Συνεργάτες στο τμήμα εξυπηρέτησης


Το Κέντρο Σεμιναρίων αναζητά νέους και νέες ανεξαρτήτως εθνικότητας από όλη την Ελλάδα (δεν είναι προϋπόθεση να κατοικείτε στην Αθήνα) για εργασία στο τμήμα εξυπηρέτησης. Δεν απαιτείται σχετική προϋπηρεσία ή ειδικές γνώσεις πάνω στα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Κέντρο Σεμιναρίων. 

Προϋπόθεση συνεργασίας:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μην εργάζονται ήδη σε κάποια άλλη εργασία με μερική ή με πλήρη απασχόληση, αφού η συγκεκριμένη θέση προϋποθέτει ωράριο πλήρους απασχόλησης (οκτάωρο - πενθήμερο).

Χαρακτηριστικά εργασίας:

  • Άντρες ή γυναίκες από 28 έως 40 ετών
  • Εργασία από το σπίτι
  • Ευέλικτο ωράριο
  • Πλήρη απασχόληση

Περιγραφή εργασίας:

  • Η εργασία αφορά στην εξυπηρέτηση σπουδαστών και εισηγητών σε διάφορα αιτήματά τους (πχ αλλαγή στο πρόγραμμα των μαθημάτων, αιτήσεις σπουδαστών για έκδοση βεβαιώσεων, ενημέρωση σπουδαστών και εισηγητών για την έναρξη και λήξη του προγράμματος σπουδών, σχεδιασμός τμημάτων, έκδοση και αποστολή πιστοποιητικών κλπ).
  • Δεν απαιτείται σχετική προϋπηρεσία ή ειδικές γνώσεις πάνω στα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Κέντρο Σεμιναρίων. 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 8661688 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα πεδία που σας ζητάμε και πατήστε "Υποβολή" για να μας τη στείλετε.

Θερμή παράκληση: Μη μας στείλετε email για τυχόν διευκρινήσεις στους όρους συνεργασίας, επειδή δεν μπορούμε να απαντήσουμε εν συντομία, τυποποιημένα και χωρίς να εξετάσουμε τη δική σας, ξεχωριστή κατάσταση (μορφωτικό επίπεδο, διαθεσιμότητα, τυχόν εμπειρία ή προϋπηρεσία κλπ) μέσω email. Οι όροι συνεργασίας και οποιαδήποτε απορία σας θα συζητηθούν και θα αναλυθούν κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης.