμινάριο:

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών (τηλ: 210 8661688)

Τρόπος παρακολούθησης του σεμιναρίου:
Εξ αποστάσεως (με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση). Η εξ αποστάσεως παρακολούθηση γίνεται με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:
 • Με σύγχρονη τηλεκπαίδευση όπου παρακολουθείτε τα μαθήματα εξ αποστάσεως ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο (real time), ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με εικόνα και ήχο τόσο με τους εισηγητές όσο και με τους άλλους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.
 • Με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση όπου έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε βίντεο τα μαθήματα που χάσατε ή τα προηγούμενα μαθήματά σας από το δικό σας τμήμα, όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε. Επίσης, ακόμα και αν έχετε άλλες υποχρεώσεις αυτή την περίοδο και δεν σας είναι εύκολο να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε τη θέση σας στο σεμινάριο έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο πάνω μέρος της σελίδας προκειμένου να κερδίσετε τις μειωμένες τιμές στα δίδακτρα και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα όποτε μπορέσετε με την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση!
Το σεμινάριο απευθύνεται:
Σε όλους τους ενήλικες από 18 και άνω, απόφοιτους λυκείου, ΔΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ, άνεργους που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους για την ανεύρεση εργασίας, εργαζόμενους που επιθυμούν να εξελιχθούν στο εργασιακό τους περιβάλλον, εργαζόμενους και υποψήφιους εργαζόμενους στο τομέα των πωλήσεων, εργαζόμενους που διαχειρίζονται θέματα προμηθειών, εργαζόμενους που ασχολούνται με τον ασφαλιστικό κλάδο 
και γενικότερα σε όλους όσοι ενδιαφέρονται.

Σκοπός του σεμιναρίου:
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η απόκτηση ειδικών γνώσεων στο αντικείμενο:  Τεχνικές διαπραγμάτευσης, καθώς και η ενδυνάμωση του βιογραφικού με την απόκτηση του πιστοποιητικού για την αγορά εργασίας.

Διάρκεια σεμιναρίου:
Η διάρκεια του σεμιναρίου διαμορφώνεται ανάλογα με το αν το παρακολουθήσετε σε τμήμα (ομαδικό μάθημα) ή σε μορφή ιδιαίτερου (ατομικού) μαθήματος:
 • Ομαδικό: 3 ώρες την εβδομάδα για 3 μήνες
 • Ατομικό:  ώρα την εβδομάδα για 3 μήνες
Έναρξη σεμιναρίου: 
Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει το ομαδικό, το σεμινάριο ξεκινά με την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου συμμετοχής (που αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας), όπου κατόπιν κοινής συνεννοήσεως ορίζονται οι μέρες και ώρες διεξαγωγής, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει το ατομικό, οι μέρες και ώρες ρυθμίζονται απευθείας με εσάς και ξεκινάτε άμεσα. 
Είναι σημαντικό να κλείσετε τη θέση σας στο σεμινάριο το συντομότερο, προκειμένου να εξασφαλίσετε την μειωμένη τιμή και την κράτηση της θέσης σας για το επόμενο τμήμαΌσο καθυστερείτε δηλαδή την εγγραφή σας, δεν θα προλάβετε να μπείτε στο επόμενο τμήμα επειδή καλύπτονται οι θέσεις από άλλους ενδιαφερόμενους. Σε περίπτωση που έχουν καλυφθεί οι θέσεις, μπαίνετε σε λίστα αναμονής η οποία όμως δεν ξεπερνά τους 2 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής σας. Αν μετά τους 2 μήνες δεν έχει συγκροτηθεί νέα ομάδα για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο σε ομαδικό τμήμα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε σε ατομικό μάθημα 
χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!
 

Κόστος:
 

Τα δίδακτρα διαμορφώνονται ανάλογα με το είδος της παρακολούθησης (ομαδικό ή ατομικό):
 • Εγγραφή: Δωρεάν
 • Μηνιαία δίδακτρα: 
  1. Παρακολούθηση του σεμιναρίου σε τμήμα (ομαδικό μάθημα):
   • Για όλους: 280-130= 150 

    €/μήνα

   • Για φοιτητές, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή για προεξόφληση του σεμιναρίου έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 280-140= 140 

    €/μήνα

   • Για άνεργους ή ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 15.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 280-150= 130 

    €/μήνα

  2. Παρακολούθηση του σεμιναρίου ως ιδιαίτερο (ατομικό μάθημα):
   • Για όλους: 560-260= 300 €/μήνα
   • Για φοιτητές, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή για προεξόφληση του σεμιναρίου έως το χρονικό όριο συμμετοχής (αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας): 560-280= 280 €/μήνα
Τρόποι εξόφλησης του σεμιναρίου:
 1. Με μετρητά σε 3 μηνιαίες δόσεις
 2. Με πιστωτική κάρτα σε 3 άτοκες δόσεις 
 3. Με χρεωστική κάρτα
 4. Με κατάθεση στην τράπεζα
Χρονικό όριο συμμετοχής:
Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω, έως την ημερομηνία που αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας.

