Συνεργάτες στο τμήμα εξυπηρέτησης


Το Κέντρο Σεμιναρίων αναζητά νέους και νέες από όλη την Ελλάδα (δεν είναι προϋπόθεση να κατοικείτε στην Αθήνα) για εργασία στο τμήμα εξυπηρέτησης. Δεν απαιτείται σχετική προϋπηρεσία ή ειδικές γνώσεις πάνω στα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Κέντρο Σεμιναρίων. 

Προϋπόθεση συνεργασίας:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μην εργάζονται ήδη σε κάποια άλλη εργασία με μερική ή με πλήρη απασχόληση, αφού η συγκεκριμένη θέση προϋποθέτει ωράριο πλήρους απασχόλησης (οκτάωρο - πενθήμερο).

Χαρακτηριστικά εργασίας:

  • Άντρες ή γυναίκες από 24 έως 35 ετών
  • Ευέλικτο ωράριο
  • Πλήρη απασχόληση

Περιγραφή εργασίας:

  • Η εργασία αφορά στην εξυπηρέτηση σπουδαστών και εισηγητών σε διάφορα αιτήματά τους (πχ αλλαγή στο πρόγραμμα των μαθημάτων, αιτήσεις σπουδαστών για έκδοση βεβαιώσεων, ενημέρωση σπουδαστών και εισηγητών για την έναρξη και λήξη του προγράμματος σπουδών, σχεδιασμός τμημάτων, έκδοση και αποστολή πιστοποιητικών κλπ).
  • Δεν απαιτείται σχετική προϋπηρεσία ή ειδικές γνώσεις πάνω στα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Κέντρο Σεμιναρίων. 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 8661688 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα πεδία που σας ζητάμε και πατήστε "Υποβολή" για να μας τη στείλετε.