Πιστοποιητικό
Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του σεμιναρίου, έχετε τις παρακάτω δύο επιλογές:
 • Να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης (Η αποστολή της βεβαίωσης γίνεται ηλεκτρονικά στο email σας και έχει συμβολική χρέωση μόλις στα 30 €).
 • ή να λάβετε μέρος σε εξετάσεις με αναλυτική βαθμολογία, προκειμένου να εκδοθεί πιστοποιητικό με αξιολόγηση γνώσεων για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας (Η αποστολή του πιστοποιητικού γίνεται ηλεκτρονικά στο email σας και έχει συμβολική χρέωση μόλις στα 70 €).
Τόσο η βεβαίωση παρακολούθησης όσο και το πιστοποιητικό εκδίδονται από το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561).

Περιγραφή του αντικειμένου: 

        Η Διαπραγμάτευση πάντα αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων στην κοινωνία.Η έννοια της διαπραγμάτευσης δεν περιορίζεται μόνο στα όρια επαγγελματικών δραστηριοτήτων, αλλά επεκτείνεται σε κάθε πτυχή της ζωής, από τα πιο ασήμαντα ζητήματα μέχρι εκείνα που χαράσσουν την πορεία του ανθρώπου. 

        Η διαπραγμάτευση γίνεται πιο περίπλοκη όταν λαμβάνει χώρα στο επαγγελματικό περιβάλλον όπου κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς αποτελεί το κυρίαρχο στρατηγικό εργαλείο των επιχειρήσεων που συμβάλλει στο κλείσιμο συμφωνιών, στην επαγγελματική εξέλιξη των στελεχών και στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

        Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να διακρίνουν μεθόδους διαπραγμάτευσης και ειδικότερα του συμβιβασμού, της συναλλαγής, του εξαναγκασμού, της συναισθηματικής φόρτισης και των λογικών επιχειρημάτων. Επιπλέον, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να υιοθετήσουν μια από τις ανωτέρω αναφερόμενες μεθόδους λαμβάνοντας υπόψη τα μέλη που συμμετέχουν καθώς και τα θέματα που τίθενται σε διαπραγμάτευση. 

        Περαιτέρω οι εκπαιδευόμενοι, μπορούν να συσχετίζουν τις σχέσεις αλληλεξάρτησης που προκύπτουν κατά την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης, όπως χάνω - χάνεις (lose-lose), κερδίζω – κερδίζεις (win-win), κερδίζω - χάνεις (win -lose). Στις αναφερόμενες σχέσεις οι εκπαιδευόμενοι αναπτύσσουν την ικανότητα επηρεασμού της αντίπαλης πλευράς και της δημιουργίας πολλών εναλλακτικών λύσεων.

        Εν συνεχεία οι εκπαιδευόμενοι είναι σε θέση να σχεδιάζουν τα βήματα της διαπραγμάτευσης ξεκινώντας από το πρώτο της προετοιμασίας και του σχεδιασμού, που περιλαμβάνει την ανάλυση του θέματος, τις ικανότητες του αντίπαλου μέλους, τους στόχους και το χρονικό ορίζοντα που αναμένεται να επιτευχθούν. Συνεχίζοντας με τα επόμενα βήματα που εξελίσσονται κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, οι εκπαιδευόμενοι, διεξάγουν συμπεράσματα και τέλος πραγματοποιούν αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της διαδικασίας.

        Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι έχουν αναπτύξει τη δεξιότητα της διαπραγμάτευσης και εφαρμόζουν τους κανόνες της, έτσι ώστε να αποτελέσουν ικανούς διαπραγματευτές σε επιχειρησιακό αλλά ακόμη κ σε κοινωνικό επίπεδο. 

        Στο σεμινάριο εφαρμόζονται βιωματικές τεχνικές με σκοπό οι ενήλικες να συγκρατούν και να αφομοιώνουν καλύτερα τις γνώσεις που λαμβάνουν συνδυάζοντας τη θεωρία με τη πράξη. Ενδεικτικά γίνεται εφαρμογή εκπαιδευτικών τεχνικών όπως, μελέτες περιπτώσεων, καταιγισμός ιδεών (Brainstorming), παιχνίδια ρόλων και επιχειρησιακών παιχνιδιών, μέσα από τις οποίες προάγεται η ενεργητική συμμετοχή των εκπαιδευομένων καθώς και η αλληλεπίδραση μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευομένων.

Στο σεμινάριο αναλύονται τα παρακάτω θέματα:
  • Έννοια της διαπραγμάτευσης.
  • Μέθοδοι διαπραγμάτευσης.
  • Σχέσεις αλληλεξάρτησης και διακρίσεις.
  • Τα χαρακτηριστικά της win-win διαπραγμάτευσης. 
  • Τα χαρακτηριστικά της win-lose διαπραγμάτευσης. 
  • Τα χαρακτηριστικά της lose-lose διαπραγμάτευσης. 
  • Στάδια διαπραγμάτευσης.
  • Τακτικές διαπραγματεύσεων & τρόποι αντιμετώπισης 
  • Αντιμετώπιση αντιπαραθέσεων.
  • Η καλύτερη εναλλακτική λύση έναντι της διαπραγμάτευσης συμφωνίας (BATNA).
  • Η συμπεριφορά των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.
  • Ανάλυση κανόνων αποτελεσματικής επικοινωνίας και η σημασία της ενεργητικής ακρόασης.

  Επικοινωνήστε με το Κέντρο Σεμιναρίων στο τηλέφωνο: 210 8661688 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα (ή όποτε εσείς επιθυμείτε) για να συζητήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